اینجا رو کسی ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا رو کسی ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کابل تی وی چطوری کار میکنه؟
چه کار هایی میشه باهاش کرد؟
با اون تصویر موبایل به TV انتقال داده میشه! کار خاضی انجام نمیده!
[QUOTE=amir200812;4801221]با اون تصویر موبایل به TV انتقال داده میشه! کار خاضی انجام نمیده![/QUOTEمن کابل 5800 را به مینی زدم کار نمی کنه تنظیمی چیزی داره؟
[QUOTE=gh7reza;4801495]تاحالا با 97 تست نکردم!
ولی در 95 زیاد استفاده کردم، تنظیم خاصی نداشت جز اینکه مثل وقتی به کامپیوتر وصل میکنی می پورسید که خروجی TV فعال بشه یا نه!
بچه ها کیفیت صدای اسپیکر N97 در مقایسه با 5800 چطوره ؟؟؟ هم از نظر کیفیت هم بلندی صدا.
از نظر بلندی و کیفیت خود گوشی عالی عالی نیست ولی کمتر گوشی رو میشه باهاش مقایسه کرد!
ولی کیفیت صدای هدفون در یک کلمه خلاصه میشه! "فوقولاده" خدایی کیفیت خیلی بالایی داره!
salam be doostane aziz man mazerat mikham az inke finglish mine visam dota soal dashtam az khedmate asatide aziz
aval inke aia n97 ro chejoori update konam aia mesle n96 az divice manegare hastesh ia rahe dige ham dare?
dovom akharin noskhe ke az firm weresh omade chande ver male man12 hast va aslan gooshim hang nemikone va hich moshkeli nadaram albate taze 2 rooze khariidam
rast migan baed az update kardan FM transmitesh dige kar nemikone,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
lotfan zood tar javab bedid akhe man alan dastresi be iek wier les
dalile inke man finglish minevisam ine ke gooshim farsi nadare ie soale dige daram va on ine ke:
man gooshim menu farsi dare vali dakhele ghesmate writing languagesh faghat goZINE HAIE ARABIC VA ENGLISH DARE DOOSTAN LOTFAN RAHNAMEI KONAN KE CHE JOORI MISHE ZABANE FARSIO BE GHESMATE NEVESHTARI EZAFE KONAM*?
MAMNOOOOOOOOOOOOOOOOOON
مال من ورژن 21 هست! ربطی به هنگ کردن نداره! مثلا در ارتقاع از ورژن 20 به 21 بصورت واضح صفحه لمسی بهتر عمل میکنه! فقط هنگ کردن که نیست!
مال من فرستنده FM غیر فعال شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)