خب پیدا کردن نفر اول فکر نکنم کار سختی باشه برای همین بهش زود خبر دادن...همیشه یه 3 یا 4 روزی زودتر به اونا خبر میدن...خوشبحالشون...چه کیفی میکنن![]()
خب پیدا کردن نفر اول فکر نکنم کار سختی باشه برای همین بهش زود خبر دادن...همیشه یه 3 یا 4 روزی زودتر به اونا خبر میدن...خوشبحالشون...چه کیفی میکنن![]()
بچه ها میگن به نفرات اول زنگ زدن.(شایعه نیست)
توی تاپیک اخبار سراسری 88 سامان خسته نوشته که به نفر اول تجربی رو اعلام کردن.
سعید تو خبری نداری؟
من الان دارم راهنمای انتخاب رشترو میخونم.میگم این قطب و ناحیه رو عمرا خود پورعباس فهمیده باشه!!!! موندم اینا ابرکامپیوتر دارن میتونه این همه سهمیه رو حساب کنه؟
نه نداره...ابر کامپیوترش کجا بودمن الان دارم راهنمای انتخاب رشترو میخونم.میگم این قطب و ناحیه رو عمرا خود پورعباس فهمیده باشه!!!! موندم اینا ابرکامپیوتر دارن میتونه این همه سهمیه رو حساب کنه؟
تازه اینا رو قبلا دستی حساب می کردن
کاری نداره که
هر رشته ای که مثلا جلوش نوشته باشه قطبی برای داوطلب های اون قطب (جدول قطب ها و ناحیه ها) بومی و برای بقیه ازاد حساب میشه
به سلام خوبی؟
منظور از وضعیت جسمی رو نفهمیدم وضعیت کنکورمم که خودمم نمیدونم (واقعا چه جواب درست حسابی بت دادم )
نه تو نبودی اون نفری که گفتم (اخی دلت شکسته حالا گریه نکن)
اگه مطمئنید که گفتن من میتونم برم بپرسم اما اگه نه مثلا اگر از مهدی گنجی بپرسم که نفر اولو گفتنا تو نبودی ؟ بگه نه و خب اینجوری خیلی ناراحت میشه بعد اگه نفر اول رو نگفته باشن وبعد مهدی بشه رتبه 1 اونوقت ........![]()
اخه فقط همین نیس که.یه 10 20 تایی سهمیه هس(ابر کامپیوتر هم شوخی بود)
حالا کنجکاو کردی همرو ببینن کی بوده این شخص شخیص!!!نه تو نبودی اون نفری که گفتم (اخی دلت شکسته حالا گریه نکن
Last edited by John Doe; 26-07-2009 at 18:02.
اگر الان بگن نتیجه نفر اول اومده پس نتیجها پس فردا اعلام میشه!!!
سجاد تو مشخص کن کی بهت اعلام کردن ونتیجها کی اومد.
راستی تو از گجی خبری نداری؟ کدوم درسو 100 زده؟
الان اینارو یکی واسه من توجیه کنه:
مهندسی صنایع جز 6 رشتس که بومی گزینیش 60-40 هس
بعد تو دفترچه نوشته رشته های کشوری به صورت ازاد پر میشه(بومی گزینی اعمال نمیشه توش)
بعد تو همون دفترچه یه جدول داره مهندسی صنایع رو نوشته گزینش کشوری.
(منبع همه اینا دفترچه امساله)
حالا یکی بگه من الان چه خاکی باید و سرم بریزم؟؟؟؟؟
اخر این صنایع چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)