تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 2199 اولاول ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز بالاخره بعد از یکهفته امروز و فردا کردن نصاب برای نصب مجدد اومد. کلا کوچکترین واحد زمانی اینها هفته است. همونطور که دوستمون گفتن یک پسر حدود 20 ساله و البته کم اطلاع بود.
    دوباره رفتیم روی پشت بوم و حدود یک ساعت چرخید و یک نقطه رو پیدا کرد که ظاهرا CINR بالا وحدود 26 نوسان میکرد. بود اما RSSI بازم نوسان زیادی داشت. بهش گفتم با این نوسان مطمئنی که سرعت دانلود ثابت میشه گفت خیالت راحت باشه و نصاب قبلی بلد نبوده و من بلدم و ....
    مودم رو بستیم و کارها که انجام شد سرعت رو با سایت Speedtest.ir چک کرد سرعت دانلود روی 30 کیلو بود. گفتم این سرعت که خیلی کمه گفت نه این سرعت تسته و شما الان در حالت تست 64 کیلو هستید . هرچی گفتم بابا سرعت دانلود با طرح 64 کیلوبیت که 32 کیلوبایت نمیشه قبول نکرد و گفت نه طرح شما اکتیو نشده و رفت.
    به مبین زنگ زدم و بعد از کلی منتقل شدن از یک نفر به نفر بعد، آخرش یک نفر گفت که توی طرح آزمایشی سرعت دانلود حدود 7 - 8 کیلو هست و نصاب اشتباه گفته بعدش اکانتمو چک کرد و گفت این اکانت از 30 ام اکتیو شده بوده. یعنی فردای تحویل مودم در هفته پیش و امروز هم 5 مهر هست. یعنی7 روز از اکانت من قبل از نصب و تایید کارشناس پریده. خلاصه اون آقا گفت که اگر سرعت دانلودتون این بوده اصلا نصاب نباید تایید میکرده و دوباره یک فرم پیگیری پر کرد.
    الان که دوباره سرعت رو چک کردم بین 15 تا 25 نوسان میکنه و CINR هم اومده حدود 18 - 19

بنظر میاد مشکل اصلی مبین کمبود آنتن در مناطق مختلفه و اگر دوستان بتونن قبل از خرید، از یکنفر دوست یا آشنا مودم امانت بگیرن و در محل تست کنن مشکلی براشون پیش نمیاد. البته این کاری هست که خود مبین باید انجام بده یعنی نصاب باید یک مودم تست اکتیو شده با خودش داشته باشه و با اون مودم خودش پینگ بگیره و دانلود کنه و بعد به شما تاییدیه نصب بده.
    Last edited by parsams; 27-09-2010 at 20:30.

2. 2 کاربر از parsams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=adcomputer;5460304]سلام دوست عزیز کدوم شهرید؟
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    از اراک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان سايت مبين نت براي شما هم باز نميشه؟ از صبح تا حالا هي ميخوام حسابمو چك كنم سايتش باز نميشه

داره خودمونی میشه subtittelmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم همین مشکل دوستمون دارم برای من هم باز نمی شه . هر کاری می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان آيا وايمكس هم شبانه رايگان دارد؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

دوستان آيا وايمكس هم شبانه رايگان دارد؟
    مبین نت
    2 تا 8
    و جمعه ها

8. این کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

راستی اگر در تنظیمات idm فایل رو 8 تیکه کنیم مبین نت حجم بیشتری کم میکنه؟
    محض احتیاط پرسیدم.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز بالاخره بعد از یکهفته امروز و فردا کردن نصاب برای نصب مجدد اومد. کلا کوچکترین واحد زمانی اینها هفته است. همونطور که دوستمون گفتن یک پسر حدود 20 ساله و البته کم اطلاع بود.
    دوباره رفتیم روی پشت بوم و حدود یک ساعت چرخید و یک نقطه رو پیدا کرد که ظاهرا CINR بالا وحدود 26 نوسان میکرد. بود اما RSSI بازم نوسان زیادی داشت. بهش گفتم با این نوسان مطمئنی که سرعت دانلود ثابت میشه گفت خیالت راحت باشه و نصاب قبلی بلد نبوده و من بلدم و ....
    مودم رو بستیم و کارها که انجام شد سرعت رو با سایت Speedtest.ir چک کرد سرعت دانلود روی 30 کیلو بود. گفتم این سرعت که خیلی کمه گفت نه این سرعت تسته و شما الان در حالت تست 64 کیلو هستید . هرچی گفتم بابا سرعت دانلود با طرح 64 کیلوبیت که 32 کیلوبایت نمیشه قبول نکرد و گفت نه طرح شما اکتیو نشده و رفت.
    به مبین زنگ زدم و بعد از کلی منتقل شدن از یک نفر به نفر بعد، آخرش یک نفر گفت که توی طرح آزمایشی سرعت دانلود حدود 7 - 8 کیلو هست و نصاب اشتباه گفته بعدش اکانتمو چک کرد و گفت این اکانت از 30 ام اکتیو شده بوده. یعنی فردای تحویل مودم در هفته پیش و امروز هم 5 مهر هست. یعنی7 روز از اکانت من قبل از نصب و تایید کارشناس پریده. خلاصه اون آقا گفت که اگر سرعت دانلودتون این بوده اصلا نصاب نباید تایید میکرده و دوباره یک فرم پیگیری پر کرد.
    الان که دوباره سرعت رو چک کردم بین 15 تا 25 نوسان میکنه و CINR هم اومده حدود 18 - 19

بنظر میاد مشکل اصلی مبین کمبود آنتن در مناطق مختلفه و اگر دوستان بتونن قبل از خرید، از یکنفر دوست یا آشنا مودم امانت بگیرن و در محل تست کنن مشکلی براشون پیش نمیاد. البته این کاری هست که خود مبین باید انجام بده یعنی نصاب باید یک مودم تست اکتیو شده با خودش داشته باشه و با اون مودم خودش پینگ بگیره و دانلود کنه و بعد به شما تاییدیه نصب بده.
    نصاب من توی اهواز یک مودم وای فای داشت با یک لپ تاپ کوچیک ایسر!
    نباید قبول میکردی چون توی E-Care وضعیت اکانتت رو نوشته.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی اگر در تنظیمات idm فایل رو 8 تیکه کنیم مبین نت حجم بیشتری کم میکنه؟
    محض احتیاط پرسیدم.
    نه خیر. مهم اینکه چقدر دانلود و آپلود میکنی(از نظر حجمی)

12. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Oops! Google Chrome could not find
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Opera:Could not locate remote server
    Internet Explorer:The address is not valid

این مشکل الان برای سایت مبین نت پیش اومده. من با خیلی از سایت های خارجی این مشکل رو دارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by adcomputer; 28-09-2010 at 10:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •