والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه![]()
والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه![]()
احسنت منم همین رو میگم دیگه![]()
مشکل آنتن ماله شبکه 3G هست ...
می گم با وجود شما مهندسا که نه دکترا ما نباید احساس کمبودی بکنیم.
یه پیشنهاد بدید آقای جابز شما رو می بره درستش کنین برگردین.حالا اگه هم برنگشتین چه بهتر.
می تونم بپرسم دکتراتون رو از کجا گرفتین؟یا اطلاعاتتون رو؟
من فقط یه چیزی می گم:با فقط 2.6 ثانیه تفکر پس چرا فقط آیفون 4 این مشکل و داره؟مگه 3gs یا بقیه از این شبکه استفاده نمی کنن؟؟؟![]()
دوستان ممنون از جواباتون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر فیلم شما هم هستم!![]()
کسی از دوستان جایی رو سراغ داره Case Capdase واسه iPhone 4 بفروشه؟ (اینترنتی)
این برند در ایران چندان محبوب نیست مارکهای موجود در ایران بیشتر speck , griffin و Belkin هستن که بصورت اینترنتی هم توی سایتهای مختلف برای خرید موجود هست. البته یک سری از کیس هاشونو نیگا کردم مشابه دارن توی برندهای دیگه![]()
سلام بر دوستان بزرگوار!
بنده هم حدود یک ماهه این گوشی رو خریدم هم با سیم کارت همراه اول و هم ایرانسل امتحانش کردم. حتی برای یک ذره هم مشکل آنتن نداره.
سلام، ممکنه راهنمایی کنید این کد رو تو اینترنت چطور می شه چک کرد؟ خود سایت اپل؟ ممنون
چند صفحه قبل آرش خان کد ها رو گذاشته که به راحتی میشه تشخیص داد
از جای معتبر ( به نظر من بی خیال علادین بشید ) بخرید و تو فاکتور هم قید شده باشه که آنلام فکتوری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)