جنجال بر سر شعار "شاهزاده های پارسی"
عباس ترابیان، سرپرست کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال ایران می گوید، این فدراسیون با انتخاب شعار "شاهزدادگان پارسی" برای توصیف بازیکنان تیم ملی ایران مشکلی ندارد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا، روی اتوبوس هر یک از ۱۶ تیم مرحله نهایی جام ملتهای آسیا، شعاری نوشته است. این شعارها را کاربران اینترنتی این کنفدراسیون پیشنهاد داده اند.
تایید این شعار توسط مدیران فدراسیون فوتبال، در شرایطی است که جواد خیابانی، گزارشگر اعزامی صدا و سیما ایران به قطر، در گفت وگو با روزنامه ورزشی گل، گفته بود: "من هیچ گاه در گزارشهایم از عبارت شاهزاده های پارسی استفاده نمی کنم چون خودم را گزارشگر تلویزیون جمهوری اسلامی می دانم نه تلویزیون سلطنت طلبها یا منافقین."
ترابیان در واکنش به حرفهای خیابانی، گفت: "مگر توهینی در این شعار وجود دارد؟ ما همه ایرانی هستیم و کلمه پارسی به آن اشاره میکند. کلمه شاهزادگان هم به یک مساله تاریخی اشاره دارد. مگر ما می توانیم تاریخمان را انکار کنیم؟"
او در عین حال گفت اگر قرار بود فدراسیون ایران شعار روی اتوبوس را انتخاب کند، احتمالا انتخاب دیگری غیر از شاهزاده های پارسی داشت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی نیست به این خیابانی<BEEP> بگه تو حرف مفت نزنی کسی نمیگه لالی! تو که جدول ضرب هم بلد نیستی، چه برسه به گزارش گری، پس ببنــــــــــد!