با خودت حرف میزنی ؟ اینقدر خواهشا اسپم نده . اگه مشکل یا مشکلاتی تو بازی داری همه رو تو یه پست بنویس . این بازی هم تموم شد جمعش کردن دیگه امیدی به بازی کردنش نداشته باشین چون داستانش نیمه تموم موند .
با خودت حرف میزنی ؟ اینقدر خواهشا اسپم نده . اگه مشکل یا مشکلاتی تو بازی داری همه رو تو یه پست بنویس . این بازی هم تموم شد جمعش کردن دیگه امیدی به بازی کردنش نداشته باشین چون داستانش نیمه تموم موند .
تو جریان هستید که این کارت گرافیک 620 یه کارت گرافیک 64 بیتی هست؟ دیگه چه انتظاری ازش داری برادر من! شما که پردازنده تون APU هست بهتر بود یه گرافیک رادئون دقیقا هم سان با گرافیک APU تون تهیه می کردین که کراس اینترنال بشن اینطور مشکل گرافیکی نداشتین کلی هم صرفه جویی میشد توی هزینه حالا خدا داند که 620 رو با اسم و رسم 2 گیگ بودن با چه وعده وعیدهایی بهتون دادن که گیمینگ ازش بهره ببرین من وقتی 630 میندازم برا مشتریام کلی عذاب وجدان می گیرم می گم ای کاش یکم هزینه میکرد یه 640 ای یه GTX 560 ای چیزی میدادم براش! آقا به پیر به پیغمبر یا سیستم رو با نیت گیمینگ نگیرید یا نه اگه واقعا PC رو به کنسول ترجیح می دین دو برابر پول کنسول رو بزارین کنار فقط واسه CPU و مادربورد و رم و گرافیک و سالید درایو
یعنی راه چا ره ای نیست؟
سلام دوستان. ببخشید من سوالم مربوط به نسخه 2 بازیه. ولی فقط همین یه تاپیک رو در مورد این بازی پیدا کردم. من یه جای بازی گیر کردم. از طریق walkthrough های انگلیسی هم نتونستم کاریش کنم. چون درست و حسابی توضیح داده نشده. متاسفانه اصلا نمی دونم بگم تو کدوم مرحله گیر کردم. فقط می دونم یه قسمتیه که هر از گاهی یه موجودات فرشته مانندی ظاهر میشن و بهت حمله می کنند. و یه جاهایی هم باید از طریق پرتال چند جا رو به هم وصل کنی تا از یه چیز کروی مانند یه نوری منتقل بشه و به اصطلاح اون چیزهایی که انگار بهش می گن تاریکی پاک بشه و به اصطلاح راه برای ادامه دادن داستان باز بشه. فقط هم می تونم بگم 2 تا مثل سد ماننده که با اون قابلیت 2 جسم شدن با یکیشون یکی از این دسته ها رو میگیری و می تابونی که این 2 تا پرتالی که روی این مانع هاست روبروی هم قرار بگیرند. ولی با این حال هم اتفاقی نمیفته و می بینی یه پرتال هم جلوشونه و اون غیرفعاله. اون رو فعال می کنی، باز هم اتفاق خاصی نمیفته. بعد می ری چک می کنی می بینی یکی از 2 پرتال روی اون موانع بسته شده. اون رو فعال کنی، پرتال سومی بسته میشه! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.![]()
سلام فهمیدم کجای بازی گیر کردین ولی چون بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نمیاد چه مرحله ای بود من خودم با استفاده از سایت زیر راحت تمام مراحل رو رفتم
darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthroug
لطف کنید بگید چیتر چند و کدام بخش هستید
سلام. ممنون از جوابتون. اینجا موندم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی که این نوشته رو داره. عکسهاش رو ببینید. متوجه میشید:
Now switch back to Death’s other soul and release the lever, raising the south portal. Run over the portal at the far south end of this area and within the portal, you’ll be able to activate another portal. Use a charged up Voidwalker to activate this inner portal.
سلام فک کنم یادم اومده باشه یه چیزایی!
فقط به ترتیب عمل کن ببین چی میشه
1.اول death رو به دو روح تبدیل کن
2.با یکی از روح ها مثلا روح بنفش برید و اهرم را بچرخانید و سوویچ کنید به روح سبز
3.به ساختمانی که روبه رویتان قرار دارد نگاه کنید در همان ساختمان راست یا چپ یا روبه رویتان میبینید که پرتالی بر روی سنگی قرار دارد فک کنم سنگه بالا و پایین میشه آن پرتال را فعال کنید
4.بعد به پرتالی که بیرون بر روی دیوار قرار دارد هم پرتالی ایجاد کنید و به داخل ان نگاه کنید
5.اگر دقت کنید میفهمید که تصویری که در پرتال میبینید در واقع تصویر روبه روی آن پرتالی که بر روی ان سنگ است را نشان میدهد مانند تصویر زیر:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
6.همینجور به تصویر نگاه کنید و سعی کنید که هر وقت چیزی مقابل تصویر بالا دیدید یعنی در تصویری که پرتال نشان میدهد پرتال دیگری را دیدید سریع پرتال داخل تصویر را فعال کنید البته با فشار ان را فعال کنید یعنی آن کلیدی که (یادم نیست کلیدش چی بود فک کنم با قرقره وسط موس بود) با ان پرتال هارا فعال میکنید را برای چندین ثانیه بگیرید
چون من این بازیو دو سال پیش تموم کردم دقیق یادم نمیاد
دوست عزیز اگر منظورت همین قسمت بوده تا جایی که گفتم برو و اگه بعدش رو نفهمیدی بگو تا بهت بگم اگر هم این قسمت نبوده که خودت یه عکس بزار ببینم دقیق ماجرا چیه
خیلی بازیه توپیه
من غرق داستانش شدم خیلی عالیه
به کسایی که علاقه مند به بازی سوم شخصن پیشنهاد میدم
من ک نتونستم لینک دانلود شماره ۱ این بازی رو پیدا کنم البته از یه جا هم دانلودش کردم ولی اجرا نشد . ۲شو بازی کردم خیلی عالی بود
اینم لینک دانلود ش بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)