نامردها این چه بازی ای بود ، خیلی باحاله زودتر بهم میگفتین برم بخرمش .
کلی شگفت زده شدم .
آخر بازیه
نامردها این چه بازی ای بود ، خیلی باحاله زودتر بهم میگفتین برم بخرمش .
کلی شگفت زده شدم .
آخر بازیه
نه مظورم این نبود که تصاویر جعلیه منظورم این بود که که نباید خیلی فرق بکنه(در همون اتمسفر بازی که البته شما گفتی که خیلی فرق میکنه) این بازی که گذشت ولی اگه یه بازی که مثل این اومد بیرون امتحانش میکنم(حالا با 15 فریم هم میشه تست کرد و فرقشون رو فهمید)
آخه من که از خودم نمیگم این ادعاها کم پیش نیومده به عنوان مثال:
همین قضیه direcrx10 توی بازیها یه جا توی بخش اخبار خوندم که یه کله گنده بازیهای کامپیوتری گفته تموم کمپانیهایی که ادعاشون میشه بین دونسخه تفاوت فاحش وجود داره چیزی جز دروغ نمیگند(به خاطر محدودیتهای کنسولها) که البته خودم عینا به این نتیجه رسیدم برای اطمینان هم اینو توی بازی RE تست کردم شما برو توی تاپیک بگو کدومش DX.10 هست کدومDX9.c من شخصا بهت جایزه میدم:
البته از خود بازی هم فیلم گرفتم که اینترنتم اجازه نمیده براتون بگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
با سلام به دوستان
کسی میدونه دو این بازی میاد یا نه....خیلی قشنگ بود واقعه همچین کتک کاری رو توی تیکن هم ندیده بودم.گرافیکشم خیلی عالی بود ....به نظر من تنها مشکلش چهره جوکر بود.
صحنه اخر بازی که چنین برداشتی به بازیباز میداد...ولی نمی دونم میاد یا نه..؟؟با سلام به دوستان
کسی میدونه دو این بازی میاد یا نه....خیلی قشنگ بود واقعه همچین کتک کاری رو توی تیکن هم ندیده بودم.گرافیکشم خیلی عالی بود ....به نظر من تنها مشکلش چهره جوکر بود.
دوستان یه مشکل:اون قسمتی که جوکر با بتمن رو به رو میشه و بعد نشون میده که پل پشت سرش هم برداشته میشه بعد دو تا ادم هم کنار جوکر هستن که وقتی یه چیزی بهشون تزریق میکنه تبدیل به هیولا میشن اونا رو زدم و نابود کردم و بهد با اون دستگاه در رو هم باز کردم حالا اون پله هم نیست برم اونور میپرم هم میره پایین f رو میزنم دوباره میاد بالا.چیکار کنم؟
بعدا کشتن اون دو نره غول! یه فیلمی نشون میده که احتمالا برای شما نشون نداده. شما در اون کات سنس یک ابزار جدید دریافت می کنید که در لیست ابزارتون می تونید مشاهده کنید و از اون ابزار استفاده کنید.دوستان یه مشکل:اون قسمتی که جوکر با بتمن رو به رو میشه و بعد نشون میده که پل پشت سرش هم برداشته میشه بعد دو تا ادم هم کنار جوکر هستن که وقتی یه چیزی بهشون تزریق میکنه تبدیل به هیولا میشن اونا رو زدم و نابود کردم و بهد با اون دستگاه در رو هم باز کردم حالا اون پله هم نیست برم اونور میپرم هم میره پایین f رو میزنم دوباره میاد بالا.چیکار کنم؟
ممنون ولی نشد تو ابزار ها هم هموم 4 ابزار که قبلا بود هسته چیز دیگه ای نیست!!!!!!!!!نمیدونی باید چیکار کنم؟شاید شما یه جا دیگه رو گفتی؟
شما اگه یه عکس بزاری میگم برات....ممنون ولی نشد تو ابزار ها هم هموم 4 ابزار که قبلا بود هسته چیز دیگه ای نیست!!!!!!!!!نمیدونی باید چیکار کنم؟شاید شما یه جا دیگه رو گفتی؟
چون اونجا چیز زیاد مهمی اتفاق نمیفته که بمونی.
ممنون خودم بالاخره حلش کردم اونجا باید بشکه ها رو منفجر میردم که نکرده بودم بعد از اون هم دمو نشون داد و وسیله جدید رو داد.
سلام دوستان این physx از کجا فعال میشه ؟
میخوام فقط ببینم بازی تا چه حد تغییر می کنه
مدل کارت nvidia geforce 9500gt
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)