سلام
دوستان میخواستم بدونم ایسر 5750 چه رنگهایی داره؟؟
آیا رنگ قهوه ای تیره براش وجود داره؟؟
سلام
دوستان میخواستم بدونم ایسر 5750 چه رنگهایی داره؟؟
آیا رنگ قهوه ای تیره براش وجود داره؟؟
سلام
acer 4741g دارم.
ویندوزxpنصب کردم ولی هر کارمیکنم درایورهاش نصب نمیشه.توسایت acerهم درایورهاش نیست.
چی کارکنم؟
مرسی
دوستان
من ACER 5742 دارم و قصد دارم 5750بگیرم میخاستم بدونم این مدل هم مثل 5742 تک بلندگو میباشد یانه؟
سلام دوستان من تازه 5750 خريدم بازي روش نصب كردم خوب بازي رو اجرا نمي كنه گرافيكش gforce 520 هستش مي خواستم بدونم وقتي بازي مي كنم كارت گرافيكش اتوماتيك عمل مي كنه يا خودم بايد سوئيچش كنم؟ چطور خودم سوئيچش كنم؟ در ضمن دو تا ويندوز روش نصب كردم xp و 7 ممكنه مال اين باشه؟
اگه امکان داره میشه بگید 5750 یه دونه اسپیکر داره یادوتا؟ ممنون
متاسفانه درباره مشکل شما اطلاعاتی نداشتم والا دریغ نمیکردم
سلام
نه ، دو تا بلند گو داره . (استریو هست )
اینم عکساش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولاً که مبارکتون باشه، ان شاء الله فنش حالا حالا ها براتون بچرخه.
تنظیمات مربوط به سوئیچینگ گرافیک ها در Control Panel، در بخش NVIDIA Control Panel هست. امکان سویچینگ به صورت پیش فرض بر روی حالت اتوماتیک قرار داره؛ یعنی سیستم به صورت اتوماتیک وقتی برنامه ها و بازی هایی که در Database اش هست (و مرتباً آپدیت میشه) باز می کنید، پردازش گرافیکی رو به کارت گرافیک می سپره. اگر بازی ای که اجرا می کنید در لیست مربوطه نبود، میتونید خودتون به لیست اضافه اش کنید و اگر باز هم مشکلتون با سوئیچینگ در بازی مورد نظر حل نشد میتونید از قسمت Global Settings پردازش های گرافیکی رو به کل به کارت گرافیک بسپرید، البته یادتون باشه بعد از بستن بازی تنظیمات رو به حالت اولیه بازگردونید.
چی کارکنم؟
ببخشید inspiron 4050 با acer 4750 قابل مقایسه هست؟
میخاستم بدونم 5750 با هارد 7200دور هم ارائه شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)