تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 296 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا نظرت چیه چکار بایــد بکنیــــم ؟

باید ببینیم نقل و انتقالات برای بچه ها چقدر مهمه اگه اهمیت زیادی داره مجبوریم لیگ رو مجددا راه اندازی کنیم البته این بار تیمها عوض میشه و لیگ رو توی مد کامیونیتی برگزار میکنیم . اگر هم نظر بچه ها ادامه لیگ بود باید ادامه بدیم به هر حال باید رای گیری کنیم نظر خودت چیه آرمین ؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

باید ببینیم نقل و انتقالات برای بچه ها چقدر مهمه اگه اهمیت زیادی داره مجبوریم لیگ رو مجددا راه اندازی کنیم البته این بار تیمها عوض میشه و لیگ رو توی مد کامیونیتی برگزار میکنیم . اگر هم نظر بچه ها ادامه لیگ بود باید ادامه بدیم به هر حال باید رای گیری کنیم نظر خودت چیه آرمین ؟
    ممتنع . واسه من فرقی نمیکنه . هر چی شما تصمیم گرفتین. راستی حسین این کامیونیتی چه مزایایی داره آیا نمیشه با تیمهای لیگ های مختلف یه لیگ درست کرد یا نه ؟ مثلا یه لیگ درست کنیم شامل تیمهایی مثل آرسنال _ میلان _بارسا _لیون و ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممتنع . واسه من فرقی نمیکنه . هر چی شما تصمیم گرفتین. راستی حسین این کامیونیتی چه مزایایی داره آیا نمیشه با تیمهای لیگ های مختلف یه لیگ درست کرد یا نه ؟ مثلا یه لیگ درست کنیم شامل تیمهایی مثل آرسنال _ میلان _بارسا _لیون و ...

چرا میشه اینکار رو انجام داد .
    کلا این مد چند ویژگی جالب داره :
    1- امکان تشکیل یک لیگ با تیمهای متفاوت از لیگهای مختلف وجود داره .
    2- تیمها لازم نیست به ترتیب بازی کنن به این شکل که اگه مثلا تیم شما با یک تیم دیگه بازی داره و شما الان کار داری میشه فعلا بازیو شما رو به تعویق انداخت تا یک کاربر دیگه بازیشو انجام بده .
    3- آمار کاملی از هر بازیکن توی این مد ارائه میشه . آمار تعداد و همینطور درصد پیروزیها , شکستها , گلها میانگین موقعیتها , تعداد شوتها , تعداد پاسها و دهها مورد دیگه . اسامی بچه ها هم ثبت میشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

چرا میشه اینکار رو انجام داد .
    کلا این مد چند ویژگی جالب داره :
    1- امکان تشکیل یک لیگ با تیمهای متفاوت از لیگهای مختلف وجود داره .
    2- تیمها لازم نیست به ترتیب بازی کنن به این شکل که اگه مثلا تیم شما با یک تیم دیگه بازی داره و شما الان کار داری میشه فعلا بازیو شما رو به تعویق انداخت تا یک کاربر دیگه بازیشو انجام بده .
    3- آمار کاملی از هر بازیکن توی این مد ارائه میشه . آمار تعداد و همینطور درصد پیروزیها , شکستها , گلها میانگین موقعیتها , تعداد شوتها , تعداد پاسها و دهها مورد دیگه . اسامی بچه ها هم ثبت میشه .
    این که خیلی عالیه حسین. من نظرم رو عوض میکنم و به عنوان تیم صدر جدول حاضرم لیگ رو تعطیل و تو مد کامیونیتی شروع کنیم . البته ببینیم بقیه بچه ها چی میگن. من از همین حالا حاضرم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این که خیلی عالیه حسین. من نظرم رو عوض میکنم و به عنوان تیم صدر جدول حاضرم لیگ رو تعطیل و تو مد کامیونیتی شروع کنیم . البته ببینیم بقیه بچه ها چی میگن. من از همین حالا حاضرم.
    بقیه هم نظرشونو رو اعلام کنن بعد تصمیم گیری میکنیم . کدوم مورد از موارد بالا بیشتر مورد توجهت قرار گرفت ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان به نظر من قسمت community بریم خیلی عالی میشه.نقل و انتقالاتو هم در اول فصل به طور مفصل انجام بدیم تا دیگه راحت باشیم.فکر کنم همه موافق باشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بقیه هم نظرشونو رو اعلام کنن بعد تصمیم گیری میکنیم . کدوم مورد از موارد بالا بیشتر مورد توجهت قرار گرفت ؟
    همه موارد صحیح است. این واقعا یه امتیازه . به نظر من از هر لحاظ فوق العاده هستش .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب چه تیمهایی توی این لیگ باشن ؟
    اگه تمام تیمهای قدرتمند اروپا رو اینجا جمع کنیم بعد برای فصل بعد جام باشگاههای اروپا رو چیکار کنیم ؟ یعنی اون جام رو اصلا برگزار نکنیم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

خب چه تیمهایی توی این لیگ باشن ؟
    اگه تمام تیمهای قدرتمند اروپا رو اینجا جمع کنیم بعد برای فصل بعد جام باشگاههای اروپا رو چیکار کنیم ؟ یعنی اون جام رو اصلا برگزار نکنیم ؟
    اونو نمیدونم ولی من از الان اینتر میلان رو رزرو میکنم . البته با اجازه بچه ها خوب حسین جان اگه با من کاری نداری باید یواش یواش برم سرکار . تا ساعت 11:30 شب خداحافظ .
    Last edited by Armin 7; 18-02-2010 at 12:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اونو نمیدونم ولی من از الان اینتر میلان رو رزرو میکنم . البته با اجازه بچه ها خوب حسین جان اگه با من کاری نداری باید یواش یواش برم سرکار . تا ساعت 11:30 شب خداحافظ .
    باشه پس تا شب ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •