ممنون از راهنماییتون.یبار دیگه سوالتو واضح تر مطرح کن. من اینجوریب فهمیئدم که یه گوشی داشتی به اسم 6680 حالا هر چی.. با اون pair کرده بودی الان میخوای با گوشی دیگه این کار رو انجام بدی وبه گوشی دیگه ای متصل کنی؟ گوشی قبلیتو فروختی یا هنوز تو دستته؟
اگه اینطوره وقتی که با همون 6680 جفت شد و آهنگ ها رو پخش کرد برو تو تنظیمات گوشیت و اون هدفون رو از این حالت جفت بودن پاکش کن بعد ارتباط بلوتوثتو قطع کن. حالا برو سراغ گوشی جدیدت بلوتوثتو روشن کن. هندزفری خاموش باشه. حالا دکمه هندزفری رو رونک ن و دکمه رو نگه دار تا گوشیتو پیدا کنه در این هنگام به قیمت وسایل جفت شده گوشیت برو و اونجا هم پی هندزفری بگرد در این هنگام اگه همدیگر رو پیدا کردن و لنگ به لنگه هم شدن از گوشیت کد میخواد که در این حال تمومه
حالا اگه سوالت چیز دیگس دوباره بپرس دیگه تنظیمات دیگه ای نداره. اگه تونستی تصویر هندزفریتم بزار
اما مشکل هنوز پابرجاست.
دقیقا همین کار رو کردم. اما گوشی جدید، به هیچ وجه شناسایی نمیکنه. یعنی تو قسمت paired اصلا چیزی نمیاد. حتی درخواست رمز هم نمیکنه. 6680 رو هم خاموش میکنم. از paired حذفش میکنم، اما بازهم ایکس 6 چیزی رو نمیشناسه. هر چی هم دکمه رو نگه داشتم. باز هم نتیجه نداد.
حتی با یک n73 هم امتحان کردم. نشد.