این عکس رو ببینین!1- من بدون گارانتي گرفتم و رم روش نبود - خود ال جي ميگه 4 گيگ ساپورت ميكنه اما سايتهاي معتبر و بچه هايي كه دارن تا 8 گيگ رو تاييد كرده اند.
16 تا میکشه
![]()
این عکس رو ببینین!1- من بدون گارانتي گرفتم و رم روش نبود - خود ال جي ميگه 4 گيگ ساپورت ميكنه اما سايتهاي معتبر و بچه هايي كه دارن تا 8 گيگ رو تاييد كرده اند.
16 تا میکشه
![]()
اگر كمي دقت كنيد متوجه ميشيد كه ايني كه ميگيد رنگ جديد كوكي، اصلا مال ال جي نيست بلكه از اين گوشي هاي كپي چيني هست. اولين نشونه اينكه آرم الجي پايين صفحه خورده (بجاي بالا). دومين نشانه اينه كه ال سي خورده نه ال جي !!! و توي كپي آرم الجي هم اون نقطه بالاي كلمه G رو كه تداعي كننده چشم بود رو حذف كردن.
تابلو ترين قسمت هم مربوط ميشه به منوها و اينترفيس كه شبيه گوشي هاي سامسونگه نه الجي!!!!
حق با شماست منم چك كردم تو دفترچه تا 8 گيگ رو خود الجي تاييد كرده و سايت معتبر GSMARENA هم تا 16 گيگ رو تست و تاييد كرده اند
من خودم که گفتم!اگر كمي دقت كنيد متوجه ميشيد كه ايني كه ميگيد رنگ جديد كوكي، اصلا مال ال جي نيست بلكه از اين گوشي هاي كپي چيني هست. اولين نشونه اينكه آرم الجي پايين صفحه خورده (بجاي بالا). دومين نشانه اينه كه ال سي خورده نه ال جي !!! و توي كپي آرم الجي هم اون نقطه بالاي كلمه G رو كه تداعي كننده چشم بود رو حذف كردن.
تابلو ترين قسمت هم مربوط ميشه به منوها و اينترفيس كه شبيه گوشي هاي سامسونگه نه الجي!!!!
من از این خندم گرفت که اینترفیش بجای flash ui کوکی touch wiz samsung f480 هستش!
راستی اینم 3.5 کوکی!
![]()
ایول ... چه خوب ... از اینا بخوای بخری به فروشنده چی باید بگی ؟ :دي
راستی الان دیگه دارم میرم ، دعا کنید یارو هزار تا بهانه نیاره که راه کج بود و بنزین نداشتیم و ... گوشیت نرسیده چون دیگه تحمل ندارم ، یا اینکه گوشی اشتباهی نیاد !!! یهیی دیدی 1100 اومد ، یا اینکه Bl40 اومد =))
راستی محتویات بسته چی هست دقیقا ؟ من اینا رو می دونم :
خود گوشی(!)
دفترچه راهنما
کابل USB
شارژر
CD
هندزفری یک تکه
....
دیگه چیزی توش هست ؟!
من دیگه دارم حرکت می کنم ... خدا کنه نقره ای باشه ، اگه نقره ای نشد قهوه ای بشه ، اگه قهوه ای نشد سیاه بشه ... وای ، یعنی میشه ؟؟ :دي
امیدوارم هم گوشیتون رسیده باشه و هم رنگ دلخواهتون
برید خدا به همراتون
اقا من توی این کوکی چینیه دارم چیزای خیلی خنده ای میبینم!
جلوش 480 بودش پشتش هم pixon هستش
: ))
هورااااااا !!! گرفتم ! چقدر جیـــــگره !
مشکی و قرمز شده ولی خیلی خیلی خوشگل تر از اونیه که تو تصاویر دیدم ، خیلی جیگره !
بسیار دوستش میدارم
دوستان چیکار کنم الان ؟ بزنم شارژ ؟ یا اینکه تا ته از باتریش استفاده کنم بعدش بزنم شارژ ؟ چقدر بزنم شارژ ؟
خیلی دوست داشتنیه !
راستی این محافظ صفحه رو بزارم رو صفحه کنده نمیشه که ؟ :دي
گفتم سیاه و قرمز میارن حال کردی: دی
از من میشنوی کار کن تا شارژش تموم شد بعد بزن شارژ!
بزار سلول هاش باز بشن(: دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)