این روش رو امتحان کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش رو امتحان کن :
[QUOTE=AlexMercer;6833143]احتمالا کرکم مشکل نداره این رو هم میگی چون دوست نداری از بازی مورد علاقت ایراد گرفته بشه مطمئنا این باگ رو دیدی ولی ندید میگیری البته مشکلی نیست تو این فروم طرفداری کنی ولی تو تایپیک اصلی بازی اینجوری طرفداری کردن مساوی با تائید همه ی ضعفهای بازی ستنوشته شده توسط ;6833064
اصلا شاید این بهترین باشه چون تازه نصبش کردم تنها حرفم اینه که درست نیست تو هزاره سوم امتیاز ایده آل یعنی 10 به این بازی ها بدیم توقعمون چقدر از بازیها پایینه ...
پ ن: دوستان اگر این مشکل واقعا وجود نداره ما کرکمون رو عوض کنیم
یه احساس خاصی به این بازی دارم احساس نرمی و واقعی بودن کرکترمو میکنم انگار خودمم تو بازی![]()
من که به همچین باگی برنخوردم
آپدیت 1.1 رو نصب کن ، برخی از باگ ها رو فیکس میکنه
آپدیت + کرک :
[QUOTE=SevenCity;6833298]من چنین باگی رو ندیدم. احتمالا کرکت خرابه چون چنین باگی اصلا تو بازی وجود نداشت حداقل برای من!!! شاید هم شما پچ اول بازی رو نریختی. چون من ورژنی که داشتم همه dlc هارو داشت و پچ شده بود.
در ضمن بازی مورد علاقم رو که در امضا میبینی! هرچند بتمن هم دومین بازی مورد علاقمه ولی من همیشه واقع بینم . من خودم از اسکایریم خیلی لذت بردم ولی ضعفش رو گفتم.
شما خیلی انتظارت از بازی ها بالا رفته بهر حال پیش میاد. و در ضمن معیار امتیاز دهی باگ نیست. همه سایت ها میدونن باگ در بازی یک چیزه اجتناب ناپذیره و اگه خیلی اذیت نکنه و تو چشم نباشه در نقد ها به حساب نمیادن![]()
دوست خوب باگ بازی دلیل نمیشه آدم نمره کم بده (بسته به نوع باگ داره که بره رو اعصاب یا نه معمولی باشه)
مشکلت از کرکه یا DVD هایی که خریدی!!
درایور کارت گرافیکتو هم آپدیت کن شاید درست شه!!
از دانلودها دان کردم و مثل اینکه بازی اپدیت شده ست!
این توضیحات سایت دانلودها:
) به هیچ وجه این نسخه رو به ورژن ۱٫۱ آپدیت نکنین ، چون نیازی اصلا نیست و این نسخه تمامی این آپدیت ها رو دارا هستش و با آپدیت کردن دوباره توسط شما ، تنها باعث میشین که بازی اجرا نشه
من خودم از اونجا گرفتم بدون هیچ مشکل هم بازیشو کردم
اون که گفته به هیچ وجه آپدیت 1.0 رو گفته آپدیت 1.1 رو حتما دانلود کن
حسین، تو نظرات همون قسمت گفته
اولین نظر قسمت 5
البته من اپدیت میکنم ببینم چی میشه
ولی کلا فکر میکنم این اشکال بازی برای شما بازی خورها عادیه
و الکی میخواین مارو بفرستین دنبال نخود سیاه (شوخی)![]()
سلام
منم مرحله ی بعد از کتوومنو مشکل داشتم راهنمای بالای این صفحه رو امتخان کردم درست شد دستتون درد نکنه
من مرحله بعدی رو گیر کردم همونجایی که به مرده تیر میزنن ما تیر اندازو تشخیص میدیم بعد باید بریم توی یه گودال
توی اون گودال چه کار باید بکنم?
یه نرده روی سقف هست که مخصوص کتوومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)