چه Error ای بود ؟! به لاتین میتونی بنویسی ؟
چه Error ای بود ؟! به لاتین میتونی بنویسی ؟
دوستان من 360 اسلیم دارم دیشب از یکی پرسیدم میشه آپدیتش کرد گفت آره یه آدرسم بهم داد آپدیت رو گرفتم حالا e71 میده چه کنم؟
راستی کپی شده است دی وی وی ام تو رامم نبود
شما چطوری مگه Update کردی ؟! این Error معمولا زمانی بوجود میاد که وسط Update دستگاه رو خاموش کنید و یا اینکه برق بره.
از LIVE گرفتین ؟
دوستان من نزدیک یک ماهه یه Xbox Arcade گرفتم اون روز بازی Crysis2 رو گرفتم و اولش گفت که باید Update شود Update که کردم خود Crysis2 رو میاره ولی بقیه بازیها مثل Call Of Duty رو نمیاره و میزنه The Disc is not recogonized از چند نفر پرسیدم گفتن مال Update حالا اگه راهی هست لطفا منو کمک کنید.
Last edited by saeedblack; 09-04-2011 at 13:01.
از قرار معلوم بعد از آخرین آپدیت داشبرد AP2.5 بازی هایی مثل بلک اوپس و کال آف دیوتی 6 و هالو ریچ فعال میشه. برای ترمیم دیسک باید با برنامه Abgx پچش بکنی :
من پچش کردم ولی یه ارور خاصی میده که هنوز جرات نکردم امتحانش بکنم! اروری که میده میگه چهار تا احتمال هست واسه ایجاد این ارور اولیش این هست که بد ریپ شده باشه و غیره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین ماله تو هم همین ارور رو میده؟
سلام من یه 360 فت دارم که تو آپ به LT دی وی دی کیهاش پاک شده بک آپ هم ندارم درایوشم لیتون هست آیا امیدی به درست شدنش هست یا باید دور انداخته بشه؟
سلام
جریان ابن آپدیت جدیده چیه که میگن دیگه بازیهای کپی(چه قدیم چه جدید) نمیخونه؟؟؟
به مورتال کامبت که مربوط نمیشه ؟
شما اگه کنسول رو آپ کنی دیگه تعدادی بازی خاص رو نمیتونی اجرا کنی.
اما سایر بازی های قدیم و جدید رو میتونید اجرا کنید.بستگی به بازی داره که قفل داشته باشه یا نه.
فعلا بازی های AC BH - Cod 6/7 - halo reach - NFS HP- اجرا نمیشن مگر این که پچ شده باشن.
تا اونجایی که من مطلع هستم DVD Key هنگامی به درد میخوره که شما بخواهید کنسول کپی خور شده رو به حالت ارژینال و کپی خور نشده بر گردونید؛ تا وقتیکه قصد انجام این کار رو نداشته باشید Key رو لازم نخواهید داشت!
موفق باشید
حیف باشه...بیخودی زدم دستگاه توسط یه بازی مزخرف (yoostar 2) آپدیت شد و دیگه نه NFS HP و نه AC BH رو نمی خونه...و با توجه به این چیزایی که توی این تاپیک خوندم گویا هیچ راهی نداره که دیگه این بازیا رو بتونم بازی کنم ...
ببینم اگه ببرم بیرون می تونن کاری کنن که درست بشه یا کلا دیگه نمی تونم کاری کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)