دوست عزيز استفاده از هر کرکی و هر کد فعال کننده اي، در قابليت نرم افزار و ميزان آپديت آن تأثير ندارد..و در همه اين حالات نرم افزار به يک شکل عمل ميکند
دوست عزيز استفاده از هر کرکی و هر کد فعال کننده اي، در قابليت نرم افزار و ميزان آپديت آن تأثير ندارد..و در همه اين حالات نرم افزار به يک شکل عمل ميکند
سلام
من وقتی میخام کاسپراسکای 2010 رو به صورت Trial نصب کنم ارور میده که نمیتونه به سرور وصل شه ، حتی وارد خود سایت کاسپر هم نمیتونم بشم (از اینترنت ADSL استفاده میکنم) حتی با dial up هم تست کردم ، با اونم نتونستم وارد سایت کاسپر بشم ، اگر کسی میدونه چرا نمیتونم وارد سایتش بشم کمکم کنه مشکلم حل شه
احتمالا سيستم شما آلوده به ويروس ميباشه.شما ميتونيد برنامه NOD32 On-Demand Scanner كه يك اسكنر ميباشه و نيازي هم به نصب نداره را از تاپيك اختصاصي NOD32 دانلود كرده و سيستم خود را كامل با آن اسكن نماييد.يا برنامه Eset Sysrescue CD را در همان تاپيك پيدا كرده و پس از دانلود روي CD رايت نماييد و سيستم خود را از روي CD راه اندازي نموده و كامل اسكن كنيد.سپس نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد.
با خود کاسپر سیستمو چک کردم، درست شد ممنون
دوستان تمام License های سایت KavKisKey بلک لیست شدن و اونهایی هم که omid-p30 عزیز در امضاش گذاشته به همچنین.
یه سایت یا راه دیگه معرفی کنید(غیر از Trial Reset).
سایت KavKisKey چهار روزه کی جدید نزاشته
خواهشا کی جدید دارید برزید وسط!
اگر آقا امید بگن از کجا Key میارن، ما دیگه مزاحمشون نشیم!
آخه همه Key های عالم () Block شدن!
لایسنس فروخته شد .
البته اگر دوستان لایسنس های معتبر با قیمت پایین تری رو میخواهند میتونم جایی معرفی کنم .
Keys for KIS (tested with the latest blacklist, including 9.x)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keys for KAV (use KAV 8.x keys to activate 9.x)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جایی در نظر خودتون مطمئن رو سراغ دارید که کلید 2 یا 3 ساله میده لطفا معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)