اینجا رو مطالعه کنید
کامل توضیح داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا رو مطالعه کنید
کامل توضیح داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگه دوست عزیز، قبض ها هم اشتباه اینور اونور میره چه برسه به ایمیل! هنوز ایمیل جا نیوفتاده، خودتو نگران نکن.
بسته gprs همراه اول رو فعال کردم و پیغام آمد تا 1 ماه دیگر میتوانی استفاده کنی اما نمیدونم توی تنظیمات مودمم چی بزارم! کسی هست تنظیمات رو بگه؟ چون با وجود اینکه پیغام آورده بسته فعال شده ولی با اتصال به اینترنت از اعتبار داره کم میکنه یعنی همون قضیه gprs هست نه بسته gprs . و سرعتش مثل gprs !!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]سیمم ایرانسله.
یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه![]()
برای بار 4 ام
http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
خوب تو سایته خودشون همیشه کاملترین مرجعه دیگه
داداش گوشیم نوکیا و سیمباین هستبرای بار 4 ام
http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
خوب تو سایته خودشون همیشه کاملترین مرجعه دیگه
تنظیمات c5 رو میخواک . البته واسم فرستاده امام مثل اینکه مشکل داره و باید دستی وارد کنم /
چخه![]()
خوب داداش داره دیگه چرا گیج میزنی
برو تو لوکیشن اگه سیو نشده بزارشون تو جاهاشون
در هر صورت این صفحه هه که دادم همه رو داره
در مورد بلوٍ موبایل به کامپیوتر بیشتر توضیح دهیند.
تونستی پولتو پس بگیری؟سیمم ایرانسله.
یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه![]()
با این دو دربازایی که تو ایرانشل هست فکرکنم باید بیخیال ده تومنه شی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)