به تاریخ خودمون کی میاد ؟
نه هنوز نیومده عزیزم
دور و بر آبان می یاد ... شایدم زودتر
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان میشه بگید شما این ویدیو ها رو چطور از سایت youtube دانلود می کنید؟؟
این که فیلتره !!![]()
اینم یه ویدیوی حدوداً 11 دقیقه ای که در اون جان مورفی مشغول تست بازیه و هواداران PES جمع شدن و تماشا میکنند...
منبع: PESFan.itکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------
نه هنوز دمو نیومده، ولی گفته شده که به زودی میاد.
میشه 8 مهر که البته مثل همیشه ممکنه چند روز زودتر وارد بازار ایران بشه.
Last edited by fouladiali; 22-08-2010 at 15:53.
خوب مثل اینکه این چند وقت که نبودم حسابی اتفاقای کوچیک و بزرگ افتاده اما این که بازی رو توی بعضی از سایت ها از فیفا کمتر دونستن و بخصوص اون خبر که یکی از اعضای گروه فیفا گفته که ما همچنان برتر از PES خواهیم ماند رو اصلا قبول ندارم.
دمو هم احتمالا 14-15 سپتامبر یا شایدم زودتر فکر کنم بیاد پارسال که تو همین حول و حوش اومد.
راستی بچه ها به سایت رسمی بازی سر زدین خیلی باحاله ولی مثل 2010 زیاد اکتیو نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
مجتبی جان اون کج بودن بخاطر کاد یا همچین چیزی نیست و از اولش همین مدلی بود اگه به پاس دادن ها دقت کرده باشی اونا هم همین جورین.
راستی بچه ها تواین سایت یه تخمین درمورد سیستم مورد نیاز بازی زده که به نظرم جالب اومد چون خیلی دیگه دست بالا گرفته ، همچنین میتونین کامپیونر خودتون رو هم امتحان کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود 3 تا لینک یوتیوب از بالا به پایین به ترتیب با لینک مستقیم :
لینک اول با حجم 26 مگابایت
لینک دوم با حجم 19 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سوم با حجم 7 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با لینک مستقیم - حجم : 65 مگابایت
تقدیم به تمام طرفداران PESکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حسین کجایی ؟!
اصلا با این تاپیک قهر کردی؟
راستی خبری در مورد بهبود دروازه بانها و مدافعین گفتن ؟
این دو مسئله از همه مهمتره ........
اگه کسی خبری داره بگه...مرسی
آخ که گفتی !!! منم چند روزه این حرف تو دلم ه اما نگفتم بهش گفتم شاید کلاً بیخیال PES شده تحت فشار نذاریمش![]()
حسین بازیکن حرفه اییهوقتی میبینه یه جا دیگه بهتره میره همونجا کاری هم به فن و پنکه بازی نداره
ولی امسال داره تلافی سالهای پیش رو میکنه.محمود ببین این کونامی چیکار کرده که یکی از بهترین طرفداراشو از دست داده![]()
اما من بارها که باهاش صحبت کردم همیشه از بیس و پایه ی بازی PES به شدت خوشش میاد.
حسین یکی از ارکان اصلی زندگی تاپیک هست و خواهد بود. الان هم اون این صحبت های ما رو فکر نکنم ببینه چون اصلا به این تاپیک سر نمیزنهباید کسی بهش اطلاع بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)