چرا وقتی مودم adsl رو روشن می کنم کالر آی دی ( مزاحم یاب ) تلفنمون غیر فعال میشه ؟
چرا وقتی مودم adsl رو روشن می کنم کالر آی دی ( مزاحم یاب ) تلفنمون غیر فعال میشه ؟
خود تلفنتون کالر ایدی داره یا جداگانه نصب کردین روش؟؟؟
اگه کالر ایدی خود تلفنه که نباید این اتفاق بیوفته
اما اگر کالرایدی جداگانه هست که اصلا نباید ازش استفاده کنی....چون دچار مشکل میکنه
همه جوره امتحان كردم ولي اصلا فايده اي نداره!!!ولي حالا يه كاريش كردم تا هي ارورش رو نبينم اون پايين!
در ضمن چراغ WAP مودمم هم چنان خاموشه!
من وقتي آي پي مودم رو كه 192.168.1.1 رو مي زنم نميره تو تنظيماتش!!
اگه ميشه من رو راهنمايي كنين!
Last edited by farhad_s5; 13-10-2008 at 00:13.
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟!!!
یه مودم بی سیم میخوام با قدرت آنتن بالا
برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یه Pc بهش، چه مارک و مدلی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
من من يه مشكلي برام پيش اومده لطفاً هركي راه حلي داره راهنمايي كنه (فقط زبونش كتابي نوشتم چون براي پشتيباني اينو تايپ كردم فرستادم...):
زماني كه دانلود مي كنم هر 2-3 دقيقه يك بار آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط و فقط در زمان دانلود كردن هست يعني اگر چندين ساعت هم آنلاين باشم آي پي عوض نمي شود ولي به محض اينكه دانلود شروع شود ظرف مدت كوتاهي آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط با كابل ايجاد مي شود و با وايرلس دانلود كنم هيچ مشكلي نيست.حتي وقتي با همان لپ تاپ كه با وايرلس دانلود مي كند با كابل دانلود كند آي پي مرتب پي در پي عوض مي شود. نرم افزار دانلود منيجر را هم عوض كردم. ويندوز هم عوض كردم. كارت شبكه ي ديگري هم روي مادربورد انداختم ولي باز مشكل حل نشد. ويندوز هم XP سرويس پك 2 هست. مودم 3COM.
مودم هم ريست فكتوري كردم آپديت هم كردم. ولي باز نشد.
از جمله مشكلات هم بسته شدن مسنجر ها و قطع شدن اينترنت براي چند ثانيه بعد از هر بار آي پي عوض شدن.
مشكل را با يك مهندس شبكه مطرح كردم گفتن احتمالاً مربوط به تنظيمات مودم هست و بعيد است كه مودم خراب باشد چون اگر مودم خراب بود بايد براي وايرلس هم اين مشكل پيش مي آمد.
اگر وارد گزارشات اتصالات PPPOE در صفحه كاربري من بشويد ملاحظه مي كنيد كه از صبح (از زماني كه دانلود شبانه با وايرلس قطع شده و بعضي اوقات در طول روز با PC دانلود شده) تا حالا دقيقاً 123 بار آي پي عوض شده!
عكس زير شاهدي بر اين قضيه هست:
تنظيمات مودم هم در زير گذاشتم تا مشكل راحت تر حل بشود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي اينكه صفحه سنگين نشه عكس ها رو لينك گذاشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siamak_mu; 12-10-2008 at 23:48.
از هر دو نوعش دارم هیچ کدومشون کار نمی کنه
اسپیلیتر به سیم تلفن وصل کردید...؟؟؟؟
کالر ایدی خارجی رو از مدار خارج کن
نه وصل نکردم, اگه وصل کنم کالر آی دی کار می کنه ؟ آخه شنیدم با اونم مشکل حل نمیشه
اونم خارج کردم باز فایده ای نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)