لینک ENB:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
لینک ENB:
ایول ..خیلی خفن شد بازی ..خیلی بدرد عکسا می خوره
ممنون
تابحال فکر کردید که چگونه یک قاتل سریالی حرفه ای و خطرناک و سخت جان رو چجوری دستگیر کنید؟
آره؛جوابش خیلی سخته و باید به این فیلم که از جی تی ای گرفته شده،نگاهی بیاندازید:
http://www.videojug.com/film/gamehow-to-chase-professional-killergame
سلام
چند روز پيشا ماشين Lada 2112 دانلود كردمماشين يه مشكلي داره
بعضي وقتا اصلا تو شهر پيدا نيميشه بعضي وقت ها هم مثل عكس زير كل شهر پر ميشه از اين ماشين
البته اين عكس ادامه داره يعني پشت ماشين من پر از lada 2112 هستش حدودا 20 تا ميشن
سلام . این مشکل نیست خاصیت بازیه . اگه مثلا شما این ماشینو سوار بشی از این ماشین پر میشه تو شهر ولی توش نباشی میشه کمیاب درضمن بعضی ماشینا هستن که به این راحتی توی شهر گیر نمیان خودرو های اسپرت خیلی کم گیر میان برای گرفتن ماشینا بهتره از تراینر استفاده کنید چون سریع تره .
سلام
امروز میخوام یه ماشین خیلی خیلی عالی رو بزارم . پس بشینین تا آخر بخونین تا همه چی دستگیرتون بشه . من به شخصه عاشق این ماشینم . تازه برا اینکه بیشتر بهتون حال بده لینک 1 مگابایتشم براتون گذاشتم چون اگه بخواید از GTA Inside دانلود کنید 7 مگه !!!!!!
جایزگینی با : sentinel
قابلیت ها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- مدل بسیار زیبا
- حجم کم قطعات
- هندلینگ بسیار عالی
- داغون شدن عالی در حد پراید
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغها،کاپوت،صندوق)
- بازتاب بسیار زیبای نور بر روی بدنه
مهم ترین معایب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- وقتی که روی شیشه ها تیر بزنید جاش بصورت سه ضلعی و خیلی بی ریخت میمونه
- اگه به چراغ عقب تیر بزنید داخل ماشینو میشه دید نه اتاقش منظورم اینه که جای لامپها رو نساختن
- داخل ماشین کیفیتش کمه
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت ماشینم توپه . حد اکثر سرعت 160 کیلومتر در ساعته و شتابشم عالیه در کل هندلینگش توپه ولی خب ... یه کم روی پرواز کردن حساسه اگه با سرعت بیشتر از 100 کیلومتر در ساعت بخواین از یه بلندی کوچیک در حد سرعتگیر رد بشین یه چند سانتیمتر که از زمین فاصله گرفتین حالا به جلو یه نگاه بندازین ماشینتون سرویس شدهکه از لحاظ داغون شدن منو یاد پراید میندازه ولی باحاله .
نتیجه :
در کل ماشین خیلی خوبیه و پیشنهاد من اینه که حتما دانلودش کنین ... از بیشتر جهات مناسبه مخصولا کسایی که BMW دوست دارن زود دانلود کنن .
+ دانلود با حجم 7.307 مگابایت از سرور جی تی ای اینساید :
+ دانلود با حجم 1.4 مگابایت از سرور پارسا اسپیس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول ماشین باحالیه خیلی شبیه به اون bmw m6 هست ..
برای من هم همینجوری شده ..فکر می کنی مشکل کجای کار باشه؟
مشکل از اینجاست که کسی که اینو ساخته بجای این که سپر و سپر عقب و کاپوت و به اسم واقعیشون بسازه یعنی مثلا bump و یا boot ، اسم اینا رو گذاشته extra خب همونطور که میدونی extra فایلی هست که بصورت تصادفی رو ماشین میاد بنابراین گاهی هست گاهی نیست .
سلام
دیدم هی سوال میشه هی ما باید آدرس این پست اون پست رو به بچه ها بدیم . دیگه دیدم اینطوری که نمیشه خلاصه تصمیم گرفتم این آموزش رو بنویسم . تو این آموزش شما چهارتا چیز یاد میگیرید :
1- قابل ویرایش ساختن بازی GTA IV
2- نصب مد های متنی
3- نصب مدهای بافتی (تکستچری)
4- نصب مد های ماشینی (خودرویی)
در کل این آموزش در ده صفحه PDF هست . تا میتونستم تو این آموزش سعی کردم به زبان ساده تایپ کنم تا قابل فهم باشه دیگه اگه باز نتونستین مشکل از فرستنده نیست مشکل از گیرندست
هرکی نمیدونه چطور ادیت کنه بیاد سر این پست . البته کم و کاستی هایی هم داره که شاید اگه تشکرا زیاد باشه قسمت دوم این آموزشم بنویسم .
+ دانلود با حجم 295 کیلوبایت با فرمت PDF :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اجرا باید نرم افزار Adobe Reader یا هر نرم افزاری که قابلیت خوندن PDF رو داشته باشه رو روی ویندوزتون نصب کرده باشید . برای دانلود نرم افزار به لینک زیر برید :
دانلود مدی که می شود با آن مد؛در بازی عکس گفت:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=8067
صفحه اول بخش دانلود مد و بخش خودرو و بخش تکسچر بروز شدند.
Last edited by کاربر_P30W; 05-09-2009 at 10:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)