تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 1291 اولاول ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز وایمکس اونقدر که میگن هم افتضاح نیست!!!
    به خوبی adsl نیست ولی خیلی بهتر از dial up هست.
    اگه امکان دسترسی به adsl هست اونو بگیر. وگرنه وایمکس بگیر

تایید میکنم .

البته این اسکرین شاتی که بنده گذاشتم مال همین چند روز بود ( که اینترنت دچار اختلال شده بود )
    اما الان بهتره و سرعت داونلود وایمکس الان 13 کیلوبایت در ثانیه است ( متوسط و میانگینش 13 است )

بله من هم با دوستمون موافقم اگه نمیتونید adsl بگیرید وایمکس رو به عنوان گزینه بعدی برای اینترنت پرسرعت انتخاب کنید . ( من تجربه همه اینترنت ها رو دارم ! هم وایمکس ، وایرلس ، adsl ، ماهواره ای )
    ولی هیچی ماهواره ای نمیشه .................

موفق باشید .
    Last edited by ahmaden; 06-09-2010 at 14:10.

2. 3 کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان كسي مي‌تونه بدون دردسر از rapidshare دانلود كنه ؟؟؟
    براي من به ip گير ميده

4. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم اون مودهايي كه با اون قيمت اشاره كرديد و نوسان دارن به خاطر مدل هاشون هست
    مثلا مودم بيروني و دروني و ... هستن كه براي استفاده هاي گوناگون استفاده ميشن
    دوم اينكه سرعت دانلودشون خيلي پايينتر هست و در كل اگه تاپيك رو سرچ كني در مورد وايمكس دوستان ابراز ناراحتي و نارضايتي دارن
    هم از خدمات هم سرعت و هم قيمت و ....

موفق باشيد.
    درود !

البته این رو هم بگم که وقتی میزان آنتن دهی فول باشه دیگه فرقی نمیکنه که چه مودمی باشه بلکه همه در شرایط آنتن دهی یکسان یک کیفیت و سرعت داونلود رو دارند !!!! ( این رو هم توی خود سایت ایرانسل گمان کنم گفته )
    مودم فضای باز فقط برای مکان هایی هست که مشکل آنتن دهی دارند و ساختمان های و برج ها و... ( وگرنه در کیفیت و سرعت و ... یکسان هستند همشون )

موفق باشید !

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

دوستان كسي مي‌تونه بدون دردسر از rapidshare دانلود كنه ؟؟؟
    براي من به ip گير ميده

برو تو خود سایت رپیدر شر اکانت پرمیوم بخر ( توی قسمت لیست کشور ایران رو انتخاب کن و نمایندگی رسمی رپیدر شر رو سایتش رو بهت میده ، خیلی ارزونه می ارزه من 2 روز پیش گرفتم )

نماینگی رسمی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آخه مشكل فقط اين سايت نيست كه اگه اهل بازي آنلاين باشيد بازي WOW رو حتما مي‌شناسيد من تو اين بازي هم همين مشكل رو دارم

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد
    من ميخواستم ADSL بگيرم اما بهم گفتن چون خطم فيبر نوري هست نميشه حالا به نظر شما وايمكس اصلا گرفتنش ارزش داره؟؟؟؟
    يا پول تو جوب ريختنه؟

بعدم اگه بخوام بگيرم واسه ايرانسل بهتره يا مبين نت يا بازم گزينه بهتري وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

تشكر.

8. این کاربر از MRMadadiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آخه مشكل فقط اين سايت نيست كه اگه اهل بازي آنلاين باشيد بازي WOW رو حتما مي‌شناسيد من تو اين بازي هم همين مشكل رو دارم
    ببخشید من متوجه نمیشم !

مشکل داونلود از رپیدشره یا بازی آنلاین ؟ ( بعد این دو چه ربطی به همدیگه دارن ؟ )
    یکم بیشتر توضیح بدید
    بله اهل بازی هستم اوقاتی هم آنلاین !
    اسم این بازی رو هم نشنیدم !

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مشكل اينكه سرور‌هاي بزرگي مثل rapidshare به ip نگاه مي‌كنن كه فايلي رو دانلود كرده يا نه
    و اين سرور ها به جاي اين كه به ip كامپيوتر من كار داشته باشه به ip شركت وايمكس كار داره
    و اگه يه نفر كه وايمكس ايرانسل داره قبل از من در حال دانلود يه فايل باشه به من اجازه دانلود نميده به خاطر محدوديت براي دانلود
    قضيه بازي هم همين جوري هست قبلا يه نفر با وايمكس ايرانسل به سرور وصل شده و چون ip هاي مارو يكي تشخيص ميده اجازه وارد شدن به بازي رو نميده
    اسم اون بازي هم world of warcraft كه بازي خيلي معروفي هست اين آدرس تاپيك اين بازي
    کد:

11. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشكل اينكه سرور‌هاي بزرگي مثل rapidshare به ip نگاه مي‌كنن كه فايلي رو دانلود كرده يا نه
    و اين سرور ها به جاي اين كه به ip كامپيوتر من كار داشته باشه به ip شركت وايمكس كار داره
    و اگه يه نفر كه وايمكس ايرانسل داره قبل از من در حال دانلود يه فايل باشه به من اجازه دانلود نميده به خاطر محدوديت براي دانلود
    قضيه بازي هم همين جوري هست قبلا يه نفر با وايمكس ايرانسل به سرور وصل شده و چون ip هاي مارو يكي تشخيص ميده اجازه وارد شدن به بازي رو نميده
    اسم اون بازي هم world of warcraft كه بازي خيلي معروفي هست اين آدرس تاپيك اين بازي
    کد:
    این مشکل به خاطر اینکه ip ای که ایرانسل میده اشتراکی هستش. و فعالا هیج کاریش نمیشه کرد.

13. 3 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کد:

آها ! متوجه شدم منظورتون رو !

بله دقیقا همینجوریه !
    آی پی های همه اشتراکیه !

برای رپید میتونید پرمیوم خریداری کنید ( با کارت های عضو شتاب )

برای مشکل بازی هم پیشنهاد می کنم با وی پی ان کانکت بشید و تست کنید ! ( البته یه وی پی ان خوب که حداقل سرعت رو کم نکنه )

البته سوالتون رو اگر توی یه فروم دیگه مطرح کنید شاید بهتر باشه و دوستانی که در این زمینه تجربه دارند بتونن کمک کنند!

15. این کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اون جا هم گفتن وي پي ان اما من تابه حال با وي پي ان كار نكردم ميشه يه توضيح بديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •