تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 376 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان! در منچستر که همین الان خیلی از بازیکنای کلیدی مصدومن. تعدادشون هم از مصدومای چلسی خیلی بیشتره:
    رونی، والنسیا، گیگز، برباتوف، کریک، هارگریوز، پاتریس اورا و کاپیتان گری نویل

بازیکنایی مث اسکولز و فردیناند هم تازه از بند مصدومیت رها شدن وگرنه تا همین چندی پیش اونها هم نبودن.
    ولی منچستر جلوی هیچ تیمی اینطوری بازی رو وا نداده تا حالا.
    بازی با سیتی که چند تا از اینا بودن. اینا هم احتمالا مصدومیتشون کوتاه مدته
    برای شما فقط والنسیا به مدت طولانی مصدومه. جایگزین اونم بازیکن زیاد دارید
    بعد در مقابلش چلسی رو نگاه کنید. لمپارد الان خیلی وقته مصدومه. اون بازی های اول فصل که لمپارد بازی می کرد رو 6 تا 6 گل می زدیم نبودش واقعا خیلی زیاد حس میشه. چون جای اون بازیکن درست و حسابی نداریم. جاش معمولا رمیرس گذاشته میشه که خیلی ضعیفه. به نظرم فرزاد آشوبی استقلال جاش بازی کنه به مراتب خیلی بهتره
    ولی منچستر بازیکن کلا زیاد داره. در این زمینه کلا خیلی زرنگ هستید هر سال بازیکناتون تعدادشون خیلی زیاده به خاطر همین وقتی بازیکنای کلیدی مصدوم بشن کمتر به مشکل می خورید...
    مثلا اگه تری و الکس توی دفاع وسط های چلسی نباشن جای اون باید یه بازیکنی مثل پائولو فریرا که دفاع راستش رو به زور بازی می کنه رو باید بذاره دفاع وسط! ولی توی منچستر اگه فرضا فردیناد و ویدیچ نباشن جای اونا بازیکن زیاد هست مثل اسمالینگ و براون و اوشی و ایوانز و ....
    کلا فرگوسن همیشه تیمتون رو خیلی خوب می بنده. اگه مربی های دیگه هم اینو یاد می گرفتن کمتر به مشکل می خوردن

باور کن کلی حال میکنم
    باحات هم صحبت میشم
    تیکه های باحالی میندازی
    دمت گرم

تا باشه از این تیکه ها

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

وحید داری بازکنایی مث اسمالینگ و اوانز و ... رو که تا قبل از اینکه فرگوسن بیاردشون تو منچستر، نه من میشناختمشون و نه تو، با امثال فریرا و بوسینگهوا که سابقه جام جهانی و جام ملتهای اروپا تو ترکیب تیم ملی پرتغال دارن مقایسه میکنی؟؟ حالا چون رامیرس 2 تا بازی اسفناک بازی کرده دلیل میشه که کلا بازی کن بدیه. بیچاره ناسلامتی مثلا بازیکن فیکس تیم ملی برزیل تو جام جهانی 2010 بود. انصاف و مرامت تا همین جا بود وحید جان؟؟؟؟؟
    کلا با این کلا هات حال میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید داری بازکنایی مث اسمالینگ و اوانز و ... رو که تا قبل از اینکه فرگوسن بیاردشون تو منچستر، نه من میشناختمشون و نه تو، با امثال فریرا و بوسینگهوا که سابقه جام جهانی و جام ملتهای اروپا تو ترکیب تیم ملی پرتغال دارن مقایسه میکنی؟؟ حالا چون رامیرس 2 تا بازی اسفناک بازی کرده دلیل میشه که کلا بازی کن بدیه. بیچاره ناسلامتی مثلا بازیکن فیکس تیم ملی برزیل تو جام جهانی 2010 بود. انصاف و مرامت تا همین جا بود وحید جان؟؟؟؟؟
    کلا با این کلا هات حال میکنم
    کلا این کلا ها قشنگنه

آخه نگاه کن همیشه هم که تجربه مهم نیست. درسته پائولو فریرا سابقه ملی زیادی داره ولی کلا بازیکن اون چنان خوبی نیست. اون موقعی هایی که توی اوجش بود و دفاع راست بازی می کرد اون چنان آش دهن سوزی نبود چه برسه دیگه به الان!
    بعد همچین بازیکنی میاد دفاع وسط بازی می کنه اون ایوانز و اسمالینگ به مراتب خیلی بهتر از این بازیکنن
    این بازیکنا درسته معروف نیستن ولی وقتی میان توی منچستر معروف میشن
    اون رامیرس رو هم مطمئنی که توی جام جهانی فیکس بودش؟! با فیلیپه ملو اشتباه نگرفتیش؟
    چند دفعه بازی اونو توی چلسی دیدم خوب بازی نمی کرد

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

وحید جان ... عزیز دل بابا ... توجیه نکن عزیز من. بد بازی کردین و باختین دیگه. حالا گیرم یه گل هم تقصیر فریرا و رامیرس باشه. چلسی با این همه بازیکن هجومی فوق العاده چرا نتونست حتی یه دونه گل بزنه تو خونه ی خودش؟ هان؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره توجیه که نمیشه کرد
    نتیجه خیلی بدی بود. حداقل اگه توی خونه حریف اینجوری می باخت باز خیلی بد نبود. احتمالا اکثر بازیکنا بد بودن
    توی خونه حریف این چند ساله چند بار پیش اومده که بد ببازیم حتی زمان مورینیو. ولی یادم نمیاد که توی زمین خودمون اینجوری باخته باشیم!!
    امیدوارم که نیم فصل چند تا بازیکن خوب بگیریم مثلا قراره امسال قهرمان CL بشیم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان...نبودن چند بازيكن رو بهونه باختتون قرار نديد....چلسي اين روزها بد بازي ميكنه و بد نتيجه ميگيره...من يادمه اوايل فصل گفتم چلسي به مشكل بر ميخوره چون تو خيلي از پست ها بازيكن جايگزين مناسب نداره...تو منچستر وقتي والنسيا كه ميدونم همتون قبولش دارين...وقتي اون نيست بازيكن جاش داريم...ولي كارايي والنسيا رو برامون نداره...فقط ميتونيم جاش بازيكن بزاريم...اوبرتان پارك گيگز و در 2بازي قبل ببه...نبودن روني...كه همتون ميدونيد كه هيچوقت هرناندز به اندازه روني تاثير گذار نخواهد بود...بين تك مهاجم و 2 مهاجم بازي كردن خيلي فرق هست...شما اگه با روني و بربا بازي كني موفق تري يا با بربا و هرناندز؟؟يا تك مهاجم اگه بربا باشه بهتره يا روني؟!
    در كل ميخوام اين رو بگم...نبود روني والنسيا اندرسون گيگز نويل هارگريوز رو حساب نميكنم چون تازه به جمع پيوسته و از اول نبوده كه بگم تاثير گذاره....
    همه ميدونن كه خصوصيت بارز اندرسون توپ گيريش در وسط زمين هست...مثلا اگه يونايتد جلو باشه و از دقيقه 60 به بعد اندرسون جاي كريك يا فلچر بياد و فقط توپ گيري كنه و نذار هافبك هاي حريف بازي سازي كنن و ناني و والنسيا از اطراف با پاس هاي اسكولز فرار كنن و روني و برابا اماده گل زني باشند...و در ضد حملات تيم حريف..اگه فرديناند مصدوم نشه و با ويديچ هماهنگ باشه وسط رو كاملا ببندند و توپ رو به نويل يا رافائل برسونن و دوباره بازي سازي از وسط زمين شروع بشه...مشكل كجا خواهد بود...منچستر خيلي وقته كه همه بازيكن هاش رو يه جا در اختيار نداره...يكي هست تا اماده ميشه اون يكي مصدوم ميشه ولي چلسي اينتور نيست تري رو تازه از دست داده و همچنين لمپارد رو...ولي منچستر از جام جهاني فرديناند رو نداشته و اون هماهنگي لازم رو نداره...اگه همه اين ها در كنار هم باشند ديگه شاهد امتياز از دست دادن نخواهيم بود...

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

منچستري كه همه بازيكن هاش رو در اختيار داشته باشه نتيجش ميشه بازي با ميلان

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آنچلوتي: تري بازي انگليس و فرانسه را از دست مي‌دهد

سايت گل – کارلو آنچلوتي، مربي چلسي گفته مصدوميتي که جان تري را از بازي مقابل ساندرلند بازداشت باعث مي‌شود او بازي بعدي تيم انگليس را هم از دست بدهد.

او از ناحیه عصب بخشی از همسترینگش مصدوم است و به همين دليل در جريان شکست غيرمنتظره سه بر صفر مقابل ساندرلند بازي نکرد. آنچلوتي مي‌گويد انتظار دارد مدافع مياني‌اش به بازي بعد چلسي مقابل بيرمنگام برسد.

او مي‌گويد: «تري ديروز تمرين کرد اما عصب همسترينگ او همچنان درد مي‌کرد. ما روز بازي با ساندرلند روي او آزمايش انجام داديم و مشخص شد که نمي‌تواند بازي کند. به نظرم او براي تيم انگليس مقابل فرانسه (که در وسط هفته برگزار مي‌شود)‌هم نتواند به ميدان برود.

انتظار دارم که او به بازي بعدي ما برسد. او کنترل مشکل را در دست گرفته. تري هرگز در تمرينات غايب نبود. البته او درد زيادي داشت اما به نظرم مي‌تواند در بازي بعدي ما به ميدان برود. او تحت مداواست و فکر کنم مشکلي نداشته باشد.»

پائولو فريرا، مدافع پرتغالي که بيشتر در سمت راست خط دفاعي بازي مي‌کند جاي تري را در قلب دفاع گرفت و کنار برانيسلاو ايوانوويچ بازي کرد، هرچند که نمايش خوبي نداشت. آنچلوتي با اين حال مي‌گويد: «بيشتر به فريرا اعتماد داشتم تا به جفري بروما، چون او را در تمرينات ديده بودم. دليل باخت ما بازي فريرا در پست مدافع مياني نبود.»

اين دو نفر فصل پيش در جام اتحاديه هم يک بار مقابل بلکبرن کنار هم بازي کرده بودند. البته چلسي در آن بازي هم سه گل خورد.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی رونی هم مثه اینکه از آمریکا به سلامتی برگشت!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

الان همین منچستر آرسنال و سیتی بازیکنای کلید اونا نباشن خیلی به مشکل می خورن
    دیگه تو نبود بازیکن و مصدومیت که رو دست آرسنال نباید حرف بزنین. فکر کنم پارسال رکورد مصدوم بودن بازیکنان اصلی تو یه بازی رو شکوند آرسنال. از اول همین فصل هم کم مصدوم نداشته ولی تونسته بدون چندتا از بازیکنای اصلی هم نتیجه بگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دیگه تو نبود بازیکن و مصدومیت که رو دست آرسنال نباید حرف بزنین. فکر کنم پارسال رکورد مصدوم بودن بازیکنان اصلی تو یه بازی رو شکوند آرسنال. از اول همین فصل هم کم مصدوم نداشته ولی تونسته بدون چندتا از بازیکنای اصلی هم نتیجه بگیره.
    بابا اینجا همه کل انداختن واسه کمبود بازیکن مصدومیت بازیکن و...
    بیخیال
    شیاطین سرخ رو عشق است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •