تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 237 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما رجیستر میشی بعد کرک رو میریزی و اجراش میکنی.
    رجیستر مجانی رو که 30 روزه هست رو انتخاب کن بعد کرک رو بریزی از 30 روزه در میاد.

یه سوال:
    من یه بازی سوم شخص دارم میسازم.
    حالا مثلاً میخوام یه تعدادی تفنگ براش بذارم.
    حالا اگر مثلاً شخصیت من دستش رو ببره بالا باید تفنگ هم همراهش بیاد//یه سری انیمیشن ثابت داره شخصیت که با هر تفنگی میتونه اجرا بشه و نمیخوام برای هر تفنگی یه بار انیمیشن رو تو 3دی مکس بسازم//حالا چه کار کنم این تفنگ ها همه با دست مچ بشن که دست هر تکونی خورد اونا هم بخورن؟؟؟
    حالا اگر برنامه نویسیش زیاده انتظار ندارم انجام بدین ولی فقط راهش رو بگین خودم میرم انجام میدم.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تفنگ ات رو زیرمجموعه دوربین قرار بده . برای یک انشیمن ثابت می تونی برای هر تفنگ یک game Object بسازی که زیر مجموعه بزاری بعد خودانشیمن یونیتی انشیمن بسازی و برای همشون یک انیشمن پخش کنی اما بهتره همون انشیمن با max بسازی.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

رجیستر مجانی رو که 30 روزه هست رو انتخاب کن بعد کرک رو بریزی از 30 روزه در میاد.

یه سوال:
    حالا اگر مثلاً شخصیت من دستش رو ببره بالا باید تفنگ هم همراهش بیاد//یه سری انیمیشن ثابت داره شخصیت که با هر تفنگی میتونه اجرا بشه و نمیخوام برای هر تفنگی یه بار انیمیشن رو تو 3دی مکس بسازم//حالا چه کار کنم این تفنگ ها همه با دست مچ بشن که دست هر تکونی خورد اونا هم بخورن؟؟؟
    حالا اگر برنامه نویسیش زیاده انتظار ندارم انجام بدین ولی فقط راهش رو بگین خودم میرم انجام میدم.
    برای این حرکت های ساده کلا از انیمیشن استفاده نمیشه ، شما کاراکتر رو که ریگ کردی میتونی به پوینت های اون دسترسی بگیری و اونا رو حرکت بدی ، حالا خیلی راحت کافیه اونو به سمت بالا بچرخونی ، کل کمر + اسلحه به سمت بالا میرین ، چی کار کن ، اسلحه رو چایلد یکی از اعضای دست بکن ( به سرباز دموی بوت کمپ مراجعه کن ، ببین چه جوری به سمت بالا نگاه میکنه و اصلحه چایلد کجا شده )

بعد تشریف ببرین تو داکیومنت یونیتی ، این قسمت :
    User Manual -> AnimationScripting ، خیلی از نکات کد نویسی انیمیشن را گفته .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ویرایشششششششششششششششششششش ششششششششششششششش

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

یه سوال:
    واسه این جو کار ها از انیمیشن استفاده نمیشه ، پدر صاب بچه در میاد.
    به سرباز دموی بوت کمپ یکم دقت کن و توش بتاب ، اکتور ریگ شده و اومده این ور ، حالا واسه دیدن بالا از انیمیشن استفاده نمیشه ، بلکه پوینت کمر رو پیدا میکنه و یه سمت بالا Rotate میده ، اسلحه هم چایلد قسمتی از دست سرباز هست ، که با چرخش کمر اون هم حرکت میکنه.

برو داکیومنت یونیتی ، این قسمت :
    User Manual -> AnimationScripting

تقریبا بیشتر نکاتی که واسه کد نویسی انیمیشن نیاز داری رو گفته

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده ، ولی خیلی مسخرس ، تاپیک علمی هست ، مدیر میخواد بار علمی مطلب من رو تایید کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستی هم که سوال پرسیده ، بره غاز پرورش بده تا پست تایید بشه

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز من تا 15 پست همین طوره بزودی حل میشه .

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخ راست گفتین بوت کمپ رو یادم نبود.

حالا یه سوال دیگه:
    یه جا یه فلکه بزرگ هست که شخصیت باید دو دستی اون رو بچرخونه و نمیخوام حتماً چسبیده بهش و رو بهش باشه وقتی قراره با دکمه اینتر این انیمیشن اجرا بشه.
    مثلاً میخوام اگر کج و کنارش هم هست خودش اتوماتیک با اجرا کردن انیمیشن قدم برداشتن(قدم برداشتنم فریم های 20 تا 45 هستن)و چرخیدن هدایت بشه به جلوی فلکه بعد انیمیشن اصلی رو اجرا کنه.
    این دیگه توی بوت کمپ نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عزیز من اینا الگوریتم و ایده هست ، البته ابراد نداره هاااااااااااااا ولی خوب اول سعی و فکر بکنی بیشتر بت میچسبه.

1 - پیشنهاد اکید میکنم انیمیشن ها رو مجزا یساز و وارد یونیتی کن ، هم مدیریت راحت تری داره . هم ...
    2 - من راه حل میگم ، خودت بگرد توابع رو پیدا کن : از 2 تا تریگر استفاده کن ، که یکی بزرگتر از اون یکی هست و هر 2تای اینا اطراف اون فلکه هست ، حالا زمانی که بازیکنت به محیط تریگر اول وارد بشه و Enter رو بزنه ، انیمیشن راه رفتن اجرا میشه و به سمت فلکه حرکت میکنه ، حالا زمانی که به تریگر کوچکتر رسیدی ، دیگه نزدیک فلکه هستی و انیمیشن اصلی اجرا میشه.

اما مثلا تو بازی های ساده ( ساده ربطی به بی کیفیت بودن یا جذاب نبودن نداره ) ، خیلی راحت محیط رو تو محیط های مدلینگ میسازن و خیلی راحت کلا یه انیمیت مجزا میسازن ( راحت نسبت به کد نویسی میگم ) ، حالا زمانی که اکتورت به تریگر اول رسید ، همیشه یا جا قرار میگیره و کارشو میکنه. ( فکر میکنم گرشاسپ همینطوری باشه ، اونجا که میخواد اون دسته ها رو بکشه )
    Last edited by hamed_benz; 13-07-2011 at 06:07.

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

ببخشید یکی از پرسید که از شما بپرسم که کدام یک از انچین های زیر برای مبتدیان بهتر است:
    3D Game Studio

FPSC

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخه سوال داره چه مبتدی چه حرفه ای fpsc بهترینه

فعال شدم!!!!!!!!!!
    Last edited by lord arthas; 13-07-2011 at 17:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •