ببینم یعنی هیشکی با این گوشی یه مشکل تپل نداشته؟
ببینم یعنی هیشکی با این گوشی یه مشکل تپل نداشته؟
N95 8g اينطوري نيست ....
گزينه اي نيست که اين آپشن رو کنسل کنه؟
سلام من امروز یه گوشی
n79 خریدم اول میخواستم بپرسم که شارژ اولیه چند ساعت باید باشه
و دوم میخواستم ببینم چه جوری میتونم gps را فعال کنم که مثل گوشهای 5800 بدونه اتصال به اینترنت کار کنه ؟
شارژ اوليه اصلا تو اين باتري هاي چديد مهم نيست اما اگه دلت خواست بزار 6 ساعت شارژ بشه
دوما :بايد بري تو قسمت tools بعد connectivity بعد gps data .... گوشي رو در فضاي باز و بدون حرکت قرار بده بعد از ماکسيمم 5 دقيقه وصل ميشه ... جي پي اس اين مدل گوشي به سرعت به ماهواره متصل ميشه ... بدون نياز به اينترنت
البته يه خورده که حرفه اي شدي ميتوني با نصب smartcom gps و گارمين و نقشه هاي ovi نوکيا از جي پي اس گوشيت نهايت لذت رو ببري
برنامه smartcom gps ونقشه ها را باید از کجا دانلود کنم و باید برنامه را ساین کنم ؟ راستی یه چیز دیگه من این گوشی را امروز خریدم اینا همشون زبان فارسی را دارن
وقتی درپوش دوربین را کنار میزنم وبه اصطلاح دوربین فعال میشه احساس میکنم یه سری خطهای کم رنگ بالا و پایین میشه تو عکسهای که میگرم نیست ولی فیلم که میگرم مشخصه البته خیلی باید دقت کنی و من هم شب فیلم میگرم روز هنوز امتحان نکردم
یه چیز دیگه من گوشی قبلیم n70 بود وقتی lcd خاموش میشد و روی screen saver میرفت یه ساعت وتقویم میامد روی این گوشی چه جوری فعال کنم ؟
Last edited by MRW.REZAI; 20-05-2010 at 09:59.
توي همين انجمن سيمبين که اين تاپيک رو ايجاد کردي ميتوني برنامه smart com رو پيدا کني ... ساين هم ميخاد
من گوشي خودم فارسي نداره که خيلي هم راضي هستم ... منوي فارسي گند ميزنه به ريخت گوشي ... فقط براي ارسال اس ام اس فارسي از برنامه sms mci استفاده ميکنم...
ذرباره اون مشکل صفحه اطلاعي ندارم
خاموش شدن ال سي دي توي اين گوشي هاي جديد ميگن براي کاهش مصرف انرژي هستش و نميشه کاريش کرد ... يعني نميتوني از اسکرين سيور استفاده کني
گوشی n79 خودش بالا یه کلید برای قفل کردن کیبرد داره ولی با وجود این باز هم خود گوشی کیبورد را قفل میکنه راهی برای جلوگیری از این کارنیست که آدم خودش به وسیله کلید بالای قفل کنه ؟
راستی این گوشها مثل n70 میشه کامل قاب گوشی را عوض کرد من خودم قاب n70 را عوض میکرد آیا این خودم میتونم عوض کنم
Last edited by MRW.REZAI; 20-05-2010 at 13:44.
بايد بري تو تنظيمات امنيتي گوشي يه جا هست نوشته keypad autolock period که ميتوني زمانش رو بر حسب دقيقه به سليقه خودت زياد کني ...
عوض کردن قابش سخته و احتمال شکستن اون فريم دورش زياده ... بهتره عوضش نکني يا بدي دست يه آدم اينکاره ...
دوست خوبم ممنون که جواب سوالاتم دادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)