1) هم صدا و سیما اعلام می کنه ، هم سایت سنجش و هم سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2) بستگی به رشته داره اما فکر نکنم بیشتر از ترمی 300 تومان بشه
1) هم صدا و سیما اعلام می کنه ، هم سایت سنجش و هم سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2) بستگی به رشته داره اما فکر نکنم بیشتر از ترمی 300 تومان بشه
سلام
دوستان کسی خبر نداره کارشناسی -پودمان- نتیجش کی ظهور میکنه؟
قرار بود همین تیر ماه اعلام کنن
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اعلام فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون دوره هاي ترمي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي-كاربردي دانشگاه جامع علمي-كاربردي سال 1389
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی قبولی همه ی شما عزیزان
درسته که زیر 12 واحد معدل نداره و مشروط نمیشه ؟؟
در پودمانی بله درسته
همه چی در امتحان جامع آخر هست
مرسی
ولی منظور من ترمی بود
در ترمی ، خیر ، درست نیست
سلام! من دارم ترم 1 دانشگاه علمي كاربردي در رشته عمران -آب فاضلاباصفهان رو تموم ميكنم (كارداني )
ميخوام انصراف بدم بعد دوباره كنكور كارداني علمي كاربردي ترمي بدم و از تهران رشته عمران امور پيمانها اگه خدا بخواد قبول بشم و اونجا ادامه تحصيل بدم ! خونمون تهرانه ! خيلي خرجم بالاس ! همچنين گرايش رشتمم به درد بخور نيست و تو هيچ شهري بجز اصفهان نيست كه مهمان بگيرم ! نظرتون چيه ؟
چند تا سوال : 1- درس هاي عمومي رو كه پاس كردم بايد چند باشم تا تطبيق بزنن ؟ (دانشگاه علمي كاربردي)
2- از نظر نظام وظيفه بايد چيكار كنم ؟ بايد وقتي انصراف دادم دفترچه رو بفرستم ؟ نميخوام غيبت بخورم ! و وقتي قبول شدم ترخيص ميشم ؟ ترم بعديم مهر شروع ميشه ، اگه ماه مهر دفترچه رو بفرستم بايد كي برم خدمت ؟ دفترچه كارداني علمي كاربردي ترمي آبان ميياد و نتايج بهمن ميياد ! تا بهمن خدمت ميرم من اگه ترم 2 رو انصراف بدم؟
لطفاً توضيح بديد كامل ! ممنون ميشم
منتظرم جواب بديد خيلي ممنون
![]()
من یه سری اطلاعات جزعی دارم امیدوارم بدرد بخوره
تا قبل از پایان ترم دوم میتونی کنکور بدی و یه دانشگاه قبول شی و بری دانشگاه جدید
برای سربازی بعد از انصراف 4 ماه وقت داری دفترچه پست کنی تا تاریخ اعزامت بازم چند ماه طول میکشه
حالا حساب کن ببین میتونی به کنکور برسونی و کنکور بدی
از اوجا که من هم شهر غریب درس میخونم و میدونم خیلی سخته همیشه به خودم میگم کاش ترم اول یه کنکور میدادم و یه دانشگاه دیگه میرفتم
برای این که اطمینان پیدا کنی و راه درست رو انتخاب کنی به مسول نظام وظیفه دانشگاه مراجعه کن من خودم این کارو کردم (البته برای من دیگه دیر شده بود و دیگه نمیتونستم کنکور بدم)
موفق باشی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)