تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 1138 اولاول ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    یه سری به تاپیک بازسازی کامارو بزنید.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

مگه بدنه از طلا باشه یا صفر کیلومتر باشه که نصف این قیمتها بیرزه

بابا مالشه دوست داره اونقدر قیمت بزاره.به من و شما هم ارتباطی نداره.
    من دروغ میگم برید از 4 تا اینکاره بپرسید.
    تو یه ماستنگ 67 GT رو پا برا من بیار 20 میلیون.جلو این همه ادم, از خودم کمترم اگه نخرم.

کلا فور موستان گ توی ایران شدیدا گرونه البته زیر 70 هم خیل خیل گرون هستش فستبک هم که سر به آسمون میذاره کوپه 67 من تا 28 میلیون دیدم البته این قیمتها مال نمونه های خیلی تر و تمیز هستش نه درب و دغوناش .میتونی فورد ماستنگ از 3 تومن تا 40 تومن پیدا کنی .بستگی به ماشین داره.
    این جور ماشینا قیمت ندارن .
    همه چیز هم بستگی به ماشین نداره.مواردی مثل فروشنده,خریدار,محل و زمان خرید و البته شدت علاقه و ....

مرسی که جواب دادید میشه آدرس این پارگینگ رو بدید ممنون میشم
    خواهش میکنم وظیفم بود.
    پارکینگ خرید و فروش خودرو تو عبدل اباد.سمت بازار میوه و تره بار تهران.

به نظر من تمام ماشینهای آمریکایی قدیمی تمیز که تو ایرانه همه کلاسیکند.
    مثلآ میشه گفت ایمپالا ما یا این کاپریس کلاسیک نیست؟
    الان دارم میرم خونه ی پدر بزرگ تونستم یه عکس از فورد میگیرم.
    اقای حجازی شما درست می فرمایید البته همشون از نظر کلاسیک یک ارزش ندارند و تو طبقه خاصی قرار دارند.
    مثلآ ما نمیتونیم یه دوج چارجر 1970 r/t رو با یه ایمپالا 1976 سدان مقایسه کنیم.
    ولی در کل فرمایش شما درست است.
    رییس این 73 که میگی کجاست؟ چند تا عکس ازش می ذاری؟اون قرمزه جند بود؟
    3 تومان.موتور و گیربکس لازم داشت و یه سری خورده کاری.
    با 5 تومان جمع میشه خوشکل.بدنه فوقالعاده سالمی داشت.
    اینم عکس 73

آخه وقتی مدل 2010 موستانگ 20 هزار دلاره چطور کسی ممکنه 40 میلیون بابت یه موستانگ قدیمی بده که اگه بخاییم اصولی حساب کنیم به دلیل تعویضات و تغییرات قطعات با نمونه های غیر فابریک، اصلا کلاسیک هم به حساب نمیاد.
    شاید در حد 10 تومن ارزش داشته باشه ولی بیشتر فکر نمی کنم.علاقه هم حدی داره.

شما داری یه ماشین 1967 رو با مدل 2010 مقایسه میکنی.
    بهتره یه سر به سایتهایی مثل e-bay و car domain بزنی که متوجه بشی یه مرسدس بنز sl سال 1962 از sl سال 2010 خیلی گرونتره.
    یا قیمت یه چارجر دیتونا مدل 1970 چیزی معادل 50 برابر چارجر 2010 هستش.

=============
    یادداشت مدیر: قسمت های توهین به نظرات و عقاید دیگران حذف شد. تکرار این عمل با اخطار هماره است.
    Last edited by Farshadd; 30-07-2009 at 22:16. دليل: یادداشت مدیر: قسمت های توهین به نظرات و عقاید دیگران حذف شد. تکرار این عمل با اخطار هماره است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آخه وقتی مدل 2010 موستانگ 20 هزار دلاره چطور کسی ممکنه 40 میلیون بابت یه موستانگ قدیمی بده که اگه بخاییم اصولی حساب کنیم به دلیل تعویضات و تغییرات قطعات با نمونه های غیر فابریک، اصلا کلاسیک هم به حساب نمیاد.
    شاید در حد 10 تومن ارزش داشته باشه ولی بیشتر فکر نمی کنم.علاقه هم حدی داره.
    خب میدونی اون مدل 20 هزار دلاری مدل پایه هستش؟
    مفهوم کلاسیک میدونی چیه دوست گلم تقی جان؟
    این ماشینا به قیمت نوشون نیستن
    مثلا جونم براتون بگه الان یه فراری در حال تولید مثل کالیفورنیا نزدیک 300 هزار دلار قیمت داره در حالی که فراری سالم از ونع 250 جی تی کایفورنیا مدل 1957 بیشتر از 2 میلیون دلار قیمت داره .
    ماشین کلاسیک سالم قیمت بالاتری داره

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بعله حرف شما صحیح
    اون ماشینی که 2 میلیون دلار قیمت داره ، همه قطعاتش اصلیه و کارکرد پایینی هم داره،شاید کلا یکی - دو تا بیشتر صاحاب نداشته.
    نمیشه این با مثلا موستنگی که تو ایرانه و هفتاد دست گشته،10 بار رنگ خورده،چهار بار موتور عوض کرده و موتورش هم فابریکش نیست مقایسه کرد.
    مثلا اون لامبورگینی کانتاش رو تو تهران دیدید که300 میلیون قیمت روش گذاشته بودن، مثلا بازسازی شده و داشبورد 206 روش انداختن؟ به نظرت اون با یه مدلی که زیرنظر و با قطعات اصلی لامبورگینی بازسازی شده یکیه ؟ هم ارزشه ؟
    ممکنه کسی که به عمرش لامبورگینی و داشبوردش رو ندیده فکر کنه که بعله خب لامبورگینیه و چنینه و چنانه و 300 میلیون بابتش پول بده ولی من و تو که میدونیم اصلش چطوریه هم میخریم ؟
    تو یه شماره از مجله ماشین که الان دم دستم نیست دقیق بگم کدوم؛ اون یارو مهندسه که تو آمریکاس همه ی این قوائد و آداب ماشینهای کلاسیک رو گفته. اگه اونها رو در نظر بگیریم ماشینهایی که تو ایران هستن بیشتر از 5-10 تومن ارزش ندارن.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعله حرف شما صحیح
    اون ماشینی که 2 میلیون دلار قیمت داره ، همه قطعاتش اصلیه و کارکرد پایینی هم داره،شاید کلا یکی - دو تا بیشتر صاحاب نداشته.
    نمیشه این با مثلا موستنگی که تو ایرانه و هفتاد دست گشته،10 بار رنگ خورده،چهار بار موتور عوض کرده و موتورش هم فابریکش نیست مقایسه کرد.
    مثلا اون لامبورگینی کانتاش رو تو تهران دیدید که300 میلیون قیمت روش گذاشته بودن، مثلا بازسازی شده و داشبورد 206 روش انداختن؟ به نظرت اون با یه مدلی که زیرنظر و با قطعات اصلی لامبورگینی بازسازی شده یکیه ؟ هم ارزشه ؟
    ممکنه کسی که به عمرش لامبورگینی و داشبوردش رو ندیده فکر کنه که بعله خب لامبورگینیه و چنینه و چنانه و 300 میلیون بابتش پول بده ولی من و تو که میدونیم اصلش چطوریه هم میخریم ؟
    تو یه شماره از مجله ماشین که الان دم دستم نیست دقیق بگم کدوم؛ اون یارو مهندسه که تو آمریکاس همه ی این قوائد و آداب ماشینهای کلاسیک رو گفته. اگه اونها رو در نظر بگیریم ماشینهایی که تو ایران هستن بیشتر از 5-10 تومن ارزش ندارن.
    وقتی من میگم مبه ماشینم ربط داره همینه
    ماشینی که درست بازسازی شده قیمت بالایی دارهمثل همون گالوینگ ایران.
    اون کانتاش هم کانتاش اصل نیست یه کیت کار هستش توی ایران فکر کنم دو تا کانتاش هستش که هر دوشونم تو باغ موزه سعد آباد هستن.

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان گرامی عرض سلام
    من می خواستم یک عدد الدرادو بخرم ... یک دونه تر و تمیزش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان گرامی عرض سلام
    سلام.
    الدورادو فروشی سراغ ندارم.بستگی داره که چه مدلی باشه؟
    ولی چون کادیلاکه گرونه.فکر کنم تمیزش 7-8 تومن باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی معذرت محمد جان الدرادو به خاطر اینکه نمونه تمیزش کمه قیمت بالایی داره البته کادیلاک گرونه ولی الدرادو کمی گرونتره مثلا واقعا تمیزش میتونه تا 30-40 تومن قیمت داشته باشه.6.7 تومن مال اونی هستش که نیاز به بازسازی داره .

11. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی معذرت محمد جان الدرادو به خاطر اینکه نمونه تمیزش کمه قیمت بالایی داره البته کادیلاک گرونه ولی الدرادو کمی گرونتره مثلا واقعا تمیزش میتونه تا 30-40 تومن قیمت داشته باشه.6.7 تومن مال اونی هستش که نیاز به بازسازی داره .
    راست میگی حالا که یکم فکر کردم یادم افتاد قیمتش بیشتر از این حرفهاست.البته گفتم بستگی به مدلش هم داره.
    رامین بابا یه سر به تاپیک عکس ماشین آمریکایی بزن اگرم دلت خواست به سوال من جواب بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

بعله حرف شما صحیح
    می تونی به من بگی در مورد کدومماستنگ صحبت میکنی الان؟
    دوستان گرامی عرض سلام
    یه طلایی 76 کوپه سراغ دارم در حد نو موتور 500 قیمتش ولی بالاس.
    خواستی پی ام بده.
    تایید

14. 2 کاربر از dj.tiesto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •