تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 394 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مطمئن باش از نظر کیفیت صدا ضرر نکردی ...

از نظر صحت صدا بسیار عالی ظاهر شده و خلاء ی که یه مدتی وجود داشت (شاید 1-2 سال؛ اگه خیلی بدبینانه گاه کنیم) رو پر کرد... اصولاً سونی و Cowon بعنوان دوتا از پیشروهای کیفیت صدا (به همراه Creative که این چند ساله رو آورده به مدلهای ارزونتر و رقابت در رده های بالای قیمت رو بی خیال شده و در این زمینه همراه اینا نیست) معمولاً صدای Cold (یه جورایی ماشینی - دیجیتال) دارن و وقتی هم که میخوان جبرانش کنن میشه مثل D2 و S9 که صداشون بسیار عالیه، اما برای جبران اون سردی، گاهی صحت صدا رو کم می کنن ...

(البته اینا در عمل نامحسوس هستند و اساساً همه اینا عالی هستند - فقط خواستم قضیه رو یه مقدار باز کنم)
    سلام بر سیمور جان عزیز

ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
    منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
    برام خیلی جالبه بدونم

با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر سیمور جان عزیز

ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
    منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
    برام خیلی جالبه بدونم

با تشکر
    شما لطف داری رفیق قدیمی... البته یه جورایی "آهسته" هم شدیم دیگه ... اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از 200 صفحه و خورده ای تاپیک پلیرهای PT درست کرده ام رو که می بینم، موهای سفید رو احساس می کنم! (3 سال پیش)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین که در مورد چندتا از این مفاهمی مثل sweet / cold / analytic / صحت صدا و .. چند کلمه ای گفته ام .. و به یک نمودار هم لینک داده ام که چطور دستکاری باعث کاهش صحت میشه ...

اگه باز هم نیاز به صحبت درباره اش بود بگو .. من در خدمتم.

3. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    واکمنه من یه داک داره چه جوری باید ازش استفاده کنم اخه کابله Usb توش نمیره

داره خودمونی میشه jesse james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بدنبال یه mp3 player تا رنج 150 هزار تومن هستم.تاپیک کوون دوستان زحمت کشیدند و i7 رو معرفی کردند.
    میخواستم بدونم دوستان دیگه نظرشون چی هست.فقط کیفیت صدا مهم هست.ممنون از اینکه وقت میگذارید

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    راستی سیمور خان ، اگه مسئله خرید از خارج ایران مطرح بشه ، اون وقت حق انتخاب باز تر نمی شه ؟
    یعنی باز هم انتخاب همون اس 9 خواهد بود ؟ یا برند های دیگه هم هستن ؟
    ( می دونم شما سوالی رو فراموش نمی کنید ، هم برای یاد آوری ، هم برای این که بقیه هم اگه می دونن ، بگن عرض می کنم ، جایی هست که بشه دستم بگیرم و تست کنم ؟ )

تنکس

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بدنبال یه mp3 player تا رنج 150 هزار تومن هستم.تاپیک کوون دوستان زحمت کشیدند و i7 رو معرفی کردند.
    میخواستم بدونم دوستان دیگه نظرشون چی هست.فقط کیفیت صدا مهم هست.ممنون از اینکه وقت میگذارید
    همون i7 از نظر کیفیت صدا تایید میشه ... اگه میخوای مرور کنی مدلهای دیگه رو و ببینی چه گزینه های دیگه ای موجوده سری S سونی و xfi از کریتیو رو دنبال کن .. اما همون گزینه بهترینه و مکرر هم توصیه شده به دوستانی که در این بازه بودجه به دنبال کیفیت صدا هستند.

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    واکمنه من یه داک داره چه جوری باید ازش استفاده کنم اخه کابله Usb توش نمیره
    چه شکلیه دقیقاً .. توی جعبه بوده؟ ... اونطور که من محتویات جعبه رو چک کردم روی وب ، دوتا اتصال سیستم هواپیما داره که یکی اش برای سیستم های هواپیماهای جدید هستش و یکی اش هم یه آداپتوره برای هواپیماهای قدیمی تر .. همین نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه یه داکه پلاستیکه عجیبم هست که معلوم نیست چیه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    راستی سیمور خان ، اگه مسئله خرید از خارج ایران مطرح بشه ، اون وقت حق انتخاب باز تر نمی شه ؟
    یعنی باز هم انتخاب همون اس 9 خواهد بود ؟ یا برند های دیگه هم هستن ؟
    ( می دونم شما سوالی رو فراموش نمی کنید ، هم برای یاد آوری ، هم برای این که بقیه هم اگه می دونن ، بگن عرض می کنم ، جایی هست که بشه دستم بگیرم و تست کنم ؟ )

تنکس
    با این کارکردهایی که شما مدنظرته، از نظر دسترسی همین جا هم مدلهای خوب موجوده و پیشنهاد S9 تغیری نخواهد کرد به نظرم ..

//

والا خیلی شانسیه .. مثلا دوستی میره و میگه "فلان جا گذاشت من تست کنم و خیلی آدم خوبی بود" بعد که یکی دیگه رو می فرستی میگه "نه از این خبرها نبود" .. کاشف به عمل میاد که مثلاً فروشنده یه محصول رو باز داشته واسه همین درآورده و نشون داده که بدتر نشانه جالبی نیست (جمهوری این مدلش رو من زیاد دیدم) ...

پاساژ پایتخت من بیشتر دیده ام که برای تست نمونه داشته باشن ... اما باز میگم جای خاصی مدنظرم نیست .. بخصوص اینکه نمایندگی های cowon محدودن .. اصلاً تلفن رو بردار و زنگ بزن بگو "اجازه تست میدین یا نه؟!" ..
    نه یه داکه پلاستیکه عجیبم هست که معلوم نیست چیه
    حداقل عکسش رو بذار..

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی عجبه تو نت اصلا عکسش نیست خودم عکس میزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •