اينجا 4 تا جا رو مشکل داشتم
![]()
نظرتون در مورد پست 1095 چیه ؟؟ آیا میشه اثباتش کرد ؟؟؟
سلام 2 تا سوال هست که می خواستم بهم در حلشون کمک کنید ( یا با حلش یا با راهنمایی در حلش ) ...
و یک سوال دیگه داشتم برای تسلط بر ریاضیات دانشگاهی باید چه کار کنم من مهندسی می خونم نه ریاضیات محض و می خوام در درس ریاضی 1 و ریاضی 2 کاملا مسلط باشم ( مخصوصا انتگرال که واقعا سوالات سختی داره ) اگر امکانش هست راهنماییم کنید تا از چه کتابی یا منبعی استفاده کنم که سوالات خوبی داشته باشه و حدودا چه قدر در هفته وقت بزارم علاوه بر این دو کتاب به نظر شما گسسته و هندسه چه قدر در رشته IT که من برای کارشناسی ارشدمی خوام واردش بشم به درد من می خوره چون من این دو درس رو در دبیرستان و پیش دانشگاهی مشکل داشتم و می خواستم ببینم باید بر اون ها هم مسلط باشم چون می خواستم از همین ترم 1 به فکر کارشناسی ارشد و کنکورش باشم می خواستم بدونم چه طور می تونم بر این دروس مسلط باشم و کدامیک از این مباحث در کنکور کارشناسی ارشد IT لازم هست ( منظورم هندسه و گسسته هست )
پیشاپیش ممنونم
Last edited by Aryan.kh; 14-12-2007 at 17:57.
تا "f كه مشكلي نيست.جمله اول "f ،يك عامل (x-a) دارد كه توان آن m-2 است. با مشتق گيري متوالي ودانستن مشتق ضرب چند جمله اي (مشتق جمله اول در بقيه بعلاوه مشتق جمله دوم در بقيه ...) سرانجام در مشتق m-2 به عامل (x-a) بتوان 2 مي رسيم كه در مرتبه بعد مشتق آن (x-a)با ضريب 2 خواهد بوددر بقيه جملات.همين طور جمله بعدي مشتق چون از يك مرحله بعد شروع مي شود،سرانجام به جمله(x-a) با توان 2و ضريب 3 منتهي مي گردد.و...وجمله يكي به آخر مانده چون تنها در آخرين مرحله مشتث گيري مي شود،تنها عامل(x-a) به توان m-1 و ضريب m را دارد(توجه كن كه ما بايد ثابت كنيم عامل (x-a) در تمام جملات مشترك است و كاري به ما بقي جملات نداريم.)براي درك بهتر بيا فرض كنيم جملات و توانها محدود است بصورت زير :
فكر كنم با اين مثال قضيه حله، درسته؟
آقا گرفتم چی ميشه
فقط اينرو بگين که اون جملات رو مشتق نگرفتين ديگه ولی اگر ميگرفتين هم در حل مسأله تأثيری نداشته درسته
Last edited by the dead; 16-12-2007 at 15:40.
با سلام ، تاپیک جالبیه... من دنبال حل یه مسئله بودم که کارم به این تاپیک کشیده شد.امیدوارم ذغال خوب باعث نشه که به این تاپیک معتاد بشم !!
حالا بریم سر اصل مطلب؛
برای برنامه نویسی ما استادمون یه 10-12 تا پروژه داده که یکی از این پروژه ها بیشتر به ریاضیات و ذهن خلاق بچه ها ربط داره.
سوال اینه که:
کاربری یک عدد بین 1 تا 256 به دلخواه انتخاب می کنه ، شما باید با پرسیدن حداکثر 8 سوال به عدد مورد نظر برسید. (طوریکه جوابها فقط بله و یا خیر باشند).
ببینم دوستان متفکر و خلاقمون در این تاپیک چی کار می کننا.... رو سفیدمون کنید![]()
ممنون میشم منو راهنمایی کنید فردا کلاس دارم ...![]()
آقا گرفتم چی ميشه
فقط اينرو بگين که اون جملات رو مشتق نگرفتين ديگه ولی اگر ميگرفتين هم در حل مسأله تأثيری نميداشت درسته
با سلام
لطفاً این سوال منو جواب بدین
من میخوام جواب این انتگرال
رو بهم بدین البته با ذکر نوع روش انتگرال گیری و مراحل گرفتن انتگرال تا رسیدن به جواب
اگه براتون ممکنه آزمون مشتق و روش مشتق گرفتن از جواب این انتگرال هم مرحله به مرحله بهم بگین ممنون میشم آخه تو انتگرال و مشتق یکمی ضعیفم میخوام با دیدن مراحل کار خوب یاد بگیرم
با تشکر
Last edited by rouhallah; 17-12-2007 at 00:15.
سلام خدمت آقای مفیدی معلم عزیز سال سوم دبیرستان خودم. از امروز منم به جمع شما بروبچ باحال میپیوندم . امیدوارم که موثر واقع بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)