چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنیو راضیش کنی.
برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی![]()
چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنیو راضیش کنی.
برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی![]()
یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
[[/URL]
میشه دقیق تر توضیح بدی؟الان یادم نیست دقیقا!یه عکس از خود محیط بزار
نه،یادم اومد!کنار دیوار هارو ببین،باید یه راهی باشه،فکر کنم همونجایی که تو عکس هستی،سمت راستت یه سوراخی باشه،در ضمن بین branka و اون یارو سنگیه،سنگیه رو انتخاب کن![]()
ببین مشکل اینجاست که دو تا از اون سه تا چک پوینت ها ، مقصد ِ بعدیت رو توی نقشه روشن نمیکنه ، یکی پایین هست ، اون که هیچی ، یا باید بالاییه رو بری ، یا چپیه . یکی از اون دو تا که بری ، میاد روی نقشه و بهت میگه که مقصد ِ بعدیت کجاس
خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!
همون طوری که پیش بینی کردم شدش یعنی فقط از شخصیتهای قبلی اوگرن توی این وجود داره. آلیستر هم خیلی مثل اینکه تاثیر نداره چون توی گروه نیستش. آقا چند سوال ازت داشتم:
-شما سیو قبلی که اورده بود چه پایانی داشتی؟ دقیقا همون توی این ادامه پیدا کرد؟ یعنی مثلا یه نفر ممکنه هست که آلیستر رو آخر بازی قربانی کرده باشه و یا اینکه خودش با ملکه ازدواج کرده و شاه شده باشه.
-الان از چه Level بازیو شروع کردی؟
-سلاح های قبلی که داشتیم در این شماره فرستاده میشن؟
راستی اگه کسی بازیو توی ایران دید حتما بگه چون هنوز مثل اینکه نیومده. اگه مطمئن شدین که اصلا توی ایران برای فروش نمیاد حتما بگید چون اگه بازی برای فروش باشه باید به یه بنده خدایی بگم که بازیو فشرده کنه و برام آپلود کنه. البته من فردا یه سر میزنم تا حدودی می فهمم که میاد یا نه.
تمام ِ اینونتوری توی این بازی هم ایمپورت شده ، Level هم همونه ، مثلا" من خیلی بهم حال داد که هنوز Morrigan's Ring دستشه ...
اما چون من بازی ِ خودمو ادامه دادم ، دیگه نمیدونم حالت های دیگه ش چیه ،
ببخشید من سوال ایشون رو جواب دادم ، گفتم اطلاعاتی رو که دارم رو در میون بذارم .
راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین![]()
راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟
در اویکننینگ ، کسی نرسیده به اونجا که باید بین ِ Vigil Keep و Amaranthine یکی رو انتخاب کنی ؟
توی فروم های خارجی هم گشتم نبود . فک کنم در نتیجه ی کل بازی تاثیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)