آنچلوتي: تري بازي انگليس و فرانسه را از دست ميدهد
سايت گل – کارلو آنچلوتي، مربي چلسي گفته مصدوميتي که جان تري را از بازي مقابل ساندرلند بازداشت باعث ميشود او بازي بعدي تيم انگليس را هم از دست بدهد.
او از ناحیه عصب بخشی از همسترینگش مصدوم است و به همين دليل در جريان شکست غيرمنتظره سه بر صفر مقابل ساندرلند بازي نکرد. آنچلوتي ميگويد انتظار دارد مدافع ميانياش به بازي بعد چلسي مقابل بيرمنگام برسد.
او ميگويد: «تري ديروز تمرين کرد اما عصب همسترينگ او همچنان درد ميکرد. ما روز بازي با ساندرلند روي او آزمايش انجام داديم و مشخص شد که نميتواند بازي کند. به نظرم او براي تيم انگليس مقابل فرانسه (که در وسط هفته برگزار ميشود)هم نتواند به ميدان برود.
انتظار دارم که او به بازي بعدي ما برسد. او کنترل مشکل را در دست گرفته. تري هرگز در تمرينات غايب نبود. البته او درد زيادي داشت اما به نظرم ميتواند در بازي بعدي ما به ميدان برود. او تحت مداواست و فکر کنم مشکلي نداشته باشد.»
پائولو فريرا، مدافع پرتغالي که بيشتر در سمت راست خط دفاعي بازي ميکند جاي تري را در قلب دفاع گرفت و کنار برانيسلاو ايوانوويچ بازي کرد، هرچند که نمايش خوبي نداشت. آنچلوتي با اين حال ميگويد: «بيشتر به فريرا اعتماد داشتم تا به جفري بروما، چون او را در تمرينات ديده بودم. دليل باخت ما بازي فريرا در پست مدافع مياني نبود.»
اين دو نفر فصل پيش در جام اتحاديه هم يک بار مقابل بلکبرن کنار هم بازي کرده بودند. البته چلسي در آن بازي هم سه گل خورد.