من 1مگ مبین نت دارم سه هفته سرعت شبانم 20 و به 4 هم رسیده بوده افتضاح کامل ولی الان ده روزی هست که خوب شده حداقل شبی 1.5 گیگ میگیرم مبین نت شل کن سفت کن زیادی داره
من 1مگ مبین نت دارم سه هفته سرعت شبانم 20 و به 4 هم رسیده بوده افتضاح کامل ولی الان ده روزی هست که خوب شده حداقل شبی 1.5 گیگ میگیرم مبین نت شل کن سفت کن زیادی داره
والا تو کرمان فکر نکنم اصلا کسی کانفیگ شبکه بلد باشه) همه هم یه سری مشکلات دارن ، من چون مصرفم خیلی بالاست دیگه این سرویس های حجمی جواب کو نیستن 8 روز پیش شارژ کردم 12 گیگ الان میبینم 500 مگ مونده ... بریم از مخابرات بگیریم تجربه ای بشه ... اگه نامحدود بده با همون تعرفه های سراسریش که عالیه .... و مرسی از شما
داداش سرویست 512 هست یا 256؟؟؟![]()
سرویسهای نامحدود مخابرات سرعتشون چنده ؟ مخصوصاً 512 ؟ کسی جدیداً نگرفته ؟
مخابرات فعلا" نامحدود نمیده
من مبین نت دارم 2مگ سرعت شبانش به زور به 60 میرسه . 1گیگ به زور میگیره شبا
قبلا شبی کم کم 4گیگ میگرفت
همانطور که تو کامنت بالام میبینید گفته بودم که( طی بررسی های فعلی اینجانب در کرمان عزیز ما شرکت اسیا تک علی رغمی که در تهران خوب جواب داده در کرمان نصف پتانسیلش را اجرا نکرده)در حال حاضر هم میگم که طی اخبار واصله جدید به دلیل تقاضای زیاد طی دوره کوتاه در اسیا تک در حال حاضر در تهران هم کیفیت افت شدید داشته !
من به شخصه مد نظرم یکی از سویس های نامحدود اسیاتک بود که با این وضعیت کاملا پشیمون شدم.من خودم پارس دارم که شورشو دراورده جمعه ۶ساعت و دیروز تقریبا کلا قطع بود زنگ زدم میگه یه قطعه تو مخابرات اتیش گرفته
در ضمن در حال حاضر بهترین سرویس برای کسانی مثل من که مصرف بالایی دارن سرویس های نامحدود isp ها اون مدل غیر مخابراتی اونهاست که مثلا ۵۱۲مگ در میاد ماهی ۱۰۰ تومن که بنده به شخصه ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باورت نمیشه نه !!!!!!!
بچه دمتون گرم همکاریتون توپ شده کمک کنین تاپیک شهرمون up باشه . از اون دوستمون که از اسیا تک گذاشته خیلی تشکر میکنم .امیدوارم بازم برامون از ساعات مختلف تست بزاره که بچه به جمع بندی برسن.بقیه هم همینطور از isp هاتون تست بزارین
اموزش گذاشتن تست:
وارد سایت speedtest.net بشین بعد از ۱۰۰درصد شدن صفحه begin test را بزنین به از اتمام تست وارد قسمت my results بشین و از لسیت تستهای سیستمتون که انجام دادین در اخرین تست رو گزینه image کلیک کنین و لینک عکس را در در همین قسمت تایپ تاپیک به صورت عکس با uploader سایت قرار یدین (همون که شبیه قاپ عکسه) یا خود لینک را اینجا copy-paste کنین
Last edited by rasoulrasoul; 24-02-2013 at 18:06.
قطعی لحظه ای خیلی دارم . چه کار کنم؟ هر یکی دو ساعتی یه بار 5 دقیقه قطع می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت با دانلود منیجر . ساعت 1.24 دقیقه ( ساعات رایگان آسیاتک سرویس 512 ). البته به 30 هم می رسه
Last edited by aliy2324; 25-02-2013 at 01:32.
تست امروز 512 دیدباننت
و
![]()
به اطلاع می رسانم شرکت مخابرات مجدداً سرویس به صورت نامحدود را ارائه می دهد. اگر کسی گرفته است کیفیت سرویس را بیان کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)