تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 125 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون جوری که قبل از عرضه شدن دربارش میگفتن نبود،یکم زیادی خسته کننده است و اکشن هم نقش زیادی توش نداره.
    ولی به عنوان بازی معمایی خیلی قشنگه از لحاظ تکنیک های انیمیشن و گرافیک مخصوصا چهره ها هم فوق العادست.
    فقط برای حل کردن پرونده ها و فهمیدن داستان بازی زبان انگلیسی خیلی لازمه،البته با آزمون و خطا هم میشه مراحل و رد کرد که خب خیلی خیلی اونوقت تکراری و کسل کننده میشه.
    پس وللش برید یه بازی هیجان انگیز کنید شماهم : دی
    ازون بازی ها دوست دارم که توشون جنایت زیاده
    مانند هیتمن 1
    یادش بخیر
    یادش بخیر سال 1993 شرکت EA همراه ifinity word مدال ساخت و سال( 2003)استدیو ifinity word این شرکت رو رها کرد رفتت برای Activision بازی call of duty رو ساخت چه بازی نازی بود مدال
    چرا دیگه بازی باحال نمیاد آخه؟؟؟
    یکی یه بازی بهم پیشنهاد کنه
    fear3 هم که دیگه خراب کرد با اینکه خیلی ناز بود fear 2 و 1
    Last edited by ahmad rezaa; 04-02-2012 at 00:32.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من بازی خیلی زیبا و جذابیه ولی یذره تکراری میشه. مخصوصا بازجویی ها خیلی یکنواخت میشه. اگه اکشن بازی بیشتر بود بیشتر فاز میداد. ولی خوب در کل فاز میده

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگه انگلیسیت خوب باشه اتفاقا بازی برات خیلی لذت بخشه، خب طبیعتا از یه بازی ادونچر نباید انتظار اکشن خیلی زیادی داشت هر چند انصافا برای این نوع بازی مقدار اکشن راضی کننده بود.
    یعنی L.A. Noire فقط برای نوع کنترل بوده که رفته تو ژانر شوتر سوم شخص وگرنه هدف اصلی تو بازی کشف و حل معمای پرونده هاست!
    و در مرحله آخر بازی هم که تلافی هر چی کمبود اکشنه در میاد
    در کل بازم سلیقه ای هست، بازیکن ممکنه به یکی از دو دلیل عدم تسلط انگلیسی یا کمبود اکشن بازی رو کسل کننده بدونه.
    اما به هیچ وجه نباید انکار کرد که یکی از قوی ترین داستانایی که من تو عمرم دیدم تو این بازی بود، یعنی آخر بازی که ارتباط همه ی این پرونده های جنایی که به دست ما رسید رو با هم متوجه میشیم خستگی کل بازی از تنمون در میاد
    L.A Noire واسه من بازی خاطره انگیز و جالبی بود، کاش نسخه ی دومی هم داشته باشه هر چند به احتمال زیاد ازون تک نسخه ای های راک استار خواهد بود و به جز اون 5 تا DLC که چند ماه بعد براش اومد دیگه بعید میدونم گسترش بیشتری برای عنوان در نظر گرفته شده باشه.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقیقا دونستن زبان برای این بازی خیلی مهمه. یجورایی حل معما ها هم بدون زبان فقط از طریق حالت های چهره ممکنه! ولی خوب من که با زبان مشکلی ندارم مشکلم همین اکشن بازیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون برا راهنماییتون ولی این که 9 گرفته نمره
    یه چیز دیگه
    بازی انگار سبک The Saboteurمال شرکت EA هستش اونو بازی کنم؟
    لااقل از اون تعریف شنیده بودم با اینکه 7.5 نمره گرفته انگار گرافیکشم بالاتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو نگاه کنین؟
    یاد مافیا یک و پدرخوانده یک می افتم به نظرتون حال میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توی اون مرحله که یه بمب بزرگ شبیه بمب اتمی منفجر میشه اون رمز داخل کیف رو چطوری باید پیدا کرد لطفا کمک کنید؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

L.A.NOIRE REVIEW

نقد بازی ال ای نوآر

تجربه ی جدید +1

LA یک بازی دیگر توسط ناشر محبوب ،راکستار ،است .در این بازی شما ابتدا در نقش یک پلیس در واقع کاراگاه هستید ،این پلیس خوب به دنبال نتایج است نه سیاست ! این بازی در خشن ترین سال LA یعنی 1947 روی می دهد که به خوبی توسط راکستار و تیم سازنده باندی بازسازی شده است ،کل فلپس کرکتر اصلی بازی (کاراگاه) از نجات یافتگان جنگ جهانی دوم است ...
    گیم پلی بازی از چند بخش تشکیل شده است : سئوال پرسیدن ،اعتراف گرفتن ، رانندگی ،تعقیب و گریز و تیراندازی ....
    نقطه اوج گیم پلی بخش کاراگاه بودن است که به طرز بسیار ماهرانه و سینمتیک ساخنه شده است ،شما 21 پرونده دراختیار دارید در بخش های مختلف جنایی ترافیک و....در هر بخش یک نفر همراه (دوست) دارید ...
    بررسی کردن صحنه های جرم و پیدا کردن سرنخ از نقاط قوت گیم پلی بازی و همینطور بسیار یونیک !(بی نظیر) در بررسی صحنه ها آیتم های مختلف را بررسی می کنید تا به جواب منطقی برسید و یا در هنگام سئوال پرسیدن از مجرم از آن ها استفاده کنید ...سخترین قسمت بازی بازجویی از متهم است که باید به طرز رفتار متهم نگاه کنید و از سه گزینه ای که در اختیار دارید می توانید حرف متهم را باور کنید یا شک کنید ویا او را به دروغ گفتن متهم کنید ! هر چه بیشتر درست عمل کنید سرنخ های بیشتر به دست می آورید و اگر اشتباه کنید ادامه ی کار بسیار دشوار خواهد بود
    بعضی از ماموریت ها هم از طریق بی سیم به شما گفته می شود ، این ماموریت ها بیشتر اکشن و تیراندازی و گاها جالب هستند ! مثلا در یکی از ماموریت ها باید یک نفر را ک قصد خود کشی دارد منصرفش کنید !
    اما همین گیم پلی جذاب به مرور خسته کننده می شود و شما آرزو می کنید که بازی هر چه زوتر تمام شود ،عامل اصلی هم پرونده های تکراری است مخصوصا در نسخه PC که 5پرونده هم به عنوان DLC وارد بازی شده است ...
    بخش راننندگی هم زیاد مورد توجه قرار نگرفته و از نقاط ضعف ببازی است ...
    این ایده ی نو در گیم پلی بسیار ستودنی است مخصوصا در نسلی که بیشتر بازیها تقلیدی هستند ...
    8.5+1(+1 به خاطر یونیک بودنش!)

گرافیک بازی چنگی به دل نمیزنه ! کیفیت تکسچرا مخصوصا محیط و درختا بسیار پایین است ....اما تکنولوژیه موشن اسکن که باز هم در هیچ بازیه دیگری دیده نشده است ...
    کافیست به چهره ی متهم هنگام بازجویی نگاه کنید تا به کارایی این تکنولوژی پی ببرید ...
    7+1

صداگزاری و موسیقی : اتمسفر نوآر و سینمتیک بازی را باید مدیون صداگزاری و موسیقی دانست ...از کلمه هایی ک کرکترا استفاده می کنن تا موسیقی که در بازی نواخته می شود همه و همه نشان از توجه بسیار بالای سازنده ی بازی به جزئیات است ، هنگام بازجویی موزیک خاصی وجود دارد ک کاملا با شرایط جور درمیاد ،هنگام فرار هنگام تعقیب و گریز و....همینطور!
    واقعا چیزی کم نداشت
    10

داستان : داستان بازیو یه خورده بالا توضیح دادم ، در کل داستان بازی ضعف های زیادی داره مثلا پایان بسیار عجیب ...،غافلگیری بسیار عجیب که اصلا با کرکتر بازی جور درنمیاد ...
    کرکتر اصلی بازی به طور ناگهانی متحول میشه و...
    7
    خلاصه :
    + تکنولوژی عالی
    +خاص و یونیک بودن
    - تکراری بودن پرونده ها
    - پایان عجیب
    نمره کلی : 8.8
    منیع کمک گرفته شده: IGN)

(خوشحال میشم نظرات دوستان رو هم بدونم)
    Last edited by mjorh; 10-02-2012 at 16:05.

8. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی یک سیو بازی رو داره
    من گیر کردم میخوام برم جلوتر
    چقدر بازی چرتی هست 15 روز الافم کرده یک سیو بدید لااقل ببینم چی میشه آخرش

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کسی یک سیو بازی رو داره
    من گیر کردم میخوام برم جلوتر
    چقدر بازی چرتی هست 15 روز الافم کرده یک سیو بدید لااقل ببینم چی میشه آخرش
    خو مثه اینکه با سلیقت جور نیس...
    ولی آخرش همونطور ک گفتم اصن خوب نیس ...
    کجاش گیر کردی؟

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من فکر کنم dlc آخر فکرکنم هستم
    چون دیگه اون یکی کارگاه نیستم
    و یکی دو مرحله با اون کارگاه جدید رفتم جلوتر و تو یک ساختمانه فکر کنم کتابخانه هست گیر کردم اونجایی که رو ی یک میز 2 دستگیره هست و مثل یک نقشه هست ...و 2 تا دستگیره رو تکون میدم ولی چیزی نمیشه .
    نمیدونم چرا نمیشه از بازی عکس گرفت اگه میشد راحتتر بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •