تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 472 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بالاخره ماشینو گرفتم اما هنوز مشکل داره چه خاکی به سرم بریزم نمیدونم دیگه
    اولا این که رادیاتور ماشین اب کم میکنه تقریبا روزی 1 تا 2 لیتر که هرچیم نگاه میکنم معلوم نیست از کجاست اخه هیچ جاش اب نمیده و خیس نمیشه
    دوما این که مصرفش خیلی زیاده حدود 100/13 لیتر که میگن چون دوباره موتور ماشین نو هستش واسه اونه
    زور ماشین هم روی گاز و هم روی بنزین خیلی کمه که اونم نمیدونم اولی که گرفتم این نبود قبل سوختن موتور
    و واسه ی تعمیر موتور که دوستمون گفت چی مشکل داشته باید بگم :
    تعویض :سیلندر کامل + واشر
    میل لنگ پیستون اوناییش که یادمه اینا بود حالا گفتن فاکتور میدن بهم دقیقشو امروز میرم بگیرم
    و این که دعا کنید یه ادم خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووب پیدا شه این ماشینو ازم بخره

یه ماشین خریدیم اخرشم ماشین نشد
    خدا برکت بده به پراید

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا این که رادیاتور ماشین اب کم میکنه تقریبا روزی 1 تا 2 لیتر که هرچیم نگاه میکنم معلوم نیست از کجاست اخه هیچ جاش اب نمیده و خیس نمیشه
    دوما این که مصرفش خیلی زیاده حدود 100/13 لیتر که میگن چون دوباره موتور ماشین نو هستش واسه اونه
    زور ماشین هم روی گاز و هم روی بنزین خیلی کمه که اونم نمیدونم اولی که گرفتم این نبود قبل سوختن موتور
    میل لنگ پیستون اوناییش که یادمه اینا بود حالا گفتن فاکتور میدن بهم دقیقشو امروز میرم بگیرم
    و این که دعا کنید یه ادم خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووب پیدا شه این ماشینو ازم بخره

خدا برکت بده به پراید
    اشكال نداره عبرت شد برات با ماشين ايراني بالاي 120 نري
    الان بهترين زمان براي انداختنه
    قيمت حسابي كشيده بالا هرچقد خريدي الان يكي دو تومن گرونتر شده

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نحوه ی تنظیم درست صندلی راننده چه طورییه به همراه عکس کسی بلده؟

خوب این که برای هرشخص متفاوت هست
    صندلی باید طوری باشه که راننده در رانندگی های طولانی احساس خستگی نکنه و راحت بتونه کنترل ماشین رو داشته باشه و تنظیمش برمیگیره به شخص شما که چطور احساس راحتی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا برکت بده به پراید
    دوست عزيز اون منبع انبساطشه كه شما پر ميكني و نيازي نيست تا لب پر بشه.خودش تا حدي كه نياز داره ميزون ميمونه.براي اطمينان بعد از 5 روز ببين بيشتر از ايني كه الان ميريزي ميخواد يا نه.البته حواست 6 دانگ به آمپر ماشين باشه بالا نره.
    در مورد مصرفشم حداقل بايد 6-5 هزار تا باهاش دوباره بري تا كم بشه و ماشينت جون بگيره.اينجور كه معلومه همه چي موتورو عوض كردن.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خدا برکت بده به پراید
    شما ظاهراً خیلی بدشانسی!
    ما حدوداً 1 سال هست که خریدیم تقریباً 40000 تا هم رفتیم باهاش
    مصرفش تو جاده با سرعت ثابت 110 120 حدود 6ه گازم با همین سرعت بری بیشتر از 350 کیلومتر جواب میده البته کپسول بزرگ
    آخرین مسافرتیم که باهاش رفتیم با بنزین معمولی تو سربالایی با شیب زیاد اسپورتج از این جدیدا رو گرفتم
    خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشته فقط باتریش خراب شد که عوض کردیم

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض سمند EF7 بنزینی

آقایون سلام .
    چند روزی است یه سمند EF7 بنزینی خریدم البته مدل 91 800 کلیلو متر باهاش راه رفتم هر موقع که موتور گرم میشه دور موتور افت میکنه و خاموش میشه خیلی خطرناکه در حال حرکت با هر سرعتی خاموش میشه زنگ زدم امدادخودرو میگه سر باطری را بر دار و دوباره بزار تا ریست بشه دوباره حرکت خوب میشه تا دو دقیقه بعد دوباره در حال حرکت دوباره خاموش میشه فعلا بردمش نمایندگی جالب اینجاست که در اصفهان فقط دو نمایندگی کارهاش را انجام میدهند 2060 و 2049 واقعا که ناراحت کننده ست این موضوع .دوستان خواهشنا اگر کسی با این مشکل مواجه شده و رفع عیب کرده به من هم کمک کنه چون دلم نمیخواد بفروشمش خیلی دوستتش دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما ظاهراً خیلی بدشانسی!
    ما حدوداً 1 سال هست که خریدیم تقریباً 40000 تا هم رفتیم باهاش
    مصرفش تو جاده با سرعت ثابت 110 120 حدود 6ه گازم با همین سرعت بری بیشتر از 350 کیلومتر جواب میده البته کپسول بزرگ
    آخرین مسافرتیم که باهاش رفتیم با بنزین معمولی تو سربالایی با شیب زیاد اسپورتج از این جدیدا رو گرفتم
    خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشته فقط باتریش خراب شد که عوض کردیم
    بالاخره فروختمش خیالم راحت شد یدونه 207 برداشتم نکته ی جالب اینه که در بنگاه رفیقم یکیش بود که فروخت یارو هم از همه جا بیخبر رفت با زن و بچه بره شمال ef7 نازنینش بعد از 300 کیلومتر موتورش سوخت

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

آقایون سلام .
    چند روزی است یه سمند EF7 بنزینی خریدم البته مدل 91 800 کلیلو متر باهاش راه رفتم هر موقع که موتور گرم میشه دور موتور افت میکنه و خاموش میشه خیلی خطرناکه در حال حرکت با هر سرعتی خاموش میشه زنگ زدم امدادخودرو میگه سر باطری را بر دار و دوباره بزار تا ریست بشه دوباره حرکت خوب میشه تا دو دقیقه بعد دوباره در حال حرکت دوباره خاموش میشه فعلا بردمش نمایندگی جالب اینجاست که در اصفهان فقط دو نمایندگی کارهاش را انجام میدهند 2060 و 2049 واقعا که ناراحت کننده ست این موضوع .دوستان خواهشنا اگر کسی با این مشکل مواجه شده و رفع عیب کرده به من هم کمک کنه چون دلم نمیخواد بفروشمش خیلی دوستتش دارم

سلام
    رو حالت گاز خاموش میکنه درسته ؟
    برو نمایندگی بگو سنسور گاز که تو موتور هست رو برات عوض کنن
    این مشکلی بود که یکبار برای من پیش اومد که البته جنسش نبود سفارش دادن اومد و خداروشکر دیگه از اون به بعد مشکلی نبوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    باتشکر از راهنمای شما .
    دوست عزیز عرض کدم بنزینی یگانه سوز بنزینی گاز ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    باتشکر از راهنمای شما .
    دوست عزیز عرض کدم بنزینی یگانه سوز بنزینی گاز ندارد.

درسته ببخشید دقت نکرده بودم
    فکر کردم پایه گاز سوز هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •