تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 113 از 4751 اولاول ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم شاتل استفاده می کنم حدود 3 ماه از سرویس 128 ART1 استفاده می کنم و ازش واقعا راضی هستم به چند دلیل:
    1-برادر من 128 داتک داره که به زور بهش سرعت 11 میده ولی من سرعتم 20-19 میرسه و هر دو تو یه منطقه هستیم!!!!
    2-همونطور که دوستان اشاره کردند بیشتر اوقات سرعتش ثابت هست و نوسان نداره و قطعی کمی هم داره با توجه به اینکه جایی که کار می کنم پارس آنلاین دارند و به وفور قطعی داره و یکی از نشونه هاش اینه که موقعی که میزنگی پیشتیبانیش پیغام منشی میده که اشکال مخابراته و همکاران در حال رفع مشکل هستند!!!
    3-از پشتیبانی شاتل هم نسبتا راضی هستم و البته مثل بیشتر شرکت ها معطلی داره تا با پشتیبانی تماس بگیری!!
    4-سیستم پرداخت اینترنتی شاتل بانک ملی رو هم ساپورت میکنه و این واسه من خیلی خوبه البته نمیدونم شرکت های دیگه هم ساپورت میکنن یا نه

اما آپلودش خیلی چرته و جدای از کمی سرعتش قطع میشه!!! مثلا شما آگه بخوای یه فایل 50M رو آپ کنی هی قطع میشه وسط آپلود کردن که اعصابی از من خورد کرده که نگوو و گویا این منحصر به شاتل نمیشه و شرکتای دیگه هم مشکل شبیه به اینو دارند که باید لعنتی فرستاد به اونی که به این شرکتا پهنای باند میده!!(مخابرات )!!!
    واقعا تا کی ما باید تقاص انحصاری بودن پهنای باند رو توسط مخابرات بدیم.مثال بارز وقتی که موبایل منحصرا از مخابرات ارائه میشد شاهد بالا بودن قیمت بودیم و وقتی که ایرانسل اومد مجبور شد که قیمتاشو بیاره پایین و ادعامنده که انتن دهی بالایی داره اونم بعد از این همه سال خب هر شرکت چلغوزی هم بود آنتن دهیشو گسترش میداد!!!هیچ کس تنها نیست با پولهایی که ما زدیم به جیب

در پاسخ به دوستمون که میگفت چه مودم وایرلسی از طرف شاتل ارائه میشه باید بگم بیلیون 7300 ارائه میشه که من یه ماه پیش برا یکی از بستگان گرفتم قیمتش هم 99تومن هست همونطوری که گفتید

اما از لحاظ اونایی که نصبشون رو تلفنی انجام دادند میتونن با دادن ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ذکر شناسه کاربری و دادن درخواست مبنی بر استرداد وجه هزینه نصب با توجه به نصب تلفنی ,نصف هزینه نصب رو پس بگیرن و اما چرا نصف دیگه شو نمیدن جوابشون این بود که نصفش برا هزینه نصب وسایل رانژه کردن خط هست از جانب مخابرات!!(البته حتما از طریق کارشناس فروش مربوطه پیگیر بشید که نامتون رسیده باشه چون ممکنه نامتون مثل من گم و گور بشه!)
    والسلام نامه تمام
    Last edited by ali11014; 21-11-2008 at 12:54.

2. 2 کاربر از ali11014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان شاتل برای هر سری شارژ کردن باید برای سرویس 512 گواهی اشتغال به تحصیل ببریم؟یا نه همان یک بار کافی هست.
    مثلا من که ترم آخرم برای شارژ مجدد باید چیکار کنم؟
    نه برای شارژ که لازم نیست.همون اول که بردین کافیه.

برای شارژ مجدد هم هر طور که راحتید میتونید انجام بدید مثلا می تونید پرداخت اینترنتی کنید.

4. این کاربر از vendee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما از لحاظ اونایی که نصبشون رو تلفنی انجام دادند میتونن با دادن ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ذکر شناسه کاربری و دادن درخواست مبنی بر استرداد وجه هزینه نصب با توجه به نصب تلفنی ,نصف هزینه نصب رو پس بگیرن و اما چرا نصف دیگه شو نمیدن جوابشون این بود که نصفش برا هزینه نصب وسایل رانژه کردن خط هست از جانب مخابرات!!
    والسلام نامه تمام
    شما مطمئنی نصفشو میدن؟ تهران هستی؟ آخه به من گفته بودن اجباریه و حتی اگه خودت نصب کنی بازم برات حساب میشه.

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله من تهران هستم و پولمو پس گرفتم با پیگیری مکرر!.شما اون اول 15 تومنو میدی ولی بعد که نصب تلفنی کردی و تقاضا استرداد رو دادی نصف پولو برمی گردونن به حسابت تو شاتل و مثلا برای تمدید اشتراک میخوای اقدام کنی 7.5 تومن کمتر ازت میگیرن

7. این کاربر از ali11014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    1-اگه من 512 eco را 6 ماهه بگیرم و در 5 ماه ترافیکم تموم بشه حتما باید ترافیک بخرم (3 گیگ24 تومن) یا می تونم فسخ قرارداد کنم و دوباره یک ماهه ببندم(18900)
    2-با مودم usrobotics 819108A مشکلی ندارند.
    Last edited by aghaye h; 21-11-2008 at 04:09.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان شاتل برای هر سری شارژ کردن باید برای سرویس 512 گواهی اشتغال به تحصیل ببریم؟یا نه همان یک بار کافی هست.
    مثلا من که ترم آخرم برای شارژ مجدد باید چیکار کنم؟
    نه نیازی نیست من الان برای ماه دوم شارژ کردم هیچی ازم نخواست!!

الان هم مصرف یک ماه خودم را براتون تو عکس میزارم ببینید چه کردم؟!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینم مصرف من در این ماه با استفاده از اکو 512

یه توضیحی هم بدم!

تو عکس اول دو روز رو مشاهده میکنید که شبانه اصلا دانلود نداشتم دلیلش این بود
    روز اول چون اصلا کامپیوتر نداشتم!!!(در حال تغییر سیستم بودم)
    روز دوم چون شبکه قطع بود..

در عکس دوم چند روز اول رو میبینید که کم دانلود کردم دلیلش این بود که سیستم را تنظیم نکرده بودم ینی کرده بودم ها ولی نمیدونم چرا به موقع روشن نشده بود صبح که پاشدم دیدم کامپیوتر خاموشه!!

به هر حال تو این یک ماهه حدود 30 گیگابایت دانلود داشتم و اگه اون چند روز هم میشد دانلود کرد فکر کنم به 32-33 گیگ میرسید!!!

به امید دانلود بیشتر در ماهه جدید

دوستان عزیز دیگه هم یه همچین چیزی بزارن تا ببینیم رکورد دانلود دسته کیه؟

11. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی آشنا تو شاتل نداره

من الان 2ساله دانشگاههم تموم شده و الان تو کار دولتی دارم کار میکنم
    اگر کسی میتونه کاری کنه به من 512 بدن کمک کنه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم مصرف من در این ماه با استفاده از اکو 512

به هر حال تو این یک ماهه حدود 30 گیگابایت دانلود داشتم و اگه اون چند روز هم میشد دانلود کرد فکر کنم به 32-33 گیگ میرسید!!!

به امید دانلود بیشتر در ماهه جدید

دوستان عزیز دیگه هم یه همچین چیزی بزارن تا ببینیم رکورد دانلود دسته کیه؟
    اینهمه دانلود رو کجا جا کردی؟
    چی دانلود کردی؟

14. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

@ ali11014

من نمیتونم با سیستم سیبای بانک ملی پرداخت اینترنتی کنم شما راحت این کار رو میکنی؟
    بقیه دوستان امتحان کردن؟چون بانک ملی دو ماهه که میخوام سرویس شاتل رو شارژ کنم نمیتونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 207 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 207 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •