تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 198 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دو تا مرحله جانبی از Orzummar یا همون شهر کوتوله ها میگیرم :
    1- یه دختر کوتوله که میگه میخواد بره جادوگری یاد بگیره و من باید با یکی صحبت کنم!

2- از قسمت Dust Town یه نفر به قیمت 40 سکه طلا بهم یه مشت Lyrium میده که میگه میتونم بفروشم به یکی توی Circle of Magi

هردوتا رو باید برم به Circle of Magi انجام بدم ولی اونجا که هیچکسی نیست!
    چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنی و راضیش کنی.
    برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی

2. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
    باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
    [ [/URL]

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
    باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
    [ [/URL]
    میشه دقیق تر توضیح بدی؟الان یادم نیست دقیقا!یه عکس از خود محیط بزار
    نه،یادم اومد!کنار دیوار هارو ببین،باید یه راهی باشه،فکر کنم همونجایی که تو عکس هستی،سمت راستت یه سوراخی باشه،در ضمن بین branka و اون یارو سنگیه،سنگیه رو انتخاب کن

5. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
    [ [/URL]
    ببین مشکل اینجاست که دو تا از اون سه تا چک پوینت ها ، مقصد ِ بعدیت رو توی نقشه روشن نمیکنه ، یکی پایین هست ، اون که هیچی ، یا باید بالاییه رو بری ، یا چپیه . یکی از اون دو تا که بری ، میاد روی نقشه و بهت میگه که مقصد ِ بعدیت کجاس

7. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    خب همونطوری که توی نسخه اصلی بازی Alistar رو شاه کردم اینجا هم شاه بود و همینطور اون کوچوله ( اسمش oghern بود فکر کنم اشتباه نوشتم ) الیستر که باهام نیومدو عضو گروه نشد ولی اون کوتوله عضو گری واردن ها شد و الان توی ماموریت ها هم همراهم هست البته من فعلا دارم توی همون دهکده اولی میچرخم و ماموریت ها رو انجام میدم و هنوز دنبال ماموریت های اصلی نرفتم

در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!

9. 3 کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    خب همونطوری که توی نسخه اصلی بازی Alistar رو شاه کردم اینجا هم شاه بود و همینطور اون کوچوله ( اسمش oghern بود فکر کنم اشتباه نوشتم ) الیستر که باهام نیومدو عضو گروه نشد ولی اون کوتوله عضو گری واردن ها شد و الان توی ماموریت ها هم همراهم هست البته من فعلا دارم توی همون دهکده اولی میچرخم و ماموریت ها رو انجام میدم و هنوز دنبال ماموریت های اصلی نرفتم

در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!
    همون طوری که پیش بینی کردم شدش یعنی فقط از شخصیتهای قبلی اوگرن توی این وجود داره. آلیستر هم خیلی مثل اینکه تاثیر نداره چون توی گروه نیستش. آقا چند سوال ازت داشتم:
    -شما سیو قبلی که اورده بود چه پایانی داشتی؟ دقیقا همون توی این ادامه پیدا کرد؟ یعنی مثلا یه نفر ممکنه هست که آلیستر رو آخر بازی قربانی کرده باشه و یا اینکه خودش با ملکه ازدواج کرده و شاه شده باشه.
    -الان از چه Level بازیو شروع کردی؟
    -سلاح های قبلی که داشتیم در این شماره فرستاده میشن؟

راستی اگه کسی بازیو توی ایران دید حتما بگه چون هنوز مثل اینکه نیومده. اگه مطمئن شدین که اصلا توی ایران برای فروش نمیاد حتما بگید چون اگه بازی برای فروش باشه باید به یه بنده خدایی بگم که بازیو فشرده کنه و برام آپلود کنه. البته من فردا یه سر میزنم تا حدودی می فهمم که میاد یا نه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمام ِ اینونتوری توی این بازی هم ایمپورت شده ، Level هم همونه ، مثلا" من خیلی بهم حال داد که هنوز Morrigan's Ring دستشه ...
    اما چون من بازی ِ خودمو ادامه دادم ، دیگه نمیدونم حالت های دیگه ش چیه ،

ببخشید من سوال ایشون رو جواب دادم ، گفتم اطلاعاتی رو که دارم رو در میون بذارم .

راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در اویکننینگ ، کسی نرسیده به اونجا که باید بین ِ Vigil Keep و Amaranthine یکی رو انتخاب کنی ؟

توی فروم های خارجی هم گشتم نبود . فک کنم در نتیجه ی کل بازی تاثیر داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •