منم شاتل استفاده می کنم حدود 3 ماه از سرویس 128 ART1 استفاده می کنم و ازش واقعا راضی هستم به چند دلیل:
1-برادر من 128 داتک داره که به زور بهش سرعت 11 میده ولی من سرعتم 20-19 میرسه و هر دو تو یه منطقه هستیم!!!!
2-همونطور که دوستان اشاره کردند بیشتر اوقات سرعتش ثابت هست و نوسان نداره و قطعی کمی هم داره با توجه به اینکه جایی که کار می کنم پارس آنلاین دارند و به وفور قطعی داره و یکی از نشونه هاش اینه که موقعی که میزنگی پیشتیبانیش پیغام منشی میده که اشکال مخابراته و همکاران در حال رفع مشکل هستند!!!
3-از پشتیبانی شاتل هم نسبتا راضی هستم و البته مثل بیشتر شرکت ها معطلی داره تا با پشتیبانی تماس بگیری!!
4-سیستم پرداخت اینترنتی شاتل بانک ملی رو هم ساپورت میکنه و این واسه من خیلی خوبه البته نمیدونم شرکت های دیگه هم ساپورت میکنن یا نه
اما آپلودش خیلی چرته و جدای از کمی سرعتش قطع میشه!!! مثلا شما آگه بخوای یه فایل 50M رو آپ کنی هی قطع میشه وسط آپلود کردن که اعصابی از من خورد کرده که نگوو و گویا این منحصر به شاتل نمیشه و شرکتای دیگه هم مشکل شبیه به اینو دارند که باید لعنتی فرستاد به اونی که به این شرکتا پهنای باند میده!!(مخابرات )!!!
واقعا تا کی ما باید تقاص انحصاری بودن پهنای باند رو توسط مخابرات بدیم.مثال بارز وقتی که موبایل منحصرا از مخابرات ارائه میشد شاهد بالا بودن قیمت بودیم و وقتی که ایرانسل اومد مجبور شد که قیمتاشو بیاره پایین و ادعامنده که انتن دهی بالایی داره اونم بعد از این همه سال خب هر شرکت چلغوزی هم بود آنتن دهیشو گسترش میداد!!!هیچ کس تنها نیست با پولهایی که ما زدیم به جیب
در پاسخ به دوستمون که میگفت چه مودم وایرلسی از طرف شاتل ارائه میشه باید بگم بیلیون 7300 ارائه میشه که من یه ماه پیش برا یکی از بستگان گرفتم قیمتش هم 99تومن هست همونطوری که گفتید
اما از لحاظ اونایی که نصبشون رو تلفنی انجام دادند میتونن با دادن ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ذکر شناسه کاربری و دادن درخواست مبنی بر استرداد وجه هزینه نصب با توجه به نصب تلفنی ,نصف هزینه نصب رو پس بگیرن و اما چرا نصف دیگه شو نمیدن جوابشون این بود که نصفش برا هزینه نصب وسایل رانژه کردن خط هست از جانب مخابرات!!(البته حتما از طریق کارشناس فروش مربوطه پیگیر بشید که نامتون رسیده باشه چون ممکنه نامتون مثل من گم و گور بشه!)
والسلام نامه تمام