اين i8000 هم وارد نشد تا برتري مطلق را ببينيم!!!
اين i8000 هم وارد نشد تا برتري مطلق را ببينيم!!!
سلام.
حالا فرض کن که وارد شد و فرض کن که خریدیش.چطور میخوای تشخیص بدی که اون برتری مطلق داره؟؟
درود بر همه عزیزان.
امروز عصر بنده رادیوی جدید را نصب کردم و مشکل آنتن دهی من در خوزستان حل شد. یعنی اهواز و آبادان که تست کردم دیگه مشکلی نیست. هر دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول رو هم تست کردم. البته شاید فکر کنید خبر قدیمیه ولی به هر حال این موارد بهتره که همیشه تایید بشوند.
ضمنا عرض کنم که حتما رام 1.48 را قبل از نصب رادیوی جدید نصب کنید. چون بعد ازنصب رادیو اگر بخواهید این کارو بکنید دوباره مشکل پیدا می کنید. رام 1.48 از نظر پایداری نسبت به 1.43 برتری مطلق دارد.
رام اومده واسش؟تفاوتش با رام اصلی چیه؟
من نمیتونم رام 1.48 رو بریزم این ارور رو میده:
The update utility cannot be used for your pda phone. Please check your update utility.
سیاوش جان ببین مشکل دوربین تو این ورژن مرتفع شده یانه ؟
مششششششششششششششششکل
شاید اگه رادیو جدید رو بزنیم دیگه رام جدید رو قبول نکه !!! چون رام جدید بر اساس رادیو اصلی گوشی هست ( البته این استدلال منه ! )
چنین چیزی ممکنه ؟![]()
بچه هايي كه اين گوشي را جديدا خريدن ميخواستم ببينم كيف گوشي هم توي
جعبه اون بوده آخه يكي از دوستان من ديروز خريده ولي كيف روش نبوده گفتم
شايد تازگي اون را برميدارند يا اصلا نميزارن
اگه با گارانتی اصلی گرفته باشه:
1.خود گوشی : دی
2.باطری
3.شارژر و کابل یو اس بی(که با هم هستن)
4.هندزفری
5.کیف
6.مموری 2 گیگ سان دیسک با خشاب
7.مینی دی وی دی و کارت گارانتی و ....با یه سری دفترچه مفترچه.
راجع به پست 1121 هم (یه کم بیشتر دقت کنید تا پستاتون پاک نشه)
درود بر دوستان...
عرض شود که مساله دوربین را من قبلا نداشتم پس نمی تونم نظر بدم. راستش روز اول که 1.48 رو ریخته بودم فکر می کردم دوربینم صورتی شده! که بعد متوجه شدم اشتباه می کنم.
در خصوص رام 1.48 : آقا رامین اگر رادیو رو آپگرید کردی مبادا بخوای رام 1.48 رو بریزی . رادیوت عوض میشه زیرا رام 1.48 رادیوی خودش رو داره. باید قبل از نصب رادیو این رام رو نصب کنید. اما اگر رادیو رو آپگرید نکرده اید بفرمایید 1.48 را از کجا گرفتید؟ ممکنه نسخه ای باشه که با AREA یه گوشیه شما سازگار نباشه.
دیگوی عزیز رام 1.48 رام آفیشیال جدید HTC هستش که خیلی از باگ ها رو فیکس کرده و پایداری گوشی رو در نتیجه بالا برده. با توجه به اینکه سوراخ سافت ریست این دستگاه هم مثل پدرش زیر درب باتریه و هر موقع که هنگ کنه مجبور میشیم درب رو باز کنیم که این موضوع برای من اصلا خوشایند نیست و بهتر بودن رام 1.48 ازین نظر عرض کرده بودم که بهتره قبل از نصب رادیوی جدید به این رام آپگرید کنید. اگر بعد از نصب رادیو این آپگرید انجام بشه بعد از نصب 1.48 دوباره رادیوی جدیدی که با ایران سازگار نیست نصب میشه. و مجبور میشین دوباره ببرین واسه نصب رادیو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)