سلام
من تعدادي كامپيوتر را با يك سرور شبكه كرده ام. ولي كلاينت ها نمي توانند صفحات اينترنت را لود كنند. 100 درصد عيب از ويروس ياب من هست. بايد چه كار كنم تا اين مشكل رفع شود.
يك ويندوز ديگر نصب كردم بدون ويروس ياب و مشكلي در شبكه نبود.
سلام
من تعدادي كامپيوتر را با يك سرور شبكه كرده ام. ولي كلاينت ها نمي توانند صفحات اينترنت را لود كنند. 100 درصد عيب از ويروس ياب من هست. بايد چه كار كنم تا اين مشكل رفع شود.
يك ويندوز ديگر نصب كردم بدون ويروس ياب و مشكلي در شبكه نبود.
سلام بچه ها من دارم از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم فوف العاده هست
برای کرکش هم مشکلی نداشتم چون تا 2050 کرک شده خود برنامه هم بروز شد و واقعا عالی کار میکنه
سلام
من از adsl تو خانه استفاده می کنم باید فایروال اوست رو کدوم گزینه بزارم home یا work
کسی نمیدونه
اگه کامپیوترت با هیچ کامپیوتر دیگه ای شبکه نیست بزار روی home
Last edited by mehdisp; 02-06-2011 at 15:53.
تفاوت نسخه ای مختلف avest
در قدرت شناسایی ویروس
Last edited by mohsen_1363; 04-06-2011 at 12:06.
مجموعه کی برای تمامی نسخه های avast
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
آقا من تا حالا با Avast کار نکردم. واسه یکی از دوستام دارم می پرسم :
آنتی ویروس Avast! Pro رو چطوری باید کرک کرد و یا هر کار دیگه ای که مثل آدمی زاد آپدیت بشه !؟
و آخرین نسخه اش با توجه به توضیحات بالا رو باید از کجا دانلود کنم !؟
مرسی.
من الان دو روزه که وارد دنیای Avast شدم. واقعا شگفت انگیزه. نسخه رایگان 6 رو از سایت شرکت دانلود کردم و نصب و اکتیو یک ساله. توی این دو روز که از ذوق نمیدونم چیکار کنم. آخه هیچ ایراد و مشکلی توی این نرم افزار نیست و آدم باورش نمیشه که یک آنتی ویروس با این قدرت و امکانات رایگان باشه. قبلا از نود32 استفاده میکردم که انصافا اون هم خیلی خوب بود ولی همونطور که همه دوستان میدونن مشکل کرک و سریال و.. داشت و از حوصله من خارج بود. یه مدت هم کینگ سافت استفاده میکردم که اونم بد نبود ولی یه وقتایی اعصاب خورد میکرد .
امیدوارم با نصب اوست حداقل تا یکسال دغدغه آنتی ویروس نداشته باشم.
سلام
چرا آنتی ویروس avast با وجود اکتیو بودن آپدیت نمیشه و ارور Cannot connect to server رو میدهد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)