قربون داش. هرچی باحال داری بزار![]()
قربون داش. هرچی باحال داری بزار![]()
منم لپتاپ N5010 گرفتم. ولی وقتی که سرویس تگ (Service Tag) که روی خودش . کارتنش نوشته رو توی سایت دل می زنم یک مدل دیگه رو میاره بالا Inspiron 1554
.برای چی اینو میاره ؟ نکنه تقلبیه
. . .
این درایور رو نصب کن حل میشه
Intel Management Engine Interface
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
نباید زیاد طول بکشه برا من حدود 40 ثانیه طول میکشه
یه ویندوز 7 دیگه پیدا کن و نصب کن ببین حل میشه؟
دوستان داداش من ميخواد از بين اين لپتاپ و ايسر 5741 يكي رو بگيره
كدومشون راحت تر بازي فيفا11 رو اجرا ميكنه
اگه هر دو اجرا كنن
اولويت خريدش با دل 5010 هست
سلام
دوستان عزيز من يك inspiron 5010 گرفتم و با Service tag دستگاه از سايت دل يك سري درايورها رو دانلود كردم ولي تعدادي از اين درايورها رو نتونستم نصب كنم و پيامي ميده كه :
this file is a part of multiple disk, please insert the last disk
دوستان اگر كسي در اين مورد اطلاعي داره ، بفرمايند ممنون مي شم.
سلام. میخواستم این مدل رو با cpu i5 450m بگیرم. جدیدیا هی میگن گرافیکش 256 هست نه یک گیگ. قضیه چیه؟! منظورشون گرافیک اینتلش هست یا همون ati?!!
باید گرافیک هاشون رو مقایسه کنی
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
کدوم درایورها نصب نشد؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
من تا حالا گرافیک 256 روی این مدل ندیدم
شما موقع خرید میتونی مشخصاتش رو ببینی که گرافیکش چیه!
گرافیم intel رو نگیری بهتره چون ضعیفه و عملا برا بازی بدرد نمیخوره!![]()
منم یه سوال کردم هااا کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟![]()
فکر کنم باید توی صفحه اول-دوم فروم یه مقایسه 5010 با 5741 هم بزارید، چون تقریبا از هر 20 تا پست یه نفر داره راجع به اینکه کدومشون بهتره میپرسه. دوستان 5010 هم برند بهتریه هم گرافیکش قدرتمند تره و هم ملت بیشتر ازش راضین. برای اطلاعات بیشتر هم میتونی بری توی حدود صفحه های 50 و اینا دنبالش بگردی!
ولی کلا FIFA 11 چیز خاصی نیست که نیاز به نگرانی داشته باشه، 5010 تقریبا همه بازیهای روزو روون اجرا میکنه.
یادمه یه نفر دیگه هم یه دفه این مشکل واسش پیش اومد، بهش توصیه شد که بره و دستگاهشو به گارانتی نشون بده، چون این اتفاقی بسیار غیر معموله، ولی از اون بنده خدا دیگه خبری یافت نشد. دو حالت داره: یا شما توی قسمت اشتباهی از سایت دل رفتی و یا واقعا مدل اشتباهی گیرت اومده، که در حالت دوم هرچه زودتر برو پیش گارانتی، خبرشم به ما بده..
Last edited by mss_195; 10-10-2010 at 14:56.
دوست عزیز تو کدوم قسمت رفتی آدرس شو بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)