جدي ؟
تو سايت خود مايكروسافت زده؟
پس ميشه اميدوار بود به8910 تا مولتي تاچ بشه !
دوست من با توجه به خازني بودن صفحه نمايش اين گوشي حتما بايد از انگشت استفاده كني
بنابراين تو پكش هم قلم نداره
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
جدي ؟
تو سايت خود مايكروسافت زده؟
پس ميشه اميدوار بود به8910 تا مولتي تاچ بشه !
دوست من با توجه به خازني بودن صفحه نمايش اين گوشي حتما بايد از انگشت استفاده كني
بنابراين تو پكش هم قلم نداره
با این حساب ال سی دی خازنی بودن 8910 به نظرم واسه تایپ و اس ام اس به مشکل میخوره...خیلی سخت میشه...
اینجا ان97 یک قدم تو تایپ جلو تره بخاطر کیبورد عالی...
9کرممم...
صفحه های خازنی هم قلم دارند
من قلم آیفون رو دیدم
و فکر میکنم از جنس فلزی رسانا باشه
جواد جان ال سی دی این گوشی شبیه آیفونه با این تفاوت که با دو انگشت نمیتونی به ال سی دی فرمان بدی(یعنی با دو انگشت نمیتونی روی عکس زوم کنی و ...) بنابراین با ناخن و مداد نمیشه باهاش کار کرد.در مورد تایپ هم با همین کیبورد مجازی گوشی به راحتی میتونی تایپ کنی و درصد اشتباه کمه.با توجه به اینکه تاچ این گوشی خازنیه بنابراین تو پکش مداد وجود نداره و اصلا نمیشه با مداد کار کرد.
در مورد سیستم عامل هم هر کدوم یه سری مزایا و معایبی دارند و این بستگی به سلیقه افراد داره که کدوم رو انتخاب کنند.من الان سیستم عامل سیمبین که روی 4 تا از گوشیهام و ویندوز موبایل روی htc touch pro2 و مک روی آیپاد تاچ که هست با همشون که کار میکنم میبینم هر کدام مزایا و معایبی دارند.(کلا کار کردن با هر سیستم عاملی برای خودش لذتی دارهچه مک باشه و چه سیمبین و چه وین موبایل و چه آندرویید و ...)
من حدود 1 ماهه پیش از بین touch hd و touch pro2 همین touch pro2 رو بخاطر جدیدتر بودن و داشتن کیبورد سخت افزاری انتخاب کردم.
ولی در کل من سیمبین رو بخاطر راحتی کارش به وین موبایل ترجیح میدم البته منکر کاراییهای وین موبایل هم نیستم.
در مورد آپدیت هم صد در صد گوشیهایی که یک ماهه دیگه میاند خود کارخانه با فریمویو جدید میده بیرون و مشکلی نداره.حالا گیریم با فریمویو جدید هم نداد شما خودت میتونی آپدیت کنی.
موفق باشید.
نینجا جان دمت گرم.
آپدیت گوشی چقدر طول کشید؟؟منظور اینکه زیاد طول میکشه آپدیت بشه یا کم؟؟
سلام دوستان. با تشکر از دوست خوبمون نینجا قابل توجه دوستانی که در مورد نداشتن قلم در هنگام تایپ کردن با این گوشی سوال میکنند این مطلبو از یکی از دوستانی که این گوشی رو داره نقل قول میکنم :
در این مورد باید بگم که تشخیص دستخط گوشی کارش رو به خوبی انجام میده و من مواقعی که میخوام با یک دست اس ام اس بزنم از اون استفاده میکنم و با انگشت شصتم مینویسم و خیلی کم پیش اومده که حرفی رو بخوام دوباره بنویسم.
Last edited by mahroo_z1; 03-08-2009 at 22:55.
نینجای عزیز لطفا طریقه آپدیت کردن این گوشی را بذار تا اگه این گوشی را خریدیم سریع آپدیدش کنیم.
mer30
![]()
من گوشی رو بیرون جایی که پهنای باند اینترنتش 6 مگابایت بود آپدیت کردم و حدود 30 الی 45 دقیقه طول میکشه.البته اگه بخواهین با adsl تو خونه آپدیت کنین ممکنه با پهنای 256 یا 512 کیلو بایت حدود 1.40 الی 2 ساعت طول بکشه و اصلا فریمویو جدید رو نشناسه(همانطوری که تو گوشی من ناقص آپدیت میشد و فریمویو جدید رو نمیشناخت).
پس پیشنهاد میکنم گوشی رو جایی آپدیت کنید که اینترنتش پر سرعت باشه.
آپدیت هم از طریق pc studio 7 انجام بدین.همین اگه توی قسمت phone software updata کلیک کنید خودش شما رو به خوبی راهنمایی میکنه.
فقط موقع آپدیت :
1:سعی کنید گوشیتون فول شارژ باشه.
2:از انگولک کردن دکمه های گوشی خودداری کنید.(بخصوص هنگام نصب رام جدید)
3:از کیپ بودن کابل usb به کامپیوتر و خود گوشی مطمئن باشید.
در ضمن از این نترسید که اینترنت وسط آپدیت قطع بشه دیگه همه چی تمومه.اگه اینترنت وسط آپدیت قطع هم بشه گوشی دوباره بالا میاد و همون فریمویو قبلی رو میشناسه.یعنی در اصل اول تا 100 درصد دانلود فریمویو انجام میشه و بعد از دانلود کلی فریمویو جدید شروع میکنه به نصبش.
موفق باشید.
نینجای عزیز پیشنهاد میکنم یک سایت برای خودت به همکاری سامسونگ در ایران دائر کنی
و کلیپ های کرا با گوشی های جدید رو در سایت یوتیوب آپلود کنی و د با توضحیات فارسی در اختیار مردم ایران و دنیا قرار بدی
اینطوری خیلی کارت میگیره
و کسانی که میخوان گوشی جدید بخرند از شما و کلیپ های زیباتون بهره مند میشن
سلام به همگی.
نینجا جان مثل اینکه بچه های خارجیfm-transmitter رو فعال کردن .
مطمئن نشدم آخرش . میل خودت خواستی این روش رو برو شاید اومد .
کد زیر رو بزن :
#*22822#
بعد کلید مکالمه رو بزن
با این کد میری به حالت اصلی که کمپانی گوشی رو زده .
بعد این رو بزن :
110993383
و بعد کلید مکالمه .
و بعد موفق باشی![]()
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)