مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است
مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است
ببخشید من میتونم از طریق شرکت دوست بابام یه نامه جور کنم بدم شاتل تا بهم 512 اکو رو بده![]()
بله اين امکان هست! خود سيستم راه های دور زدن به "اصطلاح قانون" رو جلوی پای شما گذاشته.
موفق باشيد
آقا ینی من میخوام اینطور بگم که بابام کارمند اون شرکته بعد نامه رو بدیمو کار تموم بد یهو طرف نگه مدرک بیار مثلا برگه استخدام
آره بابا میشه فرمالیته هست این قانون موردی وضع شده
با سلام خدمت اساتید
از این شرکت هیاهو که 256 به قول خودش واقعی با 2gوشبانه هم رایگان ماهانه 13500کسی اطلاعاتی داره در ضمن نظرتون در باره عصر تلکام چیه میشه بهش اعتماد کرد.
سلام
من میخوام برای پیش شماره 8882 یا 8832 Adsl بگیرم، برای یه شرکت اما استفاده زیاد ندارن فقط برای آنلاین بودن و کارای عادی، چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنون
ارزونترینش فعلا هیاهو هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد من به شما شاتل ، فقط ببين پورت خالی برايه منطقه شما دارن؟
آقا این نامه ای که باید جور کنم از شرکت باید بگم چی توش بنویسن ؟ باید مهرو امضا هم داشته باشه نه؟ فقط از طرف مدیر باید باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)