تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 140 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1397

نام تاپيک: قیمت انواع خودرو دست دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پراید صندوقدار مدل 88 نزدیک به 15.000 کیلومتر کار کرده . دوگانه شرکتی

بیمه 6 ماه . وضعیت لاستیک 80%.

ممنونم میشم اساتید قیمت بدید.
    دوستان راستی این ماشین یک مشکلی داره !! البته شاید نشه اسمش رو گذاشت مشکل.

این ماشین رنگ سفارشی شده به رنگ سبز زیتونی !!!!

حالا با این شرایط به نظرتون چند میارزه ؟

ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان راستی این ماشین یک مشکلی داره !! البته شاید نشه اسمش رو گذاشت مشکل.

این ماشین رنگ سفارشی شده به رنگ سبز زیتونی !!!!

حالا با این شرایط به نظرتون چند میارزه ؟

ممنون
    پراید دوگانه سوز مدل 88 قیمت 75000000 تومان

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان سمند lx EF7 دوگانه مدل بهمن 88 کارکرد 27000 در عقب فقط یکم موج داره چند میارزه؟
    Last edited by hiend; 27-01-2012 at 00:27.

5. این کاربر از hiend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان سمند lx EF7 دوگانه مدل بهمن 88 کارکرد 27000 در عقب فقط یکم موج داره چند میارزه؟

سمند LX EF7 مدل 88 قیمت 14500000 تومان

7. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    بنظرتون سمند lx ماشین خوبیه؟ و خرید و فروشش خوبه؟
    سمندlx ترو تمیز دوگانه کارخونه ای مدل 86 یا 87 که خرج برام باز نکنه و بتونم با خیال راحت ازش استفاده کنم چند گیر میاد؟
    بعد از عید قیمتا چطور میشه؟و با همین مشخصات سمند ال ایکس را چند میشه خرید؟ بنظرتون ارزش داره که صبر کنم درست بعد از عید ماشین بخرم که یه مدل هم بخوره و ارزونتر میشه؟
    ضمنا این ماشینای دوگانه کارخونه ای با دوگانه بیرون چه فرقی داره؟ بنظرتون یه سمند دوگانه کارخونه ای که حدودا 4 یا 5 سال با گاز کارکرده حالا اگه من بخرمش خرج برام باز نمیکنه؟ چون معمولا میگن موتورهای دوگانه بعد از دو یا سه سال کارکردن با گاز موتور خراب میشه و اساسی با ید موتورش تعمیر بشه. درسته؟
    سوال آخرم اینه که وقتی میگن مثلا ماشینی 40000 تا کارکرده آیا این درسته یعنی واقعا همینقدر کار کرده و کیلومترش باز نشده؟ یا اصلا میشه کیلومتر ماشین های ایران خودرو را دستکاری کرد؟
    ببخشید که سوالام زیاد شد ممنون میشم ازتون اگه همه سوالاتمو کامل و دقیق پاسخ بدید. چون این سوالات ممکنه برای خیلی از دوستان تازه کار پیش بیاد و بدردشون بخوره.......!!!.

9. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    بنظرتون سمند lx ماشین خوبیه؟ و خرید و فروشش خوبه؟
    سمندlx ترو تمیز دوگانه کارخونه ای مدل 86 یا 87 که خرج برام باز نکنه و بتونم با خیال راحت ازش استفاده کنم چند گیر میاد؟
    بعد از عید قیمتا چطور میشه؟و با همین مشخصات سمند ال ایکس را چند میشه خرید؟ بنظرتون ارزش داره که صبر کنم درست بعد از عید ماشین بخرم که یه مدل هم بخوره و ارزونتر میشه؟
    ضمنا این ماشینای دوگانه کارخونه ای با دوگانه بیرون چه فرقی داره؟ بنظرتون یه سمند دوگانه کارخونه ای که حدودا 4 یا 5 سال با گاز کارکرده حالا اگه من بخرمش خرج برام باز نمیکنه؟ چون معمولا میگن موتورهای دوگانه بعد از دو یا سه سال کارکردن با گاز موتور خراب میشه و اساسی با ید موتورش تعمیر بشه. درسته؟
    سوال آخرم اینه که وقتی میگن مثلا ماشینی 40000 تا کارکرده آیا این درسته یعنی واقعا همینقدر کار کرده و کیلومترش باز نشده؟ یا اصلا میشه کیلومتر ماشین های ایران خودرو را دستکاری کرد؟
    ببخشید که سوالام زیاد شد ممنون میشم ازتون اگه همه سوالاتمو کامل و دقیق پاسخ بدید. چون این سوالات ممکنه برای خیلی از دوستان تازه کار پیش بیاد و بدردشون بخوره.......!!!.
    سلام دوست من.
    به ترتیب جواب میدم.

.سمند LX ماشینه بدی نیست اما خوب مشکلی که داره بعد از مدتی اتاقش به صدا میوفته.
    .سمند LX دوگانه سوز کارخانه مدل 87 قیمت 12300000 تومان
    .با توجه به اینکه میخوای ماشین کارکرده و مدل 87 بخری به مراتب افت قیمت ناچیزی داره
    پس فرقی نداره الان بخرید یا بعد از عید.در مورد افزایش قیمت بعد از عید هم هیچی مشخص نیست.
    .ماشینی که تو کارخونه کپسول روش نصب میشه خیلی مرتب و تمیز و حوصله روش کار شده و استاندارد
    هست و در نتیجه بهتره.
    .در کل سوخت گاز برای موتور خودروهای ایرانی ( به غیر از EF7 ) تعریف نشده.به مراتب و در طول زمان گاز
    به موتور آسیب میرسونه اما خوب بستگی به نفر قبلی داره که چطوری از ماشین استفاده کرده باشه.
    خودروی مدل 86 گازسوز درجه یک و عالی هم هست که حتی موتورش هنوزم باز نشده.
    به مراتب باید از بنزین هم استفاده بشه.
    .وقتی میگن خودرویی 40000 تا کارکرده بله درسته با توجه به اینکه کیلومتر هر ماشینی رو میشه دستکاری کرد.اگر ماشین رو از شخصی آشنا خریداری کنید میشه نسبت به کارکردش اطمینان داشت.

11. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست من.
    به ترتیب جواب میدم.

.سمند LX ماشینه بدی نیست اما خوب مشکلی که داره بعد از مدتی اتاقش به صدا میوفته.
    .سمند LX دوگانه سوز کارخانه مدل 87 قیمت 12300000 تومان
    .با توجه به اینکه میخوای ماشین کارکرده و مدل 87 بخری به مراتب افت قیمت ناچیزی داره
    پس فرقی نداره الان بخرید یا بعد از عید.در مورد افزایش قیمت بعد از عید هم هیچی مشخص نیست.
    .ماشینی که تو کارخونه کپسول روش نصب میشه خیلی مرتب و تمیز و حوصله روش کار شده و استاندارد
    هست و در نتیجه بهتره.
    .در کل سوخت گاز برای موتور خودروهای ایرانی ( به غیر از EF7 ) تعریف نشده.به مراتب و در طول زمان گاز
    به موتور آسیب میرسونه اما خوب بستگی به نفر قبلی داره که چطوری از ماشین استفاده کرده باشه.
    خودروی مدل 86 گازسوز درجه یک و عالی هم هست که حتی موتورش هنوزم باز نشده.
    به مراتب باید از بنزین هم استفاده بشه.
    .وقتی میگن خودرویی 40000 تا کارکرده بله درسته با توجه به اینکه کیلومتر هر ماشینی رو میشه دستکاری کرد.اگر ماشین رو از شخصی آشنا خریداری کنید میشه نسبت به کارکردش اطمینان داشت.
    دوست عزیز خیلی ممنونم از اینکه سوالامو پاسخ دادید. اما چند تا سوال دیگه هم دارم.
    این درسته که ماشین های دوگانه کارخونه ای وقتی که با گاز کارمیکنن یمقدارهم بنزین قاطی گاز میشه تا به موتور آسیب کمتری برسه؟
    در کل یعنی با 10 تومن نمیشه ال ایکس حتی مدل 86 ترو تمیز پیدا کرد که موتورش باز نشده باشه؟ یا اکثرا ماشین های این مدلی موتورشون تعمیر میشه؟ ضمنا نگفتید خرید و فروش ال ایکس چطوره؟
    با تشکر فراوان از شما

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنونم از اینکه سوالامو پاسخ دادید. اما چند تا سوال دیگه هم دارم.
    این درسته که ماشین های دوگانه کارخونه ای وقتی که با گاز کارمیکنن یمقدارهم بنزین قاطی گاز میشه تا به موتور آسیب کمتری برسه؟
    در کل یعنی با 10 تومن نمیشه ال ایکس حتی مدل 86 ترو تمیز پیدا کرد که موتورش باز نشده باشه؟ یا اکثرا ماشین های این مدلی موتورشون تعمیر میشه؟ ضمنا نگفتید خرید و فروش ال ایکس چطوره؟
    با تشکر فراوان از شما
    نه همچنین چیزی درست نیست.
    با 10 میلیون تومن سمند LX دوگانه سوز مدل 86 پیدا نمیشه اما سمند معمولی دوگانه سوز مدل 86
    پیدا میشه.
    خرید و فروش سمند LX متوسط هست نه عالیه نه بد.

14. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    206 سفيد تيپ 2 مدل فروردين 89 با abs بدون ايربگ.بيمش برج يك تمومه
    مال آشناست. 50000 كار كرده
    دزدگير هم نداره ...
    خط و خش هم نداره

به نظر شماچقدر في ميخوره؟

خودش گفته نهايتاً 12.900 . من نظرم 12.500 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگه 14850 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اختلاف قيمت بخاطر كارت طلاييه... ميتوني بي كارت طلايي بخريش
    نقره اي و مشكي و خاكستري 14790
    سفيد و گيلاسي 14890

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •