یه تست
![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
یه تست
![]()
1 مگ داری ؟ از شاتل ؟ محدود یا نا محدود ؟ ماهی چند میدی ؟
میدونم اینجا جای دادن این توضیحات نیست؛ ولی دوستمون درخواست کردن. ببخشید.
عزیز نوشته که Shabdiz Telecom.
1 مگ نیست؛ روزها 512kbps، شب ها 2mbps. از شبدیز. نامحدود بود که عوض نمی کردم. ماهیانه نیست، مثل اعتبار موبایله. هر چقدر دوست داشتی شارژ می کنی و استفاده می کنی.
صفحه توضیحاتشو واست پی. ام. می کنم که تبلیغ نشه.
Last edited by mohsen_rkh; 13-12-2010 at 23:10.
تو تهران فقط روی خطوط عادی سرویس میده البته بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میده. برای اطمینان بیشتر با 190 یا امورمشترکین مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید.
مخابرات شهر به شهر فرق میکنه مثلا تهران نامحدوده ولی اصفهان محدودیت داره واسه تهران روی قبض میاد شما باید خودتون پول رو بدید نگران نباشید فقط فیشهای واریزی رو نگهدارید اگر بعدا مشکلی پیش بیاد تو دردسر نیافتید.
Last edited by sei_pm; 13-12-2010 at 23:12.
جالبه به دوستم گفته بودن چون خط عادیه باید از شرکت های خصوصی بگیری!تو تهران فقط روی خطوط عادی سرویس میده البته بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میده. برای اطمینان بیشتر با 190 یا امورمشترکین مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید.
بهش بگم با 190 هم یه تماس بگیره
برای سرعت 128 سرعت آپلود رو مخابرات چند میبنده؟
برای من روی 64 بسته شده.از مخابرات پرسیدم میگه دان و آپ 128 بسته میشه.کدوم درسته؟
جالبه زنگ زدم مخابرات. ميگه 128 ميديم.گفتم دانشجوي دكترا باشه چي ؟
مي گن 128 بگيريد ، اگه خوب نبود بهتون 256 مي ديم.
واقعا جالبه!!!!!!
تلفنی که قرار نیست کاری انجام بشه باید بری ببینی رو در رو هم میگن یا خالی بستن.
سلام
مرکز مخابرات کل استان تهران داداشم رفته بود گفته بودن که مراکز سلیقه ای عمل می کنن
اگه برای ارشد به بالا بهتون 256 ندادن برید مخابرات کل استان تهران از اونها نامه بگیرید بعدش مجبور میشن
بهتون 256 بدن
الان 256 من با افزایش سرعت آپلودی که شد تقریبا برابر با 256 داتکی هست که قبلا داشتم تازه با این تفاوت
که برای مخابرات دانلودش از تورنت همیشه بازه و مثل داتک توی ساعات اداری محدودش نمی کنن
و تفاوت دوم هم این هست که من از داتک سرویس رو ماهانه حدود 27000 تومن می گرفتم از مخابرات 12500 تومن!!!
البته میانگین سرعت دانلودم حدود 1 الی 2 کیلو بایت از میانگین داتک پایین تر هست
و آپلودش رو هم با اون روزهای آخری که از داتک داشتم مقایسه کنم حدود میانگین 3 الی 4 کیلوبایت پایین تره
من الان نمی دونم چرا مخابرات اینقدر داره حال میده
ولی این رو می دونم که باید شرکت های خصوصی باشن تا رقابت شکل بگیره وگرنه از پیشینه ای که از مخابرات می دونیم اگه رقیب نداشته باشه اینترنت رو هم مثل بقیه چیزها به گند می کشه و adsl رو با سرعت dial up ارائه میده
این نکته خیلی ضروریه که همون مخابرات کل استان تهران گفته بود که هر stm1 برای ما نصف قیمتی که برای شرکت های خصوصی در میاد ، میشه
چون خودشون از بیرون از کشور تهیه می کنن و این عوضیا با قیمت 2 برابر به این شرکتهای خصوصی می فروشن
برای همین هست که قیمتی پایین تر از شرکتهای خصوصی می تونن سرویس بدن حالا فقط مونده چرا یهو بدون دلیل کیفیت خدماتشون رو بالا بردن![]()
ای آقا ! این اینترنتای ذغالی که دیگه این حرفا رو نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)