تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 492 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اينجا 4 تا جا رو مشکل داشتم

داره خودمونی میشه sickle&hammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

نظرتون در مورد پست 1095 چیه ؟؟ آیا میشه اثباتش کرد ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام 2 تا سوال هست که می خواستم بهم در حلشون کمک کنید ( یا با حلش یا با راهنمایی در حلش ) ...

و یک سوال دیگه داشتم برای تسلط بر ریاضیات دانشگاهی باید چه کار کنم من مهندسی می خونم نه ریاضیات محض و می خوام در درس ریاضی 1 و ریاضی 2 کاملا مسلط باشم ( مخصوصا انتگرال که واقعا سوالات سختی داره ) اگر امکانش هست راهنماییم کنید تا از چه کتابی یا منبعی استفاده کنم که سوالات خوبی داشته باشه و حدودا چه قدر در هفته وقت بزارم علاوه بر این دو کتاب به نظر شما گسسته و هندسه چه قدر در رشته IT که من برای کارشناسی ارشدمی خوام واردش بشم به درد من می خوره چون من این دو درس رو در دبیرستان و پیش دانشگاهی مشکل داشتم و می خواستم ببینم باید بر اون ها هم مسلط باشم چون می خواستم از همین ترم 1 به فکر کارشناسی ارشد و کنکورش باشم می خواستم بدونم چه طور می تونم بر این دروس مسلط باشم و کدامیک از این مباحث در کنکور کارشناسی ارشد IT لازم هست ( منظورم هندسه و گسسته هست )
    پیشاپیش ممنونم
    Last edited by Aryan.kh; 14-12-2007 at 17:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

اينجا 4 تا جا رو مشکل داشتم

تا "f كه مشكلي نيست.جمله اول "f ،يك عامل (x-a) دارد كه توان آن m-2 است. با مشتق گيري متوالي ودانستن مشتق ضرب چند جمله اي (مشتق جمله اول در بقيه بعلاوه مشتق جمله دوم در بقيه ...) سرانجام در مشتق m-2 به عامل (x-a) بتوان 2 مي رسيم كه در مرتبه بعد مشتق آن (x-a)با ضريب 2 خواهد بوددر بقيه جملات.همين طور جمله بعدي مشتق چون از يك مرحله بعد شروع مي شود،سرانجام به جمله(x-a) با توان 2و ضريب 3 منتهي مي گردد.و...وجمله يكي به آخر مانده چون تنها در آخرين مرحله مشتث گيري مي شود،تنها عامل(x-a) به توان m-1 و ضريب m را دارد(توجه كن كه ما بايد ثابت كنيم عامل (x-a) در تمام جملات مشترك است و كاري به ما بقي جملات نداريم.)براي درك بهتر بيا فرض كنيم جملات و توانها محدود است بصورت زير :

فكر كنم با اين مثال قضيه حله، درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا گرفتم چی ميشه
    فقط اينرو بگين که اون جملات رو مشتق نگرفتين ديگه ولی اگر ميگرفتين هم در حل مسأله تأثيری نداشته درسته
    Last edited by the dead; 16-12-2007 at 15:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام ، تاپیک جالبیه... من دنبال حل یه مسئله بودم که کارم به این تاپیک کشیده شد.امیدوارم ذغال خوب باعث نشه که به این تاپیک معتاد بشم !!
    حالا بریم سر اصل مطلب؛
    برای برنامه نویسی ما استادمون یه 10-12 تا پروژه داده که یکی از این پروژه ها بیشتر به ریاضیات و ذهن خلاق بچه ها ربط داره.
    سوال اینه که:
    کاربری یک عدد بین 1 تا 256 به دلخواه انتخاب می کنه ، شما باید با پرسیدن حداکثر 8 سوال به عدد مورد نظر برسید. (طوریکه جوابها فقط بله و یا خیر باشند).
    ببینم دوستان متفکر و خلاقمون در این تاپیک چی کار می کننا.... رو سفیدمون کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام 2 تا سوال هست که می خواستم بهم در حلشون کمک کنید ( یا با حلش یا با راهنمایی در حلش ) ...

و یک سوال دیگه داشتم برای تسلط بر ریاضیات دانشگاهی باید چه کار کنم من مهندسی می خونم نه ریاضیات محض و می خوام در درس ریاضی 1 و ریاضی 2 کاملا مسلط باشم ( مخصوصا انتگرال که واقعا سوالات سختی داره ) اگر امکانش هست راهنماییم کنید تا از چه کتابی یا منبعی استفاده کنم که سوالات خوبی داشته باشه و حدودا چه قدر در هفته وقت بزارم علاوه بر این دو کتاب به نظر شما گسسته و هندسه چه قدر در رشته IT که من برای کارشناسی ارشدمی خوام واردش بشم به درد من می خوره چون من این دو درس رو در دبیرستان و پیش دانشگاهی مشکل داشتم و می خواستم ببینم باید بر اون ها هم مسلط باشم چون می خواستم از همین ترم 1 به فکر کارشناسی ارشد و کنکورش باشم می خواستم بدونم چه طور می تونم بر این دروس مسلط باشم و کدامیک از این مباحث در کنکور کارشناسی ارشد IT لازم هست ( منظورم هندسه و گسسته هست )
    پیشاپیش ممنونم
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید فردا کلاس دارم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تا "f كه مشكلي نيست.جمله اول "f ،يك عامل (x-a) دارد كه توان آن m-2 است. با مشتق گيري متوالي ودانستن مشتق ضرب چند جمله اي (مشتق جمله اول در بقيه بعلاوه مشتق جمله دوم در بقيه ...) سرانجام در مشتق m-2 به عامل (x-a) بتوان 2 مي رسيم كه در مرتبه بعد مشتق آن (x-a)با ضريب 2 خواهد بوددر بقيه جملات.همين طور جمله بعدي مشتق چون از يك مرحله بعد شروع مي شود،سرانجام به جمله(x-a) با توان 2و ضريب 3 منتهي مي گردد.و...وجمله يكي به آخر مانده چون تنها در آخرين مرحله مشتث گيري مي شود،تنها عامل(x-a) به توان m-1 و ضريب m را دارد(توجه كن كه ما بايد ثابت كنيم عامل (x-a) در تمام جملات مشترك است و كاري به ما بقي جملات نداريم.)براي درك بهتر بيا فرض كنيم جملات و توانها محدود است بصورت زير :

فكر كنم با اين مثال قضيه حله، درسته؟
    آقا گرفتم چی ميشه
    فقط اينرو بگين که اون جملات رو مشتق نگرفتين ديگه ولی اگر ميگرفتين هم در حل مسأله تأثيری نميداشت درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حل انتگرال

با سلام
    لطفاً این سوال منو جواب بدین
    من میخوام جواب این انتگرال

رو بهم بدین البته با ذکر نوع روش انتگرال گیری و مراحل گرفتن انتگرال تا رسیدن به جواب
    اگه براتون ممکنه آزمون مشتق و روش مشتق گرفتن از جواب این انتگرال هم مرحله به مرحله بهم بگین ممنون میشم آخه تو انتگرال و مشتق یکمی ضعیفم میخوام با دیدن مراحل کار خوب یاد بگیرم
    با تشکر
    Last edited by rouhallah; 17-12-2007 at 00:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام خدمت آقای مفیدی معلم عزیز سال سوم دبیرستان خودم. از امروز منم به جمع شما بروبچ باحال میپیوندم . امیدوارم که موثر واقع بشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •