تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 577 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!
    یک ویدئوی جالب روی یو تیوب دیدم، آپلودش کردم برای دوستانی که دسترسی ندارن بهش.
    Nelson Mandela Talks about ubuntu - mandela interview of ubuntu
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش سه مگابایته و Resume هم تا 24 ساعت ساپورت میکنه.
    دوستان لطف کنید اگر مقاله یا نوشته ای دارید در مورد فایل سیستم های لینوکس (Ext2,Ext3 و...) که به صورت اجمالی توضیح داده باشه به اشتراک بزارید. (اگر مقایسه کرده باشه که بهتر، اگر هم مقایسه نکرده باشه باز هم مشکلی نیست، خودم مقایسه میکنم!)
    ممنونم.
    Last edited by c0dest0rm; 28-02-2008 at 12:41.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام!
    یک ویدئوی جالب روی یو تیوب دیدم، آپلودش کردم برای دوستانی که دسترسی ندارن بهش.
    Nelson Mandela Talks about ubuntu - mandela interview of ubuntu
    البته احتمالا codestorm عزیز از توزیع دیگری استفاده می کنند ولی این فیلم در example های خود توزیع ابونتو هست و دوستانی که حتی cd live صرفا استفاده می کنند هم می تونند اوون رو ببینند.
    بهرجهت ممنون

دوستان لطف کنید اگر مقاله یا نوشته ای دارید در مورد فایل سیستم های لینوکس (Ext2,Ext3 و...) که به صورت اجمالی توضیح داده باشه به اشتراک بزارید.
    برای مقایسه که مطلب زیاد هست، ولی کلا مطلب زیر کلیات رو توضیح داده:
    کد:
    Last edited by taia; 28-02-2008 at 13:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی از دوستان من فونتهای فارسی مورد نیاز رو با دستور apt-get روی اوبونتو ۷.۱۰ نصب کرده. میخوام بدونم که میتونم فونتهاش رو از سیستمش کپی کنم رو سیستم خودم ؟ یا اصلا برنامه هایی نصب کرده میتونم از سیستمش کپی کنم برای خودم یا اینکه حتما خودم باید به اینترنت وصل بشم ؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته احتمالا codestorm عزیز از توزیع دیگری استفاده می کنند ولی این فیلم در example های خود توزیع ابونتو هست و دوستانی که حتی cd live صرفا استفاده می کنند هم می تونند اوون رو ببینند.
    بهرجهت ممنون

برای مقایسه که مطلب زیاد هست، ولی کلا مطلب زیر کلیات رو توضیح داده:
    کد:
    بنده هم از کوبونتو استفاده میکنم ولی تا به حال به Sample ها نگاه نکرده بودم.
    بابت لینک ممنونم. ایده های خوبی داد.
    یک مقایسه خیلی جالب پیدا کردم که نشون میده.....
    نتیجشو نمیگم! خیلی طولانیه ولی ارزش خوندنو داره.
    کد:
    ____
    ویرایش اول:
    این یکی از بالایی هم بهتره.
    کد:
    من که از Ext3 ,Ext2 مهاجرت کردم به XFS !
    پایان ویرایش اول.
    ________
    یک سوال دیگه دارم. من الان از کوبونتو 7.1 استفاده میکنم که متاسفانه KDE خیلی Crash میکنه. به نظرتون داونگرید کنم به 7.04؟ و سوال بعدیم اینه که، آیا اگر ورژن جدید بیاد، باید لایو دیسک رو دانلود کنیم و باهاش بوت کنیم و آپدیت کنیم؟ یا از طریق همون آپیدت منیجیر میشه؟
    ممنونم ببخشید سوالام زیاده! و گاها خسته کننده.
    Last edited by c0dest0rm; 28-02-2008 at 20:26.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوستان گرامی ، چجوری میشه DNS و IP رو تنظیم کرد ؟! ...
    برای اینکه الان من لپتاپو سر کار به یه شبکه وصل کردم که باید تنظیماتشو انجام بدیم تا به اینترنت کانکت بشه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

taia جان ، بازم ممنون از پاسخت...
    فقط یه چیزی...من هنوز موفق به نصب Wine نشده ام ها! منظورم قبل از پست آخرت هم هست ، یعنی اون موقع هم هنوز نصبش نکرده بودم ، شما بعد از نصب رو توضیح دادین ، میشه یه توضیح کوچیک بدین که چه جوری بعد از Unzip کردنش ، میشه نصبش کرد؟
    توی Terminal توضیح داده که از دستوری تو مایه های sudu apt-get wine با دو سه کلمه جا افتاده و ... اصتفاده کنید ، که وقتی می زنیم ، میگه Coomand Not Found ، با اینکه دقیقا" عسن خودش تایپ می کنم...
    البته قبلش میگه که واسه نصب Wine باید Universe رو Enable کنید...کهه خب من هر چی گشتم ، نفهمیدم از کجا باید فعالش کنم..لطفا" یه توضیح بدید که Wine توی Ubunto 7.10 چه جوری نصب میشه!!

راستی یه چیز دیگه! واسه ی اینترنت ، من اون قسمت کانکشن رو رفتم ، از طریق مودم ، شماره و یوزرنیم و پسورد رو دادم ، ولی حالا از کجا میشه کانکت شد؟ منظورم دکمه ای به نام کانکته ، توی ویندوز اون شکلی بود ، اینجا چه جوری میشه کانکت شد؟
    همین طور اینکه توی فیلد DNS سرور چی باید بنویسسم؟
    Last edited by Kurosh; 29-02-2008 at 00:08.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

یک سوال دیگه دارم. من الان از کوبونتو 7.1 استفاده میکنم که متاسفانه KDE خیلی Crash میکنه. به نظرتون داونگرید کنم به 7.04؟ و سوال بعدیم اینه که، آیا اگر ورژن جدید بیاد، باید لایو دیسک رو دانلود کنیم و باهاش بوت کنیم و آپدیت کنیم؟ یا از طریق همون آپیدت منیجیر میشه؟
    من خودم بعد از یک هفته استفاده از ubuntu ۷.۱۰ به ۷.۰۴ دانگرید کردم ولی با توجه به اینکه ۸.۰۴ به زودی منتشر میشه و انتظار هم میره که یکی از پایدارترین نسخه ها باشه (مانند تجربه ی بسیار عالی ۶.۰۶) فکر نمی کنم کار درستی باشه دانگرید در این زمان.
    برای upgrade هم اگر سی دی رو بگیرید که بهتر اگر نه هم مانند ورژن های قبلی مثال زیر را ببینید:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان گرامی ، چجوری میشه DNS و IP رو تنظیم کرد ؟! ...
    دوست من مسیر زیر رو برای DNS :
    System -> admin -> Network -> DNS

برای تنظیمات IP هم دوباره :
    System -> admin -> Network بعد بروی wired connection کلیک راست کنید ودر properties تنظیمات رو انجام بدید.

میگه که واسه نصب Wine باید Universe رو Enable کنید
    برای فعال کردن این گزینه به مسیر زیر بروید:
    System -> admin -> software sources و در انجا در قسمت downloadable from internet گزینه ها رو تیک بزنید.
    دستور کامل هم برای نصب wine :
    sudo aptitude install wine
    و اگر اینترنت ندارید یا سرعت کم است از یکی از سرور های لینک زیر می تونید دانلود کنید و با دابل کلیک نصب کنید:
    کد:
    در کنار ساعت در سمت راست بالای صفحه عکس دوتا کامپیوتر هست روی آن کلیک کنید و بعد در dial up connections آن را فعال کنید برای تماس.
    و البته راه دیگر و ساده تر استفاده از نرم افزار GNOME PPP هست.
    Last edited by taia; 29-02-2008 at 11:20.

داره خودمونی میشه Amir Sadjad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی از دوستان من فونتهای فارسی مورد نیاز رو با دستور apt-get روی اوبونتو ۷.۱۰ نصب کرده. میخوام بدونم که میتونم فونتهاش رو از سیستمش کپی کنم رو سیستم خودم ؟ یا اصلا برنامه هایی نصب کرده میتونم از سیستمش کپی کنم برای خودم یا اینکه حتما خودم باید به اینترنت وصل بشم ؟
    فکر میکنم فونتها یک جایی در مسیر ect/X11 ذخیره شده باشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

تمام بسته هایی را که در روی سیستم نصب شده توسط دستورات می تونید در فولدر :
    کد:
    ببینید و با کپی آنها در سیستم خودتون آنها را نصب کنید، ولی عموما با مشکل dependency روبرو هستید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •