بله کاملا راضی هستم ، البته اگر دنبال یه دوربین خیلی باکیفیت هستی بیخیال 5800 بشو چون توی نورکم دوربینش ضعیفه اما درکل گوشی باکلاسیه ، یعنی اگر جایی دستت باشه توی چشم میزنی ( اگه 5800 خریدی حتما اسفند دود کن برای خودت)
بله کاملا راضی هستم ، البته اگر دنبال یه دوربین خیلی باکیفیت هستی بیخیال 5800 بشو چون توی نورکم دوربینش ضعیفه اما درکل گوشی باکلاسیه ، یعنی اگر جایی دستت باشه توی چشم میزنی ( اگه 5800 خریدی حتما اسفند دود کن برای خودت)
نه 300 تومن نیست ارزونترنش 350 تومنه
ممنون از دوستایی که جواب دادن،الآن چه گارانتی هایی تو بازار هست بهترین چیه؟ چقدر ه قیمتش؟ به نظر شما پول برای گارانتی بدم یا چه؟!خودم سامسونگ امنیا دارم و سر ارتقای رام گوشی dead شد حالا به هر دری میزنم درست نمیشه یکی هست که میگه بفرستتش رومانی درست کنه و 100 تومان هم میگیره، اگه گارانتی ماکروتل که بهترینشه رو گرفته بودم اونا برا این حالت main board رو که 200 تومنی پولشه عوض میکنن./در مورد این گوشی نظر دوستان چیه؟ اگه گارانتی معتبر بگیری ساپورت نرم افزاری خاصی میکنن؟ مثلا ارتقای رام یا فارسی سازو..؟ممنون میشم.راستی آلبوم جدید داریوش خیلی قشنگ و متفاوته حتما گیر بیارین!
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کن
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کن![]()
وستان یه سوالی داشتم در مورد پخش فایلهای تصویری در 5800
من برنامه mobile DVD رو روی گوشی ریختم و یه فیلم دایویکس رو با هاش اجرا کردم چرا اینقدر کند اجرا میشه ؟اصلا تصویر تیکه تیکه میشه .اصلا میشه با موبایل فیلم دید؟ آیا برنامه ای هست که بشه فیلم رو تو با فرمتهای مختلف دید با همون کیفیت خودش تو 5800؟
یه دیکشنری که با این گوشی سازگار باشه میخوام کسی داره یا امتحان کرده ؟ یکی خودم نصب کردم ولی نمیشه باهاش کارکرد 4 تا دکمه abcd پایینش میاد که بی فایدست و نمیشه باهاش کارکرد
دوستان دیگه هم لطف کنن نظرات و تجربیاتشون رو بگن، ممنون
پک عکس پس زمینه :
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام چند تا سوال در مورد آپديت گوشي 5800 داشتم:
1- ميشه فايل آپديت رو دانلود كرد و بعد آفلاين آپديت كرد؟
2- چطوري ميشه از نسخه قبلي فريمور پشتيبان تهيه كرد تا اگه موقع آپديت مشكلي پيش اومد همون ورژن قبلي رو نصب كنم؟
3- با آپديت ميتونم زبون فارسي رو هم داشته باشم يا همون عربي هم از دستم ميره؟
4- كلا به ريسكش ميارزه آپديت كنم؟ از يه طرف حجم آپديتش زياده (119 مگابايت) و از طرفي هم توي همين فروم ديدم كه خيلي از دوستان موقع نصب آپديت، اتصال گوشيشون قطع شده و ....
متشكرم
Last edited by mohyad; 07-03-2009 at 15:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)