دوست عزیز ازت خیلی متشکرم که داری کمکم میکنی مرسی...این کارم کردم نشد ...ویندوز 7 رو هم نصب کردم بازم نشد......همه چیزم نصبه .....دارم دیگه خل میشم........خیلی ازت ممنونم
دوست عزیز ازت خیلی متشکرم که داری کمکم میکنی مرسی...این کارم کردم نشد ...ویندوز 7 رو هم نصب کردم بازم نشد......همه چیزم نصبه .....دارم دیگه خل میشم........خیلی ازت ممنونم
دوستان من اولین سریه دارم اسپلینتر میزنم واقعا خیلیییی خوشم اومده مدتهاست تو بازی با این سبک میگردم. مثل manhunt
بجز این سری کدومش قشنگه؟
کسی با tunggle انلاین بازی کرده چون هاست ها رو می شه دید ولی join نمی شه ارور می ده.
اگه راه حلی هست بگید.
توي اين بازي هم كه از كلمه نا مأنوس خليج به جاي خليج فارس استفاده شده .
جان من دیگه گیر ندید
همه چیمونو بردن دادن به بقیه
سر این یه موضوع چرا اینقدر کلید کردید من نمیدونم![]()
متاسفانه این بازی با نسخه های پیشین قابل مقایسه نیست !!
من که هیچ کدوم از سری بازی های قبلی این سری رو بازی نکردم چون اصلا نتونسته بودم با سبک و اتمسفر بازیش رابطه برقرار کنم
ولی همشون رو دیدم
این یکی رو امروز شروع کردم تا نصفش اومدم
گرافیک و نورپردازی بازی یکی از قوی ترین و بهترین هاست
البته به جز مرحله ای که تو عراق بودن چون یک مرجله cheap و ضعیف و تا حدودی فاجعه بود از هر لحاظ
بهترین نکته بازی برای من علاوه بر داستانش کارگردانی بازی هست که خیلی قوی کار شده
زاویه دوربین ها موقع cutscene ها و هم چنین نحوه روایت داستان و ...
نوشتن راهنما و کار هایی که باید انجام داد روی در و دیوار خیلی حرکت نو اورانه و زیبایی هست به خصوص وقتی که sam میره نزدیکشون و نوشته ها رو بدن خودش هم میافته
این حرف کشیدن های sam هم خیلی باحال کار شده
صدا گذاری خوبی هم داره
کنترل بازی گاهی اذیت میکنه به خصوص هنگام درگیری ولی کلا خوبه
یکی از ضد حال ترین چز های بازی که به خصوص تو صحنه های سریع یا وجود دود خود نمایی میکنه tearing تصویر به خاطر نبود VSync هست
در کل من که تا اینجا خیلی خوشم اومد از استیل بازی
بازی خیلی عالی بود یه مشکلایی هم داشت ولی در کل خیلی حال داد. برای اونایی که میگن این بازی مخفی کاری نداره باید بگم که سخت اشتباه میکنن.فقط باید فکر و حوصله داشته باشی بعد میبینی که چقدر بازی حال میده.این بازی رو میشه جوری رفت که حتی یه دشمن هم به وجود سم شک نکنه.
VSync که توی تنظیماتش هست
برو تیک کنارش رو بزن.
دوست عزیز من رو 360 دارم بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)