فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.
فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.
من این بازی رو نصب کردم ولی بعد از 2 دقیقه بازی کلا از بازی می پره بیرون .... مشکلم چیه ؟ هنگ نمی کنه می پره بیرون ... معمولا ضعف سخت افزاری بازی هنگ می کنه .... (کارت گرافیک و سی پی یو و رمم بالاتر از می نیمم لازم بازی هست)
خوب این ابر شاهکار هم همین الان به پابان رسید
اخر بازی فوق العاده بود
گرافیک و عظمت final boss و بعد از اون اون cutscene بازی جدا ستودنی بود !
موزیک انتهای بازی به خصوص credits هم خیلی قشنگ بود
یک شخصی هم به اسم امیر ابونوری نژاد توی قسمت testers بود که نمیدونم ایرانی بود یا نه
اخر بازی هم jack و thane کشته شدن
که jack رو با این که ماموریتش رو انجام داده بودم اما loyal نداشت و تو اولین ثانیه های cutscene مرد تو موتور خونه
thane هم loyal داشت اما که یک چیزی رفت تو بدنش کشتش که هر 2 توی cutscene بودن قبل از این که بچینم افراد رو
اخرش هم باحال بود که میشد برگردی توی normandy و با اعضا صحبت کنی که هر کدوم از اون لحظاتی که اسیر شده بودن میگفتن
بازی واقعا شاهکار بود !
میشه بیشتر توضیح بدی من فقط 2تا فایل اجرایی دارم یکی MASS EFFECT 2 و MASS EFFECT 2 config
كاملا موافقم...
احتمالا شما هم مثل من نتونستيد كه اپگريدهاي نرماندي رو تكميل كنيد...اخه در اين صورت يه چند نفري ميميرن...
صفحه قبل رو اگه نگاه كنيد در اين مورد توضيح دادم...
دوست من...به محل نصب بازي بريد و اونجا نگاه كنيد ...احتمالا اين گزينه اي كه اقا سينا ميگه اونجا هست...
منم همين مشكل رو داشتم كه اونجا پيداش كردم...![]()
بلاخره من هم تموم کردم بازی رو(من 1 این بازی رو بازی نکردم فقط2 رو بازی کردم واقعا شاهکار بود)
دفعه اول یکبار رفتم تالی مرد..اعصابم بهم ریخت جون از این تالی خوشم میومدیکبار دیگه لود قبلیمو اوردم سفینه رو اپگرید کردم..ایندفعه تالی نمرد
تو ادامه بازی هم 4 تا کشته دادم..فقط هم با تالی رومانس داشتم..این میراندا هم هر کاری کردیم پا نداد.
![]()
سلام
منم بازیرو تموم کردم
همه زنده موندنقبل از ماموریت آخر خود میراندا اومدو ...(
)
تو ME1 اشتباه کردمو رفتم طرف لیارا (اشلی از دستم پرید!) اما این دفعه دیگه اشتباه نکردم
در کل یکی از بهترین بازیهای جهان بود ولی حیف که XP دادنش مثله ME1 نبود!؟
من همچنان با DLC ها بازیو ادامه میدم ، الانم دارم Kasumi رو دانلود میکنم
با تشکر![]()
شما باید ماموریت یکی از دو نفر که دعواشون میشه رو بذاری آخر بری که درجه ی paragon به حد مناسب رسیده باشه .
و اگر وفاداریشون از دست بره فقط با paragon کامل میتونی اونا رو برگردونی که کار خیلی سختیه .
اقا این بازی را چجوری باید انجام داد من اول هاشم که تازه بهش یک سفینه دادن
چند تا پروب هم پرت کردم تو سیاره های دیگه
چجوری باید بازی را شروع کنم؟کدوم سیاره باید برم ؟
چجوری از کشتی پیاده شم؟
شما یه سرچ اگه تو نت بکنی سیاره های مسکونی رو پیدا می کنی.که معمولا توش zero element که کمیاب ترین ماده ی کهکشان هست زیاد یافت میشه.من که یکش رو بازی نکرده بودم خیلی با بازی حال کردم.بازی تا حالا به این با حالی ندیده بودم.
هر کار کردم آخر میراندا مرد .کسی میدونه چجوری باید انتخاب کنم تا همه زنده بمونن؟
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
آها راستی یادم رفته بود بگم سیاره های مسکونی اگه بری رو سیاده و سرچ رو بزنی می گه anamoly ditected .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)