سلام دوستان.گوشي N78 من زياد هنگ ميكرد با كد 7370 ريست كردم.الان كه رم رو ميزارم تو گوشي ميگه locked .رمزش رو يادم رفته.نميدونم چيكار كنم.رم ريدر هم رم رو نميشناسه.رمز هم هر چي تو ذهنمه ميزنم قبول نميكنه.لطفا كممممممممممممممممممممك.يه تايپيك هم زدم.
سلام دوستان.گوشي N78 من زياد هنگ ميكرد با كد 7370 ريست كردم.الان كه رم رو ميزارم تو گوشي ميگه locked .رمزش رو يادم رفته.نميدونم چيكار كنم.رم ريدر هم رم رو نميشناسه.رمز هم هر چي تو ذهنمه ميزنم قبول نميكنه.لطفا كممممممممممممممممممممك.يه تايپيك هم زدم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه اموزش اپدیت گوشی با این باکس جف و لینک دانلودش رو بزارید؟
شما که باکس جف ندارید ، دارید؟
خریدش هم برای آپدیت گوشی خودتون اصلا به صرفه نیست ، قیمتش حدود 100 تومنه فکنم.
شما یک Wi-Fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
اینترنت ایرانسل ظاهرا تو حجمای بالا بازی درمیاره
من چند روز پیش خواستم توی رادیو با گوشی آهنگ پخش کنم ولی هرکاری کردم صدا یا نمیومد یا برفکی بود!
در گوشیو باز کردم ، قسمت پایین سمت راست روی آهنش یکم با چاقو خراش دادم و دوباره درشو بستم دیدم صدا عالی شد!
چون آنتن فرستنده fm روی درشه اگه اتصالش خوب برقرار نشه قدرت سیگنال میاد پایین.
اون قست بالا هم برای آنتن بلوتوث و WLAN هست.
Last edited by Tehranshahr; 13-02-2009 at 13:53.
کسی نمیخواد جواب سوال بالای منو بده
این کار رو کردم ولی به ورژن12 اپدیت شد نه 20شما یک wi-fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
دوباره هم انجام دادم که بره به 20 ولی میگه فایلی برای اپدیت نیست
نور صفحه کلید خاموش بشه مشکلی ندارم... lcd سیاه میشه...
رفته بودم علاءالدین، به یکی گفتم اینه مشکلم... اصلا گوش نداد چی میگم.. گفت باید فلش بشه.. گوشی رو گرفته بود داشت می برد فلش که نجاتش دادم!!!!![]()
سلام
آقا اين گوشى تقلبى هم داره؟
آخه n78 قيمت كردم،گفت 180 ! گفتش چون چينيه قيمتش اينقدره!
حالا اين يعنى چى؟
حتما قلابی بود...!
با nsu فعلا نمیتونی به ورژن 20 اپدیت کنی با جف باید اپدیت کنی! باکس هم لازم نداره! با خود کابل گوشی! برو موبایلستان اموزشش هست
Last edited by 993; 12-02-2009 at 15:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)