تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 202 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان این هم نظرات من درباره این بازی. البته بیشتر تعریف.
    ممکنه تو متن زیر از گفته های شما هم استفاده شده باشه. چون از وبلاگ خودم اینجا کپی کردم شاید یکم متنش به نظرتون خشک باشه.

خوب بالاخره غول بازیهای رایانه ای نسخه ای جدید از سری بازیهای NFS یا همان جنون سرعت منتشر کرد.
    من هم به محض دریافت این نسخه و بازی کردن و گذر از چندین مرحله شروع به نوشتن نقد این بازی کردم.
    این سری با نام Under Cover توسط شرکت Black Box تولید و بوسیله ی EA Games انتشار یافته است. گرچه بعد از افتضاحی با نام Pro Street همه انتظار یک طوفان را از EA داشتند اما این بازی به عقیده ی تعداد زیادی نتوانسته نیاز به یک NFS را کاملا ارضا کند. گرچه که زیبایی های آن بسیار بیشتر از مشکلات اندک آن است.
    Under Cover در یک DVD عرضه میشود و نسخه های 2 DVD فقط برای سود بیشتر است زیرا هر دو نسخه پس از نصب حجم یکسانی دارند.
    در ابتدا باید سیستم مورد نیاز این بازی را شرح دهم.
    از دیدگاه ویندوز ویستا این بازی به Score بالایی یعنی 5.3 نیاز دارد. اگر گرافیکتان سری 7 به بالا نیست دور این بازی را خط بکشید.
    گرافیکهای سری 7 حتی 7800 ها به طور محسوسی افت فریم دارند و مواردی دیده شده که اصلا بازی اجرا نمیشود.
    رم حداقل به نظر من 1 گیگابایت نیاز است و CPU هم زیر 3200 اصلا اسمش را نبرید. گرچه EA دو هسته ای را پیشنهاد میکند.
    در هر صورت من با سیستم زیر بازی را توانستم با بالاترین رزولیشین و جزئیات اجرا کنم:
    CPU: 5200 X2 AMD Athlon (15% OverClocked)
    VGA: 9500GT 512MB Gigabye (18.8% OverClocked Default)
    RAM: 2 x 1GB BUS 800
    خودتان سیستم هایتان را مقایسه کنید. فکر میکنم از این پایینتر دچار افت فریم شوید و مجبور به کم کردن جزئیات باشید.
    پس از نصب و وارد کردن نام خود بدون هیچ معطلی داستان شروع میشود. حتی منویی مشاهده نخواهید کرد. بازی با چند مسابقه شروع میشود و بعد از این Maggie Q را خواهید دید. البته من هنوز نفهمیدم که تصاویر بین بازیها (دموها) فیلم واقعی هستند یا انیمیشین هایی هستند که بسیار به واقعیت شبیه اند. اما فکر میکنم از فیلمهای واقعی استفاده شده.
    این اولین بار است که بازیگری معروف در سری NFS میبینیم. صد البته در NFS MW بازیگرانی همچون Josie Maran و Jason Statham بودند ولی اولا با نام خود نبودند و دوما نقش اول آن یعنی Josie Maran آنقدرها هم قبل از MostWanted معروف نبود. البته جیسون استاتام جای خود دارد اما زیاد نقش مفیدی در داستان نداشت.
    به هر حال دموها شما را بسیار جذب خواهند کرد. هرچه که در Carbon از زنان کمتری استفاده شده بود در UC از زنان و مردان مختلفی استفاده میشود.
    از نظر گرافیک بخواهم بررسی کنم هنوز هم این خرده را میتوان به EA گرفت که چرا آسفالتها انقدر برق میزنند و چرا انقدر رفلکت نور دارند. ماشینها بسیار خوب طراحی شده اند و نقصی ندارند به جز کارکتر Player که مانند گذشته هیچ حرکتی ندارد.
    محیط هم بسیار خوب طراحی شده و بازیها اغلب در روز هستند ولی شب هم وجود دارد. اما عمده مشکل بازی نور است طوری که نور خورشید گاهی اوقات شما را آزار میدهد. البته این هم هیجان بازی را بالا میبرد. توجه کنید که نور خورشید کاملا به جا استفاده شده و دیدتان را کور نمیکند. فقط کمی گاهی اوقات شدید است.
    سرعت در Under Cover از یک NFS خوب حکایت میکند و تعداد ماشینها که به سه دسته ی آمریکایی، اروپایی و ژاپنی تقسیم میشوند زیاد و متنوع است.

کنترل ماشین مهمترین چیزی است که همه از آن شکایت دارند اما تا انتها کنترل به همین سادگی نیست. کمی صبر کنید تا ببینید زیاد هم راحت نیست. مهارت لازم است.
    مسابقات جدیدی هم به بازی اضافه شده که در آن در یک اتوبان بزرگ و پر رفت و آمد باید با رقیبتان لایی بکشید و هرکس 1000 فوت از دیگری جلو افتاد برنده است. در این مسابقه موزیک تند و ویراژهای شما و زاویه ی دوربین هیجانی خاص به شما منتقل میکند. طرفداران دریفت خوشحال باشند زیرا هر مسابقه ی بازی دریفت هم دارد. گرچه هدف دریفت نیست ولی سر پیچها میتوانید به یاد Carbon با ترمز دستی بپیچید و امتیاز یک دریفت عالی را بگیرید.
    در صورت فعال کردن قابلیت Damage به اوج زیبایی خواهید رسید. چه چیزی جالب تر از اینکه وقتی از ارتفاعات بپرید به غیر از جرقه های فراوان، تکه هایی هم از کف ماشینتان به آسمان پرتاب شود.
    هوش مصنوعی بر خلاف چیزی که خیلی ها عقیده دارند افزایش یافته. راننده ها خشن هستند و گاهی اوقات شیطنت میکنند تا شما را از مسیر خارج کنند. ماشینهای عبوری هم بهتر عمل میکنند. پلیسها گرچه به آسانی در اوایل بازی سر کار میروند اما با گذشت مدتی از بازی از دست هلیکوپتر و ماشین های مدرنشان در امان نخواهید بود.

نقشه ی بازی هم بسیار بزرگ است. گرچه اصل آن در یک شهر است ولی در جاده های طولانی بازی شهرهای دیگری هم دیده میشوند و البته که کوچک نیستند.
    فرایند آپگرید و اسپرت کردن ماشینها بهبود پیدا کرده است و گزینه های جدیدی دیده میشود. دسترسی به تمامی منوها از میان بازی امکان پذیر است و براحتی در میان یک مسابقه میتوانید تنظیمات گرافیکی را کم و زیاد کنید.
    صدای بازی کیفیت بالایی دارد و به صورت Surround هم میتواند پخش شود. بازی به صورت HD است و اوج گرافیک و زیبایی را در آن خواهید دید. صد البته که پیشنهاد میکنم بازی را در محیط ویستا اجرا کنید تا DirectX10 خودش را با تمام زیبایی های بازی نمایان کند.
    برای بازی کردن پیشنهاد میکنم یک هدست خوب خریداری کنید و ولوم صدا را در حالت Bass زیاد کنید. یک دسته با آنالوگ هم تهیه کنید و با نهایت جزئیات شروع کنید به بازی کردن.
    مطمئن باشید زمان را حس نخواهید کرد.
    این هم کرک این بازی با حجم ۵۰۰ کیلوبایت برای کسانیکه مشکل دارند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ebicross; 24-11-2008 at 07:34. دليل: تعداد DVDها اشتباه بود خودم اصلاح کردم.

2. 7 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم عکس جدید از گالاردو در حداکثر سرعت، بیشترین سرعتی که تا الان رفتم با بوگاتی بود که 365 تا فکر بود که تعجب کردم چون باید 400 میرفت البته سرعت بالایه 300 رو باید تو اتوبان بری چون کنترل ماشین سخت میشه .

شما Level چندی؟

سلام
    کسی میدونه چطور میشه damage ماشین رو کم کرد همونی که کنار map هست؟؟
    منم این سوال رو دارم.چطوری میشه؟؟؟؟

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

دوستان كه اين همه وضعشون توپه ، يك سيو بذارن ممنون ميشم.
    فقط اگه چند پست قبل رو نگاه میکردی میدی !

کد:

5. این کاربر از bagher_mo68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من تازه خریدم . چرا ارور میده هر کاری میکنم بازی باز نمیشه

روی گزینه done هم میزنم بازم از دوباره میاد کمک کنین عزیزان

آقا اين مشگلو چه جوري بايد حل كرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اين مشگلو چه جوري بايد حل كرد؟
    کرک بازی فایل Paul.dll .

دوستان این هم نظرات من درباره این بازی. البته بیشتر تعریف.
    ممکنه تو متن زیر از گفته های شما هم استفاده شده باشه. چون از وبلاگ خودم اینجا کپی کردم شاید یکم متنش به نظرتون خشک باشه.

خوب بالاخره غول بازیهای رایانه ای نسخه ای جدید از سری بازیهای NFS یا همان جنون سرعت منتشر کرد.
    من هم به محض دریافت این نسخه و بازی کردن و گذر از چندین مرحله شروع به نوشتن نقد این بازی کردم.
    این سری با نام Under Cover توسط شرکت Black Box تولید و بوسیله ی EA Games انتشار یافته است. گرچه بعد از افتضاحی با نام Pro Street همه انتظار یک طوفان را از EA داشتند اما این بازی به عقیده ی تعداد زیادی نتوانسته نیاز به یک NFS را کاملا ارضا کند. گرچه که زیبایی های آن بسیار بیشتر از مشکلات اندک آن است.
    Under Cover در دو DVD عرضه میشود و اگر نسخه ای با یک DVD عرضه شود یا باید DVD آن از نوع DVD9 باشد و یا حتما ناقص است و قسمتهایی از آن حذف شده است.
    .................................................
    ....
    ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک DVD هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک Direct2Drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟

کد:
    شما Level چندی؟
    Level اگر اشتباه نکنم باید 13-14 باشم دقیقا نمیدونم، من فقط بازی میکنم همه مسابقاتم همینطور میرم از اونجایی هم که بازی سخت نیست راحت همرو میبرم فقط یه چند بار با همین لامبورگینیه پلیسا ریختن سرم به شکل فاجعه امیزی از اسمون و زمین پلیس میبارید اینجاها یکمی اذیت شدم .

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

شما Level چندی؟

منم این سوال رو دارم.چطوری میشه؟؟؟؟
    اونی که کنار مپه...damage نیست...اون نشونگر میزان خلافی شما در برابر پلیسه...هر چقد بالاتر باشه..پلیس بیشتر و قدرتمند تری میاد براتون....
    و کم کردنش...فقط باید ماشینو تیونینگ کنین...حتی یه باله هم میتونه اونو کم کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک DVD هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک Direct2Drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟
    آقا برای چی من باید کسی رو گمراه کنم.
    منم ورژن انگلیسی رو دارم. دو DVD داره.
    نمیدونم شاید شرکتی که رایت کرده خواسته یکم فایلها رو به جای فشرده کردن حجیم تر کنه. شاید هم خواسته یک DVD اشانتیون شو 88 بده.
    ولی خداییش دو تا DVD هستش.
    پارسال هم من Pro Street یک دی وی دی و دو تاییش رو دیدم. از سر و تهش زده بودند. یکی از بچه ها هم تو همون تاپیک تایید کرد که ارشاد دستور این کار رو داده.
    من که نمیخوام دروغ بگم.
    به نظر خودتون میشه ورژن قبلی یک بازی 2 DVD باشه و جدیدش نصفه؟؟؟؟

10. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من یک سوال دارم که شاید مبتدیانه باشه:!

این قسمت Tuning برای چیه؟ گزینه هاش چی کار میکنن؟ روی سرعت و بقیه قسمت های ماشین تاثیر داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک dvd هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک direct2drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟
    میگم یه چیزی.
    من شک کردم. راستش حجم بازی بعد از نصب 5.80 گیگ هستش.
    کسایی که یک dvd نصب کردند حجم بازیشونو بگن چقدره.
    فکر میکنم شما درست میگی.
    ولی پس dvd دوم چی داره؟؟؟ نکنه واقعا شو 88 داره. برم ببینم.
    فقط سه فایل آرشیو داره.
    حدود 1.5 گیگ.
    بازم نمیدونم...

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجا که من میدونم دو نسخه از این وارد بازار شده یه نسخه که ریپ بوده و فیلم هاش پریده و یه نسخه که کامل بوده که هر دو به صورت تک dvd وارد بازار شد من علان نسخه کامل دارم و برای من 5.80 هست و یه امکان داره که شرکتی که بازی رو میده بیرون برای سود بیشتر خودش به صورت 2 dvd بازی رو تولید کنه تا پول بیشتری بدست بیاره و یه مقداری هم به dvd دوم حجم مجازی بده و...
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •