سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .
لیست فرمت هایی که می خونه :
WMV/RV/MP4/3GP video player
MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
یا هندزفری مشکل داره یا بد هندزفری رو قرار میدید.برا منم بعضی مواقع اینجوری میشد ولی هندزفری رو در می آوردم دوباره جا میزدم مشکل حل مشد.(توجه داشته باشید منظور از هندزفری همون هدستی هست که روی گوشی ارایه شده)اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .
اگه هندزفری رو جابزنید و منوبیاد که سه گزینه داره (Headphones,Music Stand, Line out) مطمئنباشید یه مشکلی هست که این مشکل یا ازهندزفریه یا از گوشی یا از طریقه جا زدن فیش هندزفریه!
فیش هندزفری رو سریع جا بزنید.
خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟
اصلا اون سهگزینه نباید بیاد.بیاد.باید پیغام Default Accessory بیاد.خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟
با یه هندزفری دیگه امتحان کنید تا ببینید مشکل از گوشیه یا ازهندزفری.به احتمال زیاد هندزفریتون مشکل داره!
منم تو این موندم 5800 تو GSMarena دیدم میخونه ولی این نهگوشی من N82 گوشی سال 2008 هست H264 میخونه ولی این نه
البته من خودم فکر کنم بخونه نمیدونم قضیه اش چیه
دقیقا برای من همین پیغام ها میاد و تا حالا ندیدم که این پیغام Default Accessory بیاد(Headphones,Music Stand, Line out
هندز فری ای که روی گوشی به من دادن اینه.
وقتی اینو وصل میکنم Default Accessory میده.اینم عکسش:
[/IMG]
[/IMG]
اینم یه هندز فری بدون میکروفونه.وقتی وصلش میکنم اون منو میاد:
[/IMG]
Last edited by SAH-IE; 17-06-2010 at 14:41.
برای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessory
وقتی اون Default Accessory میاد یعنی میتونی از میکروفون هندزفری استفاده کنی.رای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessory
باید فیشرو سریع جا بزنید تا گوشی هندزفری رو شناسایی کنه!!
عکسایی کهاپلود کردم لود نمیشن.نمیدونم چرا!!!!؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)