با شرکت سایپا،امور مشترکین، قسمت تحویل خودرو 44906682
با شرکت سایپا،امور مشترکین، قسمت تحویل خودرو 44906682
بچه ها سلام
امروز می خواستم یه حال اساسی به همتون بدم
شماره تلفنی رو که می نویسم مخصوص پیگیری تیبا است و من خودم با هزار درد سر آن رو پیدا کردم
البته باید با تلفن ثابت گرفت و کلی بار هم مشغول است معمولا ساعت 2 ظهر به بعد راحت تر آزاد است
شما باید شماره پذیرش و شماره درخواست خود را از سایت سایپا اول روی یک کاغذ بنویسید
بعد شماره رو می گیرید و می گید که می خواستم تیبام رو کی تحویل میدید
البته باید بدونید که حتما حتما تیباتون در مرجله تخصیص لااقل باشه وگرنه این آقا کاری براتون نمی کنه
آقای بسیار محترم و خوبی هستم
و اینک شماره 021 کد تهران و شماره 44906682
حال اگر گفت که ماشینتون رو فرستادیم باربری شماره تلفن و شماره مخصوص ماشینتون که به باربری دادن ( درخواست ) رو ازش بگیرید
حالشو ببرید
معمولا حامد بار هست
آقای بندری،این تاپیک واقعا" به حضور شما نیاز داره .چون حضور شما در این تاپیک یه وزنه بزرگی محسوب میشه چون شخصی هستین که از نزدیک با چند و چون کار آشنایین و همه رو تا اونجا که اطلاع دارین راهنمایی میکنین.من هم بارها و بارها از نظرات شما استفاده کردم. حتی چندین بار از شما سوال پرسیدم و شما لطف کردید و جواب دادید و فقط یک مرتبه به سوالم جواب ندادید،اینطور نمیشه که چون شما جواب ندادید من حرفهایی بزنم که باعث دلخوریتون بشه.خوب مسلمه که یک شخصی که در یک قسمت از شرکت بزرگی مثل سایپا کار میکنه نباید در مورد همه چیز اطلاع داشته باشه و این موضوع کاملا" طبیعیه.من هم مانند بقیه دوستان منتظر بازگشت شما در این تاپیک و ادامه راهنماییهاتون هستم و از طرف دوستان بابت الطافی که به ما داشتید و ان شاا... خواهید داشت از شما تشکر میکنم.
Last edited by vahidreza_sh; 10-05-2011 at 12:07.
ای بابا...من 2 هفته است دارم تماس میگیرم میگه این هفته دیگه میاد !!! حالا هم میگه شنبه یکشنبه هفته دیگه مشکل حل میشه و 2 روز بعد سوار تیباتون میشید.... یعنی تا آخر هفته آینده کسی منتظر نمونه !!
Last edited by bryan1; 10-05-2011 at 12:51.
سري جديد قالب خودروي پرايد و تيبا وارد سايپا پرس شد
شهر ري- مدير برنامه ريزي لجستيك شركت سايپا پرس از ورود سري جديد قالب خودروهاي تيبا و پرايد به اين شركت خبر داد.
' خليل عنصري' روز يكشنبه درگفت وگو با ايرنا افزود:اين قالب ها شامل دو دست قالب رويه درهاي جلو و عقب تيبا و يك دست قالب رويه درب صندوق پرايد مي باشد.
وي بابيان اينكه تاييد فني قالب هاي خودرو تيبا انجام شده است افزود:از هفته جاري توليد اين قطعات آغاز شد و قالب رويه در صندوق پرايد نيز در مرحله تاييد فني است كه بعد از اتمام اين مرحله رسماً وارد فاز توليد مي شود.
مدير برنامه ريزي لجستيك سايپا پرس گفت: قالب رويه گلگير تيبا نيز در هفته هاي آينده وارد اين شركت مي شود .
وي افزود:قالب هاي رويه در موتور تندر 90 ، آستر در موتور و آستر صندوق X 132 در مرحله مذاكره مي باشد كه بعد از نهايي شدن و بررسي فني اقتصادي ، وارد شركت خواهد شد.
عنصري گفت: با ورود قالب هاي جديد به شركت طي هفته هاي آتي كه در راستاي Tier one شدن شركت انجام مي شود شاهد كاهش هزينه هاي لجستيك ، افزايش تيراژ توليد و بالارفتن كيفيت محصولات توليدي خواهيم بود.ك/3
از آقای بندری به خاطر آمار و اطلاعات مفید تیبا تشکر می کنم
و امیدوارم که مثل سابق به فعالیتشون ادامه بدن
خبرا كه دست شماست
ديروز گفتي كه از امروز تحويل شروع ميشه!!!!!!!!!
من تماس گرفتم اینجوری گفتن، واسه همین پرسیدم ببینم کسی گرفته یا حرفشون الکی بوده
احتمال زیاد هفته دیگه بارگیری و ارسال میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)