سلام
مي خواستم بپرسم چرا توي پورتال ها نميره و مي نويسه زير اسم اونها Locked
اگه راهنمايي كني ممنون مي شم![]()
سلام
مي خواستم بپرسم چرا توي پورتال ها نميره و مي نويسه زير اسم اونها Locked
اگه راهنمايي كني ممنون مي شم![]()
سلام سلام سلام!
wow-admin اینجاس خوب من دوباره مشکل همو پشت سر گذشتم و حالا دوباره میتونم روزی حد عقل ۱ بر P۳۰world رو چک کنم! اگه دوستان کسی هست که در بار ArcEmu کمک میخواد بهم بگه! من در بار MaNGOS کاری نمیکنم نه اینکه نتونم (البته خوب هم نمیتونم ) ولی ترجیح میدم که تو زمیای که اطلاعات کافی دارم کار کنم
برای تنظیم minimanager
اول به دارکتوری :
minimanager\scriptsبرین،اونجا فایلی میبینین به اسم config.dist.php
اون رو کپی و همینجا پیست کنین و اسمش رو به config.php تغییر بدین
حالا این فایل رو با notepad باز کنین. متن اون رو بگردین، جایی که خیلی مشخص هست از شما اسم دیتابیس ها با یوزر پیوورد بانک اصلی اطلاعات شما رو می خواد.
اونها رو با مقدار صحیحی که دادین ست کنین.
نوشته های این فایل کاملا گویا هستن و مرورش کنین، اگر چیزی رو لازم دیدین ( پیش نیاز نیست اما مثل اسم سرور شاید بخواین عوض کنین ) تغییر بدین.
همین !
فرقی ندراه روو چه برنامه ای راه بیفته، هر کدوم مزایا معایبی دارن که توو کار ما مشکلی ایجاد نمی کنه
نمیدونم از دوستان اینجا کسی از Ac-web استفاده میکرد یا نه اما خوب امروز دیدم که Ac-web تعطیل شده و با وارد کردن آدرس سایت به سایت جدید DevilNetwork میریم من از این موضوع خیلی ناراحتم چون از ساله ۲۰۰۷ عضو اونجام و فعالیت دائمی داشتم هنوز هم مطمئن نیستم اما یک عدهای میگن که Ac-Web هک شده و مسئولین سایت DevilNetwork میگن که مسول AC-web یعنی Jargs خودش سایت رو واگذار کرده من خودم دارم سعی میکنم که با Jargs تماس بگیرم اما خوب MSN هم جواب نمید
کسیی که از Emuها اطلاعاتی دارند حتما سایت ac-web رو میشناسن اگه خبر دیگه شد اینجا میگم!
خوشبختانه فقط Ac-web رو هک کردن و مشکل جدی نیست! تا چند ساعت دیگه هم مشکل بر طرف میشه
SALAM AZIZ IN DATA GHDIMIE JADIDESHO NADARID ??
salam
man linko download kardam mangos omade fagat hamin ba map ad.exe in failo nadaram
mishe rahnamayim konid mamnon misham
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)