پست اشتباهی!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نه آقا کی گفته گوشی بدی هست و یا خطرناکه؟ منظورم اینه که وقتی یک گارانتی واقعی تو ایران پیدا شده که قیمتشم بد نیست , چرا آدم بی گارانتی بگیره؟
سلام.به قسمت تنظیمات برید وادرس سرور پراکسی رو هیچکدام قرار بدیدیعنی حذف کنید.ببیند وصل میشه
قبل از اینکه صفحه نمایش گوشیم بپوکه برنامه ی ترک بادی روش نصب کردم البته جاوا هست بین 5 تا 20 ثانیه طول می کشید تا فعال بشه هم نقشه تهرانو داشتم هم نقشه ایران تنها مشکلی که دیدم این بود که وقتی 120 تا سرعت مرفتی 107 نشون می داد این آخریا هم ستینگاش ور رفتم کالیبرش به هم خورده بود همیشه یه کوچه راست تر نشونت می داد البته من قبلا گوشی gps دار نداشتم نمی دونم گوشی های دیگه چطورن
سلام دوستان
رسما اعلام میشه هیچ مشکلی ما با اینترنت و جی پی اس نداشتیم و صفحه نمایشمون هم بی نقص داره کار میکنه
درسته که جی پی اس این گوشی زیر سقف دیرتر از بهترین نمونه بازار یعنی 8910 ماهواره ها رو پیدا میکنه اما تو هوای آزاد
تقریبا مشکلی نیست مگه ساختمون های بلند دور و اطرافتون زیاد باشه که سرعت یافتن ماهواره کمی پایین میاد
آنتن هم کارکردش رضایت بخشه و کیفیت صدای بسیار خوبی رو در اختیار قرار میده
دلفین رو این گوشی نصبه, ما سایتی رو نصفه ندیدیم کامل و سرعت بسیار خوبی داره
ما NFS Shift رو تو 7 ساعت با جی پی آر اس ایرانسل گرفتیم
اینم یه تست سنگین دیگه
انگ مشکل دار بودن به این گوشی نمی چسبه
لطفا دوستانی که با سهل انگاری خودشون یا اصلی نبودن ,گوشیشون به فنا رفته باعث حرف و حدیث پیرامون این گوشی نشن
ما که از ایرانسل استفاده کردیم گوشی که روشن شد مثل هر گوشی دیگه ای خودش تنظیمات رو انجام و به راحتی کانکت شد
Last edited by AlamtabC; 12-08-2010 at 11:20.
يعني تو ايرانم GPS داره؟ يا اينکه شما خارج هستيد؟
نخست ميخوام از پاسختون و البته از پاسخ همه دوستان تشکر نمايم.
و بعدش هم من فکر ميکنم که حرفهاي شما من رو قانع کرد که سامسونگ Wave بگيرم. من با منطق شما موافقم.
تندرست باشيد.![]()
ممنونم
نه دوست من همین نزدیکیام
محل جی پی اس که فرقی نمی کنه
برنامه می خواد دیگه خودش هم یه برنامه سی روزه داره
فکر کنم تا حالا برنامه های تکمیلی هم اومده باشه
سلام،من گوشی را 3 روزه خریدم و خیلی ازش راضیم،همچیش عالیه فقط موقعی که چند ساعت ازش استفاده می کنم داغ میکنه.
در ضمن بازی آسفالتی که روش نصب بود کامله و وقتی هم نبود و باطریشم 100 درصد فول میشه.حالا برای gps چی روش نصب کنم که کار کنه وتست شده باشه.
فریم ویر گوشی jpje5 هست و با گارنتی اصلی از مشهد 449 خریدمش.
در مورد نصب جاوا هم تا حالا 98 درصد برنامه ها و بازی های جاوا رو روش نصب کردم و مشکلی نداشت و خیلی عالی و سریع اجرا میشن.
اگه کسی سایتی بلده که بازی های جاوا با اندازه 800*480 بشه دانلود کرد معرفی کنه و بازی جاوا تاچ که بهش بخوره. متشکرم.
100% موافقم.![]()
مبارکه
میشه ادرس جایی رو که خریدی برام پ.خ کنید
در ضمن حتما در مورد جی پی اسش تحقیق کن و خبرش رو بده.ببین میتونی یه برنامه خب براش پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)