یعنی کاملا مجانیه و نیازی به هیچ گونه عضویتی نداره؟اگه اینجوری باشه که یه نعمت بزرگ واسه ی ما دانشجوهاست.
یعنی کاملا مجانیه و نیازی به هیچ گونه عضویتی نداره؟اگه اینجوری باشه که یه نعمت بزرگ واسه ی ما دانشجوهاست.
salm az babate rahnameitun mamnoon kheili bem lotf kardin
سلام
من سیستم خبره در مورد طراحی ساختمان میخوام تا 30 دیماه احتیاج دارم ممنون میشم کمکم کنین میخوام همه ویژگیهای یک سیستم خبره را داشته باشه
با تشکر
دوست عزيز
اين لينکي که برات ميگذارم مربوط به پايگاه سيويليکا ميشه که بايد اکانت داشته باشي ، متاسفانه من ندارم اکانتشو ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خوبید ؟؟؟؟
من شدیدا به یک مقاله ی شیمی در باره ی یکی از مبحث های شیمی 2 ( نظریه ی اتم ها و دمورگان و ......) به زبان انگلیسی و با ترجمه اش نیازمندم
و یا اینکه متن توی اینترنت وجود نداشته باشه و تنها متن فارسیش باشه
تا حالا که بچه های پی سی خیلی به من لطف داشتن امیدوارم این دفعه نیز مشمول لطف شما دوستان بشم![]()
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک پروژه کامپایلر با موضوع طراحی پارسر میخوام درواقع 6فاز طراحی پارسر به زبانc تا 28دیماه احتیاج دارم
ممنون میشم کمکم کنین
باتشکر
سلام
به انجمن برنامه نویسی C مراجعه کنید ، این درخواست باید در انجمن مربوط به خودش مطرح بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یه مقاله یا پایان نامه در مورد استخدام دانشجویان حسابداری میخوام
یکی دیگه هم میخوام در مورد شرکت های خصوصی
دستتون درد نکنه
Last edited by tiktak20; 15-01-2009 at 22:46.
سلام .من در مورد آخرین دستاوردهای سنجش از دور (remote senseing) در ایران احتیاج به کمک دارم.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)