سلام.
یه سری به تاپیک بازسازی کامارو بزنید.
ممنون.
سلام.
یه سری به تاپیک بازسازی کامارو بزنید.
ممنون.
بابا مالشه دوست داره اونقدر قیمت بزاره.به من و شما هم ارتباطی نداره.
من دروغ میگم برید از 4 تا اینکاره بپرسید.
تو یه ماستنگ 67 GT رو پا برا من بیار 20 میلیون.جلو این همه ادم, از خودم کمترم اگه نخرم.
همه چیز هم بستگی به ماشین نداره.مواردی مثل فروشنده,خریدار,محل و زمان خرید و البته شدت علاقه و ....
خواهش میکنم وظیفم بود.
پارکینگ خرید و فروش خودرو تو عبدل اباد.سمت بازار میوه و تره بار تهران.
اقای حجازی شما درست می فرمایید البته همشون از نظر کلاسیک یک ارزش ندارند و تو طبقه خاصی قرار دارند.
مثلآ ما نمیتونیم یه دوج چارجر 1970 r/t رو با یه ایمپالا 1976 سدان مقایسه کنیم.
ولی در کل فرمایش شما درست است.
3 تومان.موتور و گیربکس لازم داشت و یه سری خورده کاری.
با 5 تومان جمع میشه خوشکل.بدنه فوقالعاده سالمی داشت.
اینم عکس 73
شما داری یه ماشین 1967 رو با مدل 2010 مقایسه میکنی.
بهتره یه سر به سایتهایی مثل e-bay و car domain بزنی که متوجه بشی یه مرسدس بنز sl سال 1962 از sl سال 2010 خیلی گرونتره.
یا قیمت یه چارجر دیتونا مدل 1970 چیزی معادل 50 برابر چارجر 2010 هستش.
=============
یادداشت مدیر: قسمت های توهین به نظرات و عقاید دیگران حذف شد. تکرار این عمل با اخطار هماره است.
Last edited by Farshadd; 30-07-2009 at 22:16. دليل: یادداشت مدیر: قسمت های توهین به نظرات و عقاید دیگران حذف شد. تکرار این عمل با اخطار هماره است
خب میدونی اون مدل 20 هزار دلاری مدل پایه هستش؟
مفهوم کلاسیک میدونی چیه دوست گلم تقی جان؟
این ماشینا به قیمت نوشون نیستن
مثلا جونم براتون بگه الان یه فراری در حال تولید مثل کالیفورنیا نزدیک 300 هزار دلار قیمت داره در حالی که فراری سالم از ونع 250 جی تی کایفورنیا مدل 1957 بیشتر از 2 میلیون دلار قیمت داره .
ماشین کلاسیک سالم قیمت بالاتری داره
بعله حرف شما صحیح
اون ماشینی که 2 میلیون دلار قیمت داره ، همه قطعاتش اصلیه و کارکرد پایینی هم داره،شاید کلا یکی - دو تا بیشتر صاحاب نداشته.
نمیشه این با مثلا موستنگی که تو ایرانه و هفتاد دست گشته،10 بار رنگ خورده،چهار بار موتور عوض کرده و موتورش هم فابریکش نیست مقایسه کرد.
مثلا اون لامبورگینی کانتاش رو تو تهران دیدید که300 میلیون قیمت روش گذاشته بودن، مثلا بازسازی شده و داشبورد 206 روش انداختن؟ به نظرت اون با یه مدلی که زیرنظر و با قطعات اصلی لامبورگینی بازسازی شده یکیه ؟ هم ارزشه ؟
ممکنه کسی که به عمرش لامبورگینی و داشبوردش رو ندیده فکر کنه که بعله خب لامبورگینیه و چنینه و چنانه و 300 میلیون بابتش پول بده ولی من و تو که میدونیم اصلش چطوریه هم میخریم ؟
تو یه شماره از مجله ماشین که الان دم دستم نیست دقیق بگم کدوم؛ اون یارو مهندسه که تو آمریکاس همه ی این قوائد و آداب ماشینهای کلاسیک رو گفته. اگه اونها رو در نظر بگیریم ماشینهایی که تو ایران هستن بیشتر از 5-10 تومن ارزش ندارن.
وقتی من میگم مبه ماشینم ربط داره همینه
ماشینی که درست بازسازی شده قیمت بالایی دارهمثل همون گالوینگ ایران.
اون کانتاش هم کانتاش اصل نیست یه کیت کار هستش توی ایران فکر کنم دو تا کانتاش هستش که هر دوشونم تو باغ موزه سعد آباد هستن.
دوستان گرامی عرض سلام
من می خواستم یک عدد الدرادو بخرم ... یک دونه تر و تمیزش چنده ؟
سلام.
الدورادو فروشی سراغ ندارم.بستگی داره که چه مدلی باشه؟
ولی چون کادیلاکه گرونه.فکر کنم تمیزش 7-8 تومن باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی معذرت محمد جان الدرادو به خاطر اینکه نمونه تمیزش کمه قیمت بالایی داره البته کادیلاک گرونه ولی الدرادو کمی گرونتره مثلا واقعا تمیزش میتونه تا 30-40 تومن قیمت داشته باشه.6.7 تومن مال اونی هستش که نیاز به بازسازی داره .
راست میگی حالا که یکم فکر کردم یادم افتاد قیمتش بیشتر از این حرفهاست.البته گفتم بستگی به مدلش هم داره.
رامین بابا یه سر به تاپیک عکس ماشین آمریکایی بزن اگرم دلت خواست به سوال من جواب بده.![]()
می تونی به من بگی در مورد کدومماستنگ صحبت میکنی الان؟
یه طلایی 76 کوپه سراغ دارم در حد نو موتور 500 قیمتش ولی بالاس.
خواستی پی ام بده.
تایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)