تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 228 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

امروز سرویس 16 مگابیت پیشگامانم وصل شد, هنوز شب نشده تست کنم ببینم افت سرعت داره یا نه ولی وضعیت روزانش که عالیه

تست این سایت, فقط عدد هارو نبینید باکس مشکی پایین رو هم دقت کنید.
    برای مقایسه قبلا آسیاتک داشتم چقدر افتضاح بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تازه این برای روزای خوبشه وگرنه آسیاتک خیلی بدتر از این بود

تست speedtest:

isp رو میزنه شاتل نمیدونم چرا

تست ping بدون پروفایل گیم:

رو ps4 تایتان فال بازی میکنم بدون پروفایل گیم میانگین پینگ 130 که آسیاتک هم همین بود

تک کانکشن سرور اپل:

آسیاتک 100 کیلوبایت میداد.

خلاصه بد نیست خیلی راضیم نسبتا طرح هاشم خیلی ارزونه مثل 100 گیگ 20 تومن یا بهار ترابایتی و ... خیلی دست و دلبازن شبانه رایگان هم دارن برعکس آسیاتک ناخون خشک

اینم وضعیت خط:

Last edited by ERF@NIAN; 16-04-2018 at 16:46.

2. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ساعت 11pm و بعد از اون، سرعت تک کانکشن را با استفاده از سایت twitch بررسی کن. من که اغلب شب ها مثل امشب در این ساعت ها کاهش زیاد پهنای باند دارم.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ساعت 11pm و بعد از اون، سرعت تک کانکشن را با استفاده از سایت twitch بررسی کن. من که اغلب شب ها مثل امشب در این ساعت ها کاهش زیاد پهنای باند دارم.
    تست با whatbox دقیقا الان چجوریه ؟

گفته بودی قبول نداری این سایتارو ولی یه بار بزار ببینیم چجوریه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تست با whatbox دقیقا الان چجوریه ؟

گفته بودی قبول نداری این سایتارو ولی یه بار بزار ببینیم چجوریه
    عالیست. بالای 1 م.بایت است. اما پهنای باند در هنگام تماشای ویدیو در توییچ تقریباً 2م.بیت است.
    من یک سایت بهتر از این سراغ دارم که در آن حتی می توانی تعداد اتصال را نیز مشخص کنی. اما حتی این سایت در حالت تک کانکشن هم نتیجه قابل قبول نشان نمی دهد.
    فقط روی more کلیک کن و در صفحه تنظیمات تعداد اتصال دانلود و آپلود را به 1 تغییر بده، پس از ذخیره تغییرات روی DSL کلیک کن.
    هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند.
    چرا وقتی می تونی خودت سرعت اتصالت رو رصد کنی، به این سایت ها مراجعه کنی!
    در بخش شاتل یکی از کاربرا نتیجه آزمایش سرعت اتصالش از سایت speedtest را گذاشته است و در زیرش نوشته چرا نمی تونم در توییچ با کیفیت خوب ویدیو استریم تماشا کنم و مجبور هستم با رزولوشن 360p ویدیو تماشا کنم در حالی که سرعت 8 م.بیت دارم.
    اونجا دیگه پاسخی ندادم و در ذهنم گفتم؛ داداش، داره ازت دزدی میشه. هنوز نفهمیده ای!

6. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عالیست. بالای 1 م.بایت است. اما پهنای باند در هنگام تماشای ویدیو در توییچ تقریباً 2م.بیت است.
    من یک سایت بهتر از این سراغ دارم که در آن حتی می توانی تعداد اتصال را نیز مشخص کنی. اما حتی این سایت در حالت تک کانکشن هم نتیجه قابل قبول نشان نمی دهد.
    فقط روی more کلیک کن و در صفحه تنظیمات تعداد اتصال دانلود و آپلود را به 1 تغییر بده، پس از ذخیره تغییرات روی DSL کلیک کن.
    هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند.
    چرا وقتی می تونی خودت سرعت اتصالت رو رصد کنی، به این سایت ها مراجعه کنی!
    در بخش شاتل یکی از کاربرا نتیجه آزمایش سرعت اتصالش از سایت speedtest را گذاشته است و در زیرش نوشته چرا نمی تونم در توییچ با کیفیت خوب ویدیو استریم تماشا کنم و مجبور هستم با رزولوشن 360p ویدیو تماشا کنم در حالی که سرعت 8 م.بیت دارم.
    اونجا دیگه پاسخی ندادم و در ذهنم گفتم؛ داداش، داره ازت دزدی میشه. هنوز نفهمیده ای!
    مال من عالی نشون میده تو وات باکس و دی اس ال ریپورت منتها چرا با IDM خرابه نمی دونم .

8. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مال من عالی نشون میده تو وات باکس و دی اس ال ریپورت منتها چرا با IDM خرابه نمی دونم .
    dslreport از بقیه سایت ها، با توجه به تجربه من، بهتر است اما حتی این سایت نیز بعضی مواقع نتیجه ی اشتباه نشان می دهد که خوب به این معنی است که نمیشه نه به این و نه به دیگر سایت ها اعتماد کامل داشت. پیشتر هم گفته ام. این احتمال هست که ISP ها بتوانند در نتیجه این سایت ها مداخله کنند. این قطعاً یک نظر فنی نیست و فقط اندیشه ی من درباره این را بازگو می کند: مثلاً هنگام اتصال به این سایت ها پهنای باند شما بطور خودکار در حداکثر قرار میگیرد.
    چرا نرم افزار networx را دانلود نمی کنی! نسخه ی 5 آن رایگان است، کم حجم است و ویژگی نمایش پهنای باند بر نمودار را دارد.
    من تقریباً همیشه آن را در حال اجرا دارم.

10. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فراموش کردم این را اضافه کنم. امشب وضعیت زمان تأخیر ( ping ) هم بسیار بد شده است.
    Last edited by shahram83; 17-04-2018 at 00:08.

12. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

بین ساعت 10 شب تا 11:30 به مدت یک ساعت و نیم افت سرعت داشتم الآن درست شده.

دیگه باید تحمل کنیم تقریبا اکثر کاربرا از این افت ها دارن تو ایران. مال پیشگامان اگه در همین حد بمونه میشه باهاش کنار اومد

14. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای من هم چند دقیقه ی پیش در ساعت 1 بامداد مشکل پهنای باند رفع شد و پس از تقریباً 2 ساعت افت شدید سرعت اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است.

16. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

پیشگامان دو دسته آیپی داره، یه سری شاتل یه سری آسیاتک. یعنی تو برنامه speedtest که service provider شمارو تشخیص میده میزنه شاتل یا آسیاتک. هر وقت میزنه آسیاتک پینگ 130 میده با 4.2.2.4 و سرورای اروپا. اگر بزنه شاتل پینگ 80 میده، هر دفعه باید اینقدر مودم خاموش روشن کنم تا به شاتل وصل بشه

18. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •